Kizlaarr sabah doktora gidicem ignelerim bitti inşallah yumurtalarim olmustur bol bol ikiz ikiz bebisler olur inşallah :)
Bu arada matilda arkasim nerdensin yillar once bir ev arkadasim vardi matilda diye merak ettim :)
haktan hayırlısı canım bende çok ümitlenmek istemiyorum ilk aşılamamda çok kötü olmuştum negatifi görünce Allah büyük canım emeklerimiz boşa gitmez inşallah
ay canım inşallah batasıca batın gelmez de aşılamaya gerek kalmazaynen canım ya rabbim emeklerimiz boşa çıkarmasın inşallah çok zor çekmeyen yaşamayan anlamaz ve anlamıyorlar da zaten hepimiz güzel haberler veririz inşallah kuzum
canım hayırlı olsun yumurtaların bebişlere dönüşsün inşallah :) eski ev arkadaşın olmadığına eminim çünkü gerçek adım matilda değil canım :)
inşallah bebiş yerleşiyordur canım
kızlar benim hergün kasıklarım ağrıyo adet ağrısı gibi aşılama olduğundan beri yarın test yapsam belli olmaz diğmi gerçi içime doğuyo tutmadı bu sefer bence
Canım senin kaçıncı günün bugün.
Ya kızlar ben söylemeyi unuttum arada böle içimden titreme geliyo ya kasılıyo falan vücudum ateşimi ölçtüm 36.9 çıktı ay ben kafayı yücem heralde bu gidişle :))
6.günüm bugün ayın 19 regli günüm
Canm bizim aşılama günlerimiz aynı o zamn hadi bakalım inş hayırlı haberleri veririz birbirimize doktorda 20 inde test yapalım demişti bana
iyi yapmışsın canım boşver ilaç filan içme benimde sol kasığım ağrıyor ama belimde fıtık var o da kasık ağrısı yapıyor sanırım ondan ağrıyor:26:Ay inş canm ya bugün aradım doktorumu normaldir olabilir dedi çok olursa sancın ağrı kesici içerilerin dedi ama ben tatbikide içmedim içmicemde yeterli yerleşsin bebişim ben dayanırım her türlü bugün şiddeti iyice arttı bakalım :44:
daha erken canım enaz 12.gün olsun o zaman test yap bence tabiki sen bilirsin6.günüm bugün ayın 19 regli günüm
Canm bizim aşılama günlerimiz aynı o zamn hadi bakalım inş hayırlı haberleri veririz birbirimize doktorda 20 inde test yapalım demişti bana
iyi yapmışsın canım boşver ilaç filan içme benimde sol kasığım ağrıyor ama belimde fıtık var o da kasık ağrısı yapıyor sanırım ondan ağrıyor:26:
daha erken canım enaz 12.gün olsun o zaman test yap bence tabiki sen bilirsin
bende 21ine test yapacağım tabiki adetim gelmezse ilk aşılamamda hemen gelmişti çünkü inşallah 9 ay gelmezler:18:
inş.rabbim gönlümüze göre versin senin hiç kasıklarında ağrı varmı
kizlar bende yeni geldim bu sayfaya .. bende bebek istiyorum esim varikosel ameliyati oldu 5 aay once bakalim mayisa kadar normal yolla olmazsa bende asilama yapabilirim .. istanbuldayim ve ozel bir doktora gidiyorum aslinda herkes asilama tecrubesini yazsa .. nasil bi uygulama yapildi ? kaca nerde yaptilar ? kacinci denemesi ? Bunlari yazsak bzde faydalansak aslinda ne kadar iyi olur .. asilamada da cok farkli sekiller var sanirim .. mesela benim gittigim dr spermleri yikamiyormus .. hsg herkees cektiriyormu bana da demedi ama sorucam nisanda cektirmelimiyim diye .. siz nasil yaptiniz ?
Canm hoş geldin aramıza. Benm ilk aşılamamı pco var bende eşimde problem yok. Iki tane yumurtam oluştu ilk hafta doktorda hemen aşılama yapalım tam istediğim gibi dedi spermleri yıkadılarbildiğim kadarıyla iğneyle beraber 900 e mal oldu bide benm doktorum hsg çektirmedi bana sorduğumda da eğer aşılaman tutmazsa çekeriz dedi şuan gerek yok demişti. Benm hikayem böle kısaca inş sende aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın çünkü ben baya zorlanmıştım işlem sırasında tabi kişiden kişiye göre değişiyor.
kizlar bende yeni geldim bu sayfaya .. bende bebek istiyorum esim varikosel ameliyati oldu 5 aay once bakalim mayisa kadar normal yolla olmazsa bende asilama yapabilirim .. istanbuldayim ve ozel bir doktora gidiyorum aslinda herkes asilama tecrubesini yazsa .. nasil bi uygulama yapildi ? kaca nerde yaptilar ? kacinci denemesi ? Bunlari yazsak bzde faydalansak aslinda ne kadar iyi olur .. asilamada da cok farkli sekiller var sanirim .. mesela benim gittigim dr spermleri yikamiyormus .. hsg herkees cektiriyormu bana da demedi ama sorucam nisanda cektirmelimiyim diye .. siz nasil yaptiniz ?
Olmaz mı canmheran adet olucakmışım gibi ayağa kalktığımda da batmalardan yürüyemiyorum buarada dün eşim bi tane test yap dedi öylesine biliyorum çok erken olduğunu eğlencesine yapalım dedim bide baktım silik ikinci çizgi çıkmış ama çok silikti ilk defa bi testim böle çıktı tabi güvenmiyorum kesinlikle teste ama bi heves işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?