aaa çok guzel bende de bu tur şeyler olmuştu.ben 12.gun kan tahlili yaptırdım ama keşke bekleseydim çunku doctor resmen surundurdu beni.2 gun arayla surekli tahlil istiyor.dayanabilirsen perşembeye kadar dayan derim.14.gun tahlil yap yada kanda baktır.tabii en iyisini sen bilirsin canım.guzel haberlerini alırız inşallah.Amin canım inşallah benimde kasık aqrım hiç kesilmedi kıvrandırdı diye bilirim karnımdaki aqrıda hiç kesilmedi ama göğüslerim dokununca aqrıo bitek buqün 10.gün bakalım ne olcak...
Amin canım inşallah Aynen canım bende ole düşünüyorum bakalım beklıycem perşembeye kadar nasıl dayanacaksam tabiiaaa çok guzel bende de bu tur şeyler olmuştu.ben 12.gun kan tahlili yaptırdım ama keşke bekleseydim çunku doctor resmen surundurdu beni.2 gun arayla surekli tahlil istiyor.dayanabilirsen perşembeye kadar dayan derim.14.gun tahlil yap yada kanda baktır.tabii en iyisini sen bilirsin canım.guzel haberlerini alırız inşallah.
kendini oyalayacak şeyler bulmaya çalış.ben buraya takıldım ama kafaya takmadım aslında rahat davranmaya çalıştım.akşam eve gittigimde kitap okudum beni gulduren eglendiren programları izledim.zaten çalışıyorum işlerle ugraştım.kendine gore bişeyler bul canımAmin canım inşallah Aynen canım bende ole düşünüyorum bakalım beklıycem perşembeye kadar nasıl dayanacaksam tabii
Öle yapmaya calısıorum canım bıraz daha sıkıcaz dişimizi napalım bende kocişe takılırım zaman geçer :)kendini oyalayacak şeyler bulmaya çalış.ben buraya takıldım ama kafaya takmadım aslında rahat davranmaya çalıştım.akşam eve gittigimde kitap okudum beni gulduren eglendiren programları izledim.zaten çalışıyorum işlerle ugraştım.kendine gore bişeyler bul canım
mrb canım çok bi değişiklik yok ben de yaKardelen seninle iğne günlerimiz aynıydı sende bir değişiklik varmı ben bugün çok adet olacakmışım gibi hissettim sürekli lavaboya koştum birde Ayıptır söylemesi kaşıntı başladı ne olacak halim merak ediyorum günler yaklaştık ca zaman Geçmiyor sanki
yaaa umut vermek istemiyorum ama aynı şeyler bendede olmuştu.beyaz akıntı hala geliyor.gogus ucu açımasıda dahada arttı.bayagııııı canım acıyor yani.hayırlısı inşallah.@halemoon sizin ne zaman bat?mrb canım çok bi değişiklik yok ben de yaakıntı oluyo ben de böyle beyaz bi akıntı, bi de göğüs uclarım hassaslaştı ..test ne zaman yapmayı düşünüyosun
inşallah canım koyulaşır o çizgiİnşaallah canım Öyledir uyanır uyanmaz test yaptım çok silik ikinci Çizgi çıktı bu gün iğnenin 11. Günü eğer hala adet olmazsam Çarşamba yeniden yapcam cumaya kadar devam inşallah o ikinci çizgi hiç kaybolmaz da gittikçe koyulaşır
sağol can hayırlısı.. ama benim gecen ay da bu belirtiler olmuştu klomen den dolayı sanırım diye düşünüyorum.. bu ay ilk iğnem oldu fakat beni doktorlar biraz yanlış yönlendrdi die düşünüyorum çünkü 32 mm idi büyüklük iğne vurulduğumda.. cok büyük sanırım, inşallah kiste dönüşmezyaaa umut vermek istemiyorum ama aynı şeyler bendede olmuştu.beyaz akıntı hala geliyor.gogus ucu açımasıda dahada arttı.bayagııııı canım acıyor yani.hayırlısı inşallah.@halemoon sizin ne zaman bat?
32mm nasıl buyumuş o öyle yaa.benim klomenden sonra biri 18 digeri 13 tu.sağol can hayırlısı.. ama benim gecen ay da bu belirtiler olmuştu klomen den dolayı sanırım diye düşünüyorum.. bu ay ilk iğnem oldu fakat beni doktorlar biraz yanlış yönlendrdi die düşünüyorum çünkü 32 mm idi büyüklük iğne vurulduğumda.. cok büyük sanırım, inşallah kiste dönüşmez
yani ben de anlamadım canım yaa ilk gittiğimde 24 mm idi ve adetimin bitimi gitmiştim sonra 2 gün sonra gel dedi doktorum ona göre iğneye karar verelim çatlamaz ise. 32 mm olmuştu yaa32mm nasıl buyumuş o öyle yaa.benim klomenden sonra biri 18 digeri 13 tu.
zaten 18 - 22 arası doktorların en çok istedigi buyukluk.çatlaması için ideal olan boyut bu diye biliyorum.32 mm gerçekten çok buyuk.olmadı doktorunu degiştir canım.ben degiştirdim mesela.ilk gittigim bayan tamam iyidi hoştu ama bana vakit ayırmıyordu.arkadaşımla bir doktora gittik bende yanında girdim doktora durumumu anlattım haftaya cuma gel demişti.cuma gittim işte ignenin 12.gunu.test yaptırdı.pazar tekrar test yaptırdı.ayrıca ilgilenir herşeyi tıp egitiimi almamış bir kişinin anlayabilecegi şekilde anlatıyor.moral veriyor.ama garantici sadece :) mesajlaşıyoruz mailleşiyoruz.ilgi göstermesi hoşuma gidiyor.başından atmıyor.yani ben de anlamadım canım yaa ilk gittiğimde 24 mm idi ve adetimin bitimi gitmiştim sonra 2 gün sonra gel dedi doktorum ona göre iğneye karar verelim çatlamaz ise. 32 mm olmuştu yaao yuzden bu ay ümidim yok pek benim.. günde 3 tane ilaç aldım ben sanırım ondan dolayı mı oldu ne bu kadar büyük..
hım ne güzel canım.. aslında benim durumum da bi netlik olmadı bu ay zaten ankara da yaşıyorum ben. hem özel e gittim aynı anda devlet e de gittim. devlette ki doktor 24 mm oldugunda da 32 mm oldugunda da göremedi yumurta. özel de ki gördü çok ilginç.. cihazlardan da kaynaklanabiliyo sanırım bu sıkıntılar..zaten 18 - 22 arası doktorların en çok istedigi buyukluk.çatlaması için ideal olan boyut bu diye biliyorum.32 mm gerçekten çok buyuk.olmadı doktorunu degiştir canım.ben degiştirdim mesela.ilk gittigim bayan tamam iyidi hoştu ama bana vakit ayırmıyordu.arkadaşımla bir doktora gittik bende yanında girdim doktora durumumu anlattım haftaya cuma gel demişti.cuma gittim işte ignenin 12.gunu.test yaptırdı.pazar tekrar test yaptırdı.ayrıca ilgilenir herşeyi tıp egitiimi almamış bir kişinin anlayabilecegi şekilde anlatıyor.moral veriyor.ama garantici sadece :) mesajlaşıyoruz mailleşiyoruz.ilgi göstermesi hoşuma gidiyor.başından atmıyor.
canım bu kaçıncı ayın klomen tedavisinde.. ? benim de günde 2 tane ilaç aldıgımda 12 mm kadar olmuşlardı yeterince gelişmedi. sonraki ay günde 3 tane aldım ay bu defa da 32 mm oldu yaffffbugün çatlatma iğnesi verecek diye gittim yumurtalarım yeterli büyüme göstermemiş, en büyüğü 12mm olmuş. klomeni çift doz kullandığım halde büyümediği için perşembe günü tekrar gel bir gelişme yoksa seni tüp bebeğe yönlendireceğim dedi. 2 senedir eşimin sperm kalitesi düşük zannediyorduk, yeni testlere göre o çok sağlıklı ama benim yumurtam düzgün çalışmıyor. doğal yollardan çocuk yapmaya dair ümidim kalmadı benim..
anladım canım hayırlısı olsun hakkında, vardır her şeyin bir nedeni.. en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın inşallah sen de canım..1 yıl önce de düşükten sonra hamile kalamıyorum diye klomene başlamıştık. sonuç vermeyince biraz ara verdik tedaviye, vücut toparlansın diye bekledik. şimdi kaldığımız yerden devam etmek için bu ay denedik, geçen yıldan beri bir değişiklik olmamış yumurtalarımda hala doğru gelişemiyorlar. ilaç sonuç vermiyor sana dedi.
canım sen yaptın mı bu gün hcg yaptın mı sende ben yaptım sabah ama pek gerçekçi gelmiyor sanki heran adet oluyormuşum gibi akıntı geliyoranladım canım hayırlısı olsun hakkında, vardır her şeyin bir nedeni.. en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın inşallah sen de canım..
bu sabah idrar yaptım pozitif çıktı ama kan için cuma ya kadar beklemeyi düşünüyorum sen ne zaman yapacaksınmrb canım çok bi değişiklik yok ben de yaakıntı oluyo ben de böyle beyaz bi akıntı, bi de göğüs uclarım hassaslaştı ..test ne zaman yapmayı düşünüyosun
yok canım yaaa ben yapmaya korkuyorum biraz 11. gün ya bugün, 14. gün yapmayı düşünüyorum... nasıl testin?var mı bi şeylercanım sen yaptın mı bu gün hcg yaptın mı sende ben yaptım sabah ama pek gerçekçi gelmiyor sanki heran adet oluyormuşum gibi akıntı geliyor
bu sabah idrar yaptım pozitif çıktı ama kan için cuma ya kadar beklemeyi düşünüyorum sen ne zaman yapacaksın
ayyyy ne güzel pozitif miiii? ay hadi inşallah devamı da gelir canım güzel sonuçlar olur..bu sabah idrar yaptım pozitif çıktı ama kan için cuma ya kadar beklemeyi düşünüyorum sen ne zaman yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?