MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

ayyy çok teşekkür ederim çok heyecanlıyım.karmakarışık duygular yaşıyorum :)
Canım,
Çok çok tebrik ederim. :nazar::nazar::nazar:Allah sağlıkla hamileliğini tamamlamak ve ikisinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizim içinde dua et olur mu ? Rabbim bize de nasip etsin inşallah :anneadayı:

Sen test yapmismiydin canim onceden? Ayy ne bileyim forumlari okuyorum yerlesme kanamasinada benziyor.. sen doktoruna gittinmi canim
Evet yapmıştım canım 14.güne kadar silik çizgiydi ama adet oldum kan testındede çıkmadı zaten yarın gidicem canım tekrar yazar tedavi heralde...

Kızlar bugun catlatma ignemin 14. Gunu.biraz once idrarda gebelik testi yaptim negatif.simdi ben hamile degilmiyim?

Kızlar bugun catlatma ignemin 14. Gunu.biraz once idrarda gebelik testi yaptim negatif.simdi ben hamile degilmiyim?
Idrarda bu kadar erken cikmaz canim beraberlik tarihleri ne zaman bu arada?? Yanlis anlama kuzum benim doktorum bana ona gore yorum yapiyoda o yuzden..bu arada Allahtan umit kesilmez canim benim 2 gundur acik kahverengi akintim var ama yinede umitliyim.. cunku adet olmam gerekn tarih 20 si ve daha 1 hafta bekleyip tekrar test yapicam. Sende bekle derim

Canım bende sana mesaj atacaktım, yoksun ne oldu diye :KK43: Başınız sağ olsun. Allah sabır versin. Bu ay bende zorunlu ara vermiş oldum hatta bir ara ümitsizliğe kapılıp vazgeçecek gibi oldum ama şimdi iyiyim. Benim tahmin ettiğim gibi yumurta çatlamamış. 4 cm lik bir kiste dönmüş, zaten ben anlamıştım da yapacak bir şey yoktu. Bu ay doğum kontrol hapı verdi ama ben kullanmıyorum. Dr umu değiştirdim. Oğlumun hamileliğindeki dr uma geçtim tekrar zaten eşine gidiyordum. Birde Prof a gittim. O kist için ilaç kullanma 2 ay bekle gider dedi. Bu sırada bebek olma ihtimali çok düşük zaten dinlenmiş olursun dedi. İlaç vs. hiçbir şey yok anlayacağın soğan suyu içmeye başladım. Kistlerde çok etkiliymiş, tadı çok kötü ama şifa niyetine yapacak bir şey yok artık. Sağlık olsun... Elbet zamanı gelecek bekliyoruz işte...
Ya demek kist olmuş ama kimde duyduysam kistler Kalıcı olmuyor geçiyor inşaallah seninde geçer, Soğan suyunu bende duydum ama bu ay hiç bir şey yapamıcaktım çünkü inan beynim çok dolu, bizde seninle dinlenmiş oluruz bu ay artık, ama nasip değilse hep birşeyler çıkıyor işte geçen senede böyle oldu tedavinin devamını getiremedim bir türlü, sağlık olsunda bebişler gelir inşaallah

Canım ilişki 4-5 nisan.belrtilerimde vardi.test canimi sıktı.pko var.33-40 gun arasi reglim.31. Gun bugun.igneden 14-15 gun sonra regli olunmasi gerekmiyormu?

Doktordan geliyorum bes gun igne yapicaklar yumurtalar cogalsin diye ve klomen verdi. Beş gun sonra komtrole gidicem

iki taneydi canım 22 mdi ama ben ben bu ay tedavi olamadım kontrolümün olduğu gün dedem vefat etti gidemedim doktoru aradım bu ay erteledik

başın sağolsun canım..inşallah bi dahaki aya olur..
benim de kuzenim vefat etti p.tesi akşam..cenazemizi alıp, apar topar finike ye gittik..çok üzüldük beklenmedik birşeydi, çok ağladım,çok da yoruldum hiç oturamadık..oradayken pek dikkat edemedim hap kullanımıma, bir de üşüttüm orada hastayım şimdi salya sümük..:KK1:doktor üşütme demişti..bu üzüntü,hastalık, yorgunluk ardından bilmiyorum gelişti mi yumurtalaro_O bu aydan umutlu değilim :KK43:

başın sağolsun canım..inşallah bi dahaki aya olur..
benim de kuzenim vefat etti p.tesi akşam..cenazemizi alıp, apar topar finike ye gittik..çok üzüldük beklenmedik birşeydi, çok ağladım,çok da yoruldum hiç oturamadık..oradayken pek dikkat edemedim hap kullanımıma, bir de üşüttüm orada hastayım şimdi salya sümük..:KK1:doktor üşütme demişti..bu üzüntü,hastalık, yorgunluk ardından bilmiyorum gelişti mi yumurtalaro_O bu aydan umutlu değilim :KK43:
Bende aynen senin gibiyim sabah istifra ettim fena üşütmüşüm birde adetim normalden kısa sürdü belki de üşütmekten yine klomen mi kullanıyorsun ben bu ay hiç bir şey kullanmıyorum bakalım ya nasip ama üzüntü insanı çok yıpratıyor seninde başın Sağolsun her ölüm erken çünkü... Sağlık olsun yeter ki bebişlerimiz gelir inşaallah

Bende aynen senin gibiyim sabah istifra ettim fena üşütmüşüm birde adetim normalden kısa sürdü belki de üşütmekten yine klomen mi kullanıyorsun ben bu ay hiç bir şey kullanmıyorum bakalım ya nasip ama üzüntü insanı çok yıpratıyor seninde başın Sağolsun her ölüm erken çünkü... Sağlık olsun yeter ki bebişlerimiz gelir inşaallah

geçen ay klomen vermişti ama bu ay serophene verdi..bakalım işe yarar bişey mi yumoşları görünce anlıcaz:p

canım ben bu ay tedavisiz bekliyorum muayene günümde dedemi kaybettik gidemedim kontrole bir sonraki adetimi bekliyorum artık önce biraz canım sıkıldı ama bundada vardır bir hayır diyorum artık
ÖYLE CAN YA VARDIR BİR HAYIR .. Başınız sağolsun cnm deden için de üzüldüm, rabbim mekanını cennet eylesin..

Cevabin için teşekkürler. Allah hepimizi biran önce evlatlarina kavustursun.
canım benim 14. gün de kan testi yaptırmıştım negatif cıkmıştı :( inşallah sen güzel sonuçlar alırsın.. nacizane tavsiyem cok beleyip her gün test yapmak çok yıpratıyo insanı acaba acaba demek.. o yüzden en garantisi kan testi..ben 2 aylık tadavim de 14 tane gebelik testi kullanmışım ay :p ve o tek çizgiler çok yıprattı beni, kan testinde olumsuz görünce bi iki gün üzülüyon sonra toparlanıyosun en azından.. inşallah senin güzel olur sonucun ;)

canım benim 14. gün de kan testi yaptırmıştım negatif cıkmıştı :KK43: inşallah sen güzel sonuçlar alırsın.. nacizane tavsiyem cok beleyip her gün test yapmak çok yıpratıyo insanı acaba acaba demek.. o yüzden en garantisi kan testi..ben 2 aylık tadavim de 14 tane gebelik testi kullanmışım ay :p ve o tek çizgiler çok yıprattı beni, kan testinde olumsuz görünce bi iki gün üzülüyon sonra toparlanıyosun en azından.. inşallah senin güzel olur sonucun :KK66:
Canım inanki kan testi yaptirmsktan korkuyorum.reglim gelene kadar bekliyim diyorum.silikte olsa idrarda cikmasini istiyorum.iki gun oncesine kadar cok belirtim vardi.hayirlisi ya.psikolojim artik kaldirmiyo.

Canım inanki kan testi yaptirmsktan korkuyorum.reglim gelene kadar bekliyim diyorum.silikte olsa idrarda cikmasini istiyorum.iki gun oncesine kadar cok belirtim vardi.hayirlisi ya.psikolojim artik kaldirmiyo.
anlıyorum ben seni cnm ben de öyle idim bekleyeyim gitmeyeyim kan testine en az bi umudum olsun diye beklettim ama ben yıprandım, psikolojik belirtiler arttı , umudum fazlalaştı bekledikçe.. bence bi kaç gün daha gecsin istersen kan testini yaptır yani..

anlıyorum ben seni cnm ben de öyle idim bekleyeyim gitmeyeyim kan testine en az bi umudum olsun diye beklettim ama ben yıprandım, psikolojik belirtiler arttı , umudum fazlalaştı bekledikçe.. bence bi kaç gün daha gecsin istersen kan testini yaptır yani..
Haklisin olmazsa pazartesi yaptiriyim.birsey sormak istiyorum.yumurta catlatma ignesinden 14-15 gun sonra regli olunması gerekmiyormu?

Haklisin olmazsa pazartesi yaptiriyim.birsey sormak istiyorum.yumurta catlatma ignesinden 14-15 gun sonra regli olunması gerekmiyormu?
hm bilemiyorum ki tam olarak onu canım.. heralde zaten adet döngüsü normal olan biri için öyle oluyo.. mesela su an benim iğneden sonra su an 20. günüm ve hala hasta olamadım malesef :(

Back
X