MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

ayyyy ne güzel pozitif miiii? ay hadi inşallah devamı da gelir canım güzel sonuçlar olur..
inşallah böyle devam eder yarın yapmıcam birde çarşamba yapıcam inşallah iğnenin etkisi geçmiştir artık ya

ben çarşamba idrar yaparım canım heralde.. eğer çizgi görürsem cuma da kan veririm , benim bu ay pek umudum yok canım ama hayırlısı
aynen canımbende öyle düşünüyorum cuma kan verip pazartesi doktora gideyim diyorum bana haber ver test yaparsan başka bir forumda bir arkadaşla günlerimiz aynındı onun negatif çıkmış

yok canım yaaa ben yapmaya korkuyorum biraz 11. gün ya bugün, 14. gün yapmayı düşünüyorum... nasıl testin?var mı bi şeyler
Enfal97 arkadaşlar ben 12. gun kanda baktırdım 10 çıkmıştı.yine siz bilirsiniz. ama beklemek daha garanti oluyor.erken yaptırdım diye.14.gunde test yaptırdım.53 çıktı.16.gun yine kan testi istedi doctor ama artık bence gerek yok.bende eskiden tanıdıgım tum belirtiler başladı.10 sonrada keseyi görmek için muayeneye çagirdı.hakkınızda hayırlısı ben sizden umutluyum hadi bakalım :)

merhaba canım.bence hemen umudunu kaybetme doktorunu değiştir derim.klomen bendede işe yaramıyor.5 gün günde 2 defa kullandım ama bi etkisi olmadı menogon iğneyle dewam ettim o işe yaradı hamile kalmıştım ama düştü.şimdi tekrar aynı tedaviyi uyguladık bakalım hayırlısı.sadece klomen değilya birsürü ilaç var yumurtlama için

Benim 10.günüm buqün ara ara adet sancısı qelip qidio

Benim 10.günüm buqün ara ara adet sancısı qelip qidio
yaaa dur panik yapma hemen modunu duşurme.ben igneden sonra gunlerce kasık agrısı ve karın agrısı çektim.halada adet olacak gibi karnım agrıyor.vucutta bir degişiklik varsa birşeyler oluyordur diye mutlu ol yaaa niye uzuluyorsun dur bakalım.

İşte korkuo insan canım artık olmuo olmuo dıye benimde iqneden beri dewam edıo bu aqrılarım 2 gün daha durup kan testi yaptırıyım bakalım ne olcak...

İşte korkuo insan canım artık olmuo olmuo dıye benimde iqneden beri dewam edıo bu aqrılarım 2 gün daha durup kan testi yaptırıyım bakalım ne olcak...
ahh ahhh senin bu ay tutarsa seni kovalıcam :) boşuna panik yaptın diye:) dur korkma hemen.haklısın bende korkuyorum ama yapacak bişey yok.bak hala hamileyim diyemedim ve biliyor musun daha kimseye söyleyemedim.burda bir tek sizinle dertleşiyorum.bu belirsizlık sıkıntısını ben çekiyorum birde etrafımdakilere çektirmek istemiyorum.

Ben hamile kalıyımda sen kovala canım razıyım :) İnşallah artıcak senin deqerlerin canım saq salim kucaqına alırsın inşallah bıraz daha bekle sabırlı ol sonra mutlu haberi ver inşallah herkese :)

Ben hamile kalıyımda sen kovala canım razıyım :) İnşallah artıcak senin deqerlerin canım saq salim kucaqına alırsın inşallah bıraz daha bekle sabırlı ol sonra mutlu haberi ver inşallah herkese :)
inşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun.

aynen canımbende öyle düşünüyorum cuma kan verip pazartesi doktora gideyim diyorum bana haber ver test yaparsan başka bir forumda bir arkadaşla günlerimiz aynındı onun negatif çıkmış
tmm canım belki yarın sabah bi test yaparım dayanamaz isem , yazarım sana da burdan sonucu inşallah..

Evet canım inşaallah hamilesin sende benim cuma 15 olacak inşaallah ben daha erken kan vermeyi düşünmüyorum zaten Çarşamba idrarda bakarım yine bu gün pozitifi gördüm ya o yüzden insan hissediyor gerçekten hamileliği ben daha öncekilerde hep hissetmiştim

Kızlar test yaptim pozitifi qördüm ama 10.gün buqun ne olur bilmiorum silikti cizqi ama belli oluodu

Benimde cuma 15 olcak canim sende ppozitifi qoruosun heralde insallah ayni qun quzel haberi veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…