Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Maşallah Allah hayırla, sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmenizi nasip etsin. Size de sağlık ve sabır versin inşallah. Hem zor hem çok güzeldir herhalde.

Hayirlisi olsn burcakgnc uzulme sakn.
Insallah smay rabbim herkse tattrsn

Kizlar bugun goguslerim cok sisti aciyor bugun asilamanin onuncu gunu ama adet olacagim zamanda boyle oluyordum tutmadi sanirim benim gibi olan varmi

Dün test sonucumu aldım. İlk aşılamam negatif maalesef. Hayırlısı dedim, çok ağlamadım. Ben kendimden korkuyordum, etrafı kırar geçerim diye. Canım kocam üzülmesin diye ben iyi olmak zorundayım. Sonuç bekleyen arkadaşlarım inşallah sizler pozitifi görürsün bu ay. Ben biraz doktoruma kızıyorum aslında. Aşılamadan önceki kontrollerde hiç bakmadı iltihap var mı yok mu diye. Tam aşılama anında "tutmayabilir öbür ay gel iltihap tedavisi yapalım" dedi.Boş yere ilaç hakkımı kullandım. Boş yere hormon aldım..Neyse hayırlısı...

Canim hayirlisi olsun rabbim hayirli zamanda versin evlatlarimizi

Ilk kez yazıyorum bende iki kez aşılama oldum ikiside malesef negatif bu ay ignelere geçtik günde bi tane beş gün kullanacağım bu şekilde olumlu sonuç alanınız varmı

iyy aksamlar bayanlar yuz yanması ates gbı yuzum kızarıo ates gbı ama atesımde yok bedenımde yanıo arada bı hamılelık belrtısı olblrmı bı umt soruyorm

iyy aksamlar bayanlar yuz yanması ates gbı yuzum kızarıo ates gbı ama atesımde yok bedenımde yanıo arada bı hamılelık belrtısı olblrmı bı umt soruyorm

iyi akşamlar benimde aşılamamın 7 günü benimde yüzüm yanıyor yüzüm kıpkırmızı oldu.arada üşümede tutuyor bazende yanma.inş hamilelik belirtisidir.kasıklarında agrı var mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…