Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam napiyisnz kizlar nasil gdyo

iyiyiz tatlım senin nasıl gidiyo sen nasılsın 4. gözüktü mü:) buarad benm kasık ağrılarım var arada batmalar oluyo yine ve sen demiştin sanırım atıyo diye benmde atıyo kasık gölgelerim ara ara şiddetli şekilde anlam veremedim bende

Ewt cnm netlesti 3 kese var.senin bat ne zsmndi insallah iyiye delalettr cnm bnm

Ewt cnm netlesti 3 kese var.senin bat ne zsmndi insallah iyiye delalettr cnm bnm

bu bat dediğin adet olcağım zaman mı cnm yoksa en son olduğum zaman mı bu kavramlarla pek aram yokta eğer yumurtalarım çatldıysa kendiliğinden ayın 17si gibi falan olmam lazım adeti ama doktorum küçük bi kist oluşmuş demişti ondan mı acaba diyorum ama geçen aşılama yapıldığı zaman akıntım durmuştu benm normalde çünkü akıntım çok olur aşılama yapılınca hiç olmamıştı şimdide kesildi akıntım diyorum yumurtalar çatladı mı acaba kürler yapıyorum ya belki onlar işe yaramıştır bide düzenli ilişki tabi ne bileyim ya bidaha aşılama yaptırmak istemiyorum hatta bu sebeple tekrar doktora bile gitmek istemiyorum ama doktorum gel demişti bakalım ya hayırlısı artık. doktorum zaten bi aşılama daha yaparız o da tutmazsa bi daha yapmamıza gerek yok tüp bebeğe geçeriz dedi ama ben tüp bebek için erken olduğunu dşünüyorum ya bidaha aşılama yaptırırım ve tutmazsa o zaman büyük hayal kırıklığı olur. buarada çok konuştum farkındayım ama kimseyle konuşmuyorum bu konuları ondan biraz patladım gibi

Hayırlısıyla kucağınada alırsın inş cnm. Benim olmadı maalesef tutunamadı dedi Dr um 😞 ve hiç ara vermeden 2. Ye geçiyoruz Cumartesi ilaçlara başlıyorum. Bu sefer daha güzel olur inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ins cnim bu arada senin kac gun kaldı

Canim benim bugun 9 gun oldu asilama yaptirali daha var yani sen nezaman yaptirmistin test? Birde benim yumurtalarim sagdaydi ama hep solum agriyor tam kasik degil agriyan yer biraz alti rahim olsa gerek ve agri girdiginde kasim atiyor oradaki sende boyle olmusmuydu hic umudum yok gibi ya bi hamike kaliyim psikolojik destek alacagim

Ben 11.gun idrar testi yaptim 3 gun boyunca benimdw sagdaydi yumurtalarim ama sol kasigimdada oluyordu arada valla benimde pek yoktu bide hasta oldum ilac vs kullandim ama ALLAH im nasip edince hersey oluyor

Ben 11.gun idrar testi yaptim 3 gun boyunca benimdw sagdaydi yumurtalarim ama sol kasigimdada oluyordu arada valla benimde pek yoktu bide hasta oldum ilac vs kullandim ama ALLAH im nasip edince hersey oluyor

Ins olur canim ya dualarini eksik etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…