Bende öyle bakıyordum dün önce lekelenme ve gecesinde kanamam oldu anlamıştım ama bir ümit işte. 😞 artık 2. Ye olacak inş nasipse
aynen cnım hayırlısı inş ikincide olurr
ara vermiceksiniz demi??
Yok cnm muayene etti bekleme gereği görmedi Cumartesi tekrar ilaçlara başlıyorum.
iyi bari cnım arda bekleme yok
inş bu sefer çok güzel olur ve güzel haberler alırsın
İnş cnm inş burda yine beraberiz haberleşiriz
Yok cnm muayene etti bekleme gereği görmedi Cumartesi tekrar ilaçlara başlıyorum.
Selam napiyisnz kizlar nasil gdyo
iyiyiz tatlım senin nasıl gidiyo sen nasılsın 4. gözüktü mü:) buarad benm kasık ağrılarım var arada batmalar oluyo yine ve sen demiştin sanırım atıyo diye benmde atıyo kasık gölgelerim ara ara şiddetli şekilde anlam veremedim bende
Ewt cnm netlesti 3 kese var.senin bat ne zsmndi insallah iyiye delalettr cnm bnm
Ewt cnm netlesti 3 kese var.senin bat ne zsmndi insallah iyiye delalettr cnm bnm
Selam napiyisnz kizlar nasil gdyo
kızlar yarın doktora gidiyorum bana dua edin inş kese felan gözükürr bi aksilik çıkmaz
Ins cnim bu arada senin kac gun kaldı
Canim benim bugun 9 gun oldu asilama yaptirali daha var yani sen nezaman yaptirmistin test? Birde benim yumurtalarim sagdaydi ama hep solum agriyor tam kasik degil agriyan yer biraz alti rahim olsa gerek ve agri girdiginde kasim atiyor oradaki sende boyle olmusmuyduhic umudum yok gibi ya bi hamike kaliyim psikolojik destek alacagim
Ben 11.gun idrar testi yaptim 3 gun boyuncabenimdw sagdaydi yumurtalarim ama sol kasigimdada oluyordu arada valla benimde pek yoktu bide hasta oldum ilac vs kullandim ama ALLAH im nasip edince hersey oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?