Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer tüpler kapalıysa yaramaz tabi ben 4 ay önce düşük yaptım kürtaj oldum tüplerim kapalı olsaydı hamile kalamzdım dıorum ama kürtajdan sonra 4.ayım belkide kürtajda bi sıkıntı olmuştur dıye rahim flmi çektirmeyi düşünmüo deılım yani aklında kalmasın 1 ay dene klomeni sonra çektir rahat et canım...eğer yine olmazsa rahim filmi çekin dedi ama canım tüm muayeneleri oldum ben parça alındı utrason kan idrar eğer tüpler kapalı olsa klomen işe yaramaz zaten demi![]()
Evetcanım Haklısın eşim Oğluma söyleyelim derdi hep ben bekleyelim bebeğe birşey olursa izah edemeyiz dedim karı koca yaşadık hamileliği iyiki söylememişiz yine olsun yine söylemem iyice belli olana kadar Rabbim yüzümüzü güldürsün şu mübarek Günler'de ben çıkyorum evden oranda Oğlumu okula almaya gitcem sonuç olumlu olursa hemen yazarım burdan..Canım,
işte az belli olduğu için dedim, 30-50 arası çıkar diye ama sende biliyorsun ki önemli olan katlaması tutunması, inşallah tutunur. Muhtemelen dr un 2 gün sonra yeniden ister tahlil. Gerçekten çok benziyoruz insan yalnızca kendine oldu sanıyor oysakineler yaşanıyor etrafta, Allah sağlıklısını versin, senin de yaşadıkların çok acı insan atamıyor işte kafasından yaşasaydı, devam etseydi, doğsaydı şimdi şu kadar olacaktı vs. diye, eğer doğsaydı 15 tatilde doğacaktı ve ben oğluma öyle demiştim, karne aldığında ilk lafı (biz ona düşük / kimyasal falan demedik, öğrendiğimizde tatildeydik, oradaki dr yanlış bakmış dedik ) dr lar yanlış bakmasaydı eğer senin kanını başkasıyla karıştırmasalardı kardeşim bugün doğacaktı dedi, oda atamadı içinden biliyorum. Yeniden hamilelik olmadıkça da atamayacak ne o ne de ben
ayy konuşsa insan kötü oluyor konuşmasa içine atıyor ben çevremden kimseyle ama kimseyle konuşmuyorum bu konuyu bir tek burada yazıyorum. Oda beni rahatlatıyor. İnsallah güzel haberleriniz olacak, benim zaten umudum kalmadı bu ay için bel ağrım iyice arttı test tamamen negatif regl olmayı bekliyorum..
Aynen canım benimde öyle oldu bir gece önce ve sonra ki iki gece bendede bu gerekli Tecrübe oluyor hep bunlar..;amin canım inşallah hepimizi, bebegimide benide.hadi git bakalım.bu ay bebek için ilişki yaşadıgını unutuyorsun tamam mı? :) amannn salla diye dolaşıyorsun etrafta.bak bu defa başaracaksın kurbişkam gerçekten :) biliyorsunuz işte ben bu ay igneden bir gece once ve bir gece sonra ilişki oldu diye tutmaz benimki diyordum.sizler belli olmaz orası diyordunuz.nasıl olsa tutmayacak diye hiç stress yapmadım be canım ben.
igneden bir gece once mutlaka ilişki olsun ama unutma.
off canım klomeni mayıs ayında kullanırım artık bu ay adet zamanında annemin yanına gideceğim orada kullanırken gelip doktor kontrolüne gelemem bir ay kullanayım bakalım canım ay parça da almıştı kasımda genel muayene olmuştum ankara atatürk hastanesinde klomeni ilk kullacağım sonra o hafta oluşmazsa yeniden içiyormusun canımEğer tüpler kapalıysa yaramaz tabi ben 4 ay önce düşük yaptım kürtaj oldum tüplerim kapalı olsaydı hamile kalamzdım dıorum ama kürtajdan sonra 4.ayım belkide kürtajda bi sıkıntı olmuştur dıye rahim flmi çektirmeyi düşünmüo deılım yani aklında kalmasın 1 ay dene klomeni sonra çektir rahat et canım...
canım kurtajdan sonra yapışıklık yada tıkanıklık olabiliyormuş.bende Rahim filmi çektirdim.3.ayında hamile kaldım.ben tavsiye ederim.Eğer tüpler kapalıysa yaramaz tabi ben 4 ay önce düşük yaptım kürtaj oldum tüplerim kapalı olsaydı hamile kalamzdım dıorum ama kürtajdan sonra 4.ayım belkide kürtajda bi sıkıntı olmuştur dıye rahim flmi çektirmeyi düşünmüo deılım yani aklında kalmasın 1 ay dene klomeni sonra çektir rahat et canım...
birden fazla yumurta oluşmuşsa ne oluyor o zaman ikiz durumu mu oluyor off eğer oluşmazsa tüplerine de bakalım dedi canımı sıkmaya bir şey daha oldu tüplerim kapalıysa diye canımı sıkıyorum
hadi canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.kalbimiz ve dualarımız seninle.Evetcanım Haklısın eşim Oğluma söyleyelim derdi hep ben bekleyelim bebeğe birşey olursa izah edemeyiz dedim karı koca yaşadık hamileliği iyiki söylememişiz yine olsun yine söylemem iyice belli olana kadar Rabbim yüzümüzü güldürsün şu mübarek Günler'de ben çıkyorum evden oranda Oğlumu okula almaya gitcem sonuç olumlu olursa hemen yazarım burdan..
hadi canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.kalbimiz ve dualarımız sizlerle :)Ben çıkıyorum kızlar yazarım akşam sonucuEnfal97 takip etcem canım senin sonucu inşallah iyi haberler qelir...
amin canım inşallah hepimizi, bebegimide benide.hadi git bakalım.bu ay bebek için ilişki yaşadıgını unutuyorsun tamam mı? :) amannn salla diye dolaşıyorsun etrafta.bak bu defa başaracaksın kurbişkam gerçekten :) biliyorsunuz işte ben bu ay igneden bir gece once ve bir gece sonra ilişki oldu diye tutmaz benimki diyordum.sizler belli olmaz orası diyordunuz.nasıl olsa tutmayacak diye hiç stress yapmadım be canım ben.
igneden bir gece once mutlaka ilişki olsun ama unutma.
korkumu yenip ben rahim filmini de çektireyim o zaman off off o kadar muayene oldum ya o zaman onu da aradan çıkartsalardı ama sorun yok stres yapmayın olur demişlerdibirden fazla olursa ikiz olan oluyormuş canım forumda baya var böyle ikiz bebişi olan..tüplerin için korkma bence, hatta en yakın zamanda rahim filmi çektir..ben 1 yıl önce 2 tüpümünde tıkalı olduğunu ve rahimde septum old. öğrendim..ameliyattı ilaçtı derken daha 1 ay önce ancak hepsinden kurtulup hamile kalabilecek duruma geldim..o yüzden oyalanıp da vakit kaybetme, anneme gidicem, rahim filminden korkuyorum vs vs insan korkunca hep bahaneler buluyor oyalanmak için ama yıllar geçip gidiyor, biyolojik saat durmuyor kadın bedeninde![]()
canım bende bu ay tekrar başladım, geçen ay tutturamadık :)) bakalım bu ay nasıl olacak :))Allah korusun canım seni de bebeğini deinşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu..ben de bugün 16:30 da doktora gidicem, adetimin 3. günü..bakalım bu ay başarabilecek miyiz
![]()
canım sen devlette mi yaptırdın rahim röntgeninibirden fazla olursa ikiz olan oluyormuş canım forumda baya var böyle ikiz bebişi olan..tüplerin için korkma bence, hatta en yakın zamanda rahim filmi çektir..ben 1 yıl önce 2 tüpümünde tıkalı olduğunu ve rahimde septum old. öğrendim..ameliyattı ilaçtı derken daha 1 ay önce ancak hepsinden kurtulup hamile kalabilecek duruma geldim..o yüzden oyalanıp da vakit kaybetme, anneme gidicem, rahim filminden korkuyorum vs vs insan korkunca hep bahaneler buluyor oyalanmak için ama yıllar geçip gidiyor, biyolojik saat durmuyor kadın bedeninde![]()
canım bende bu ay tekrar başladım, geçen ay tutturamadık :)) bakalım bu ay nasıl olacak :))
canım sen devlette mi yaptırdın rahim röntgenini
ciddi misin cnm yaaBir negatif de benden
hayırlısı olsun hakkımızda.. bu ay beraber güzel bi moral ile başlayalım inşallah..Bir negatif de benden