Hayırlısıyla kucağınada alırsın inş cnm. Benim olmadı maalesef tutunamadı dedi Dr um 😞 ve hiç ara vermeden 2. Ye geçiyoruz Cumartesi ilaçlara başlıyorum. Bu sefer daha güzel olur inş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşallah Allah hayırla, sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmenizi nasip etsin. Size de sağlık ve sabır versin inşallah. Hem zor hem çok güzeldir herhalde.
kızlar yarın doktora gidiyorum bana dua edin inş kese felan gözükürr bi aksilik çıkmaz
tabi cnımm burda beraberiz her zaman haberleşelim
Burçakcım gittin mi Dr a sonuçlar nasıl
Gittim cnim kese gozuktu allaha sukur doktor bi sikinti yok dedi 2 hafta sonra kalp atislari icin gidecegizz
Gözün Aydın cnm kalp atışlarınıda duyarsın inş ☺️
Ins cnim benimmsende bu heyecanlari yasarsin ins en kisa zamanda dualarim seninlee
İnş cnm benim. Allah razı olsun. Bu safer tutunur inş 😞
Gittim cnim kese gozuktu allaha sukur doktor bi sikinti yok dedi 2 hafta sonra kalp atislari icin gidecegizz
Saol cnimGozunuz aydin canimbugun benim gogusler muthis sisti dokunamiyorum :) sen yasamismiydin
Saol cnimbenimde sismisti biraZ acisida vardi carptiginda bile aciyordu az. Ins gusel hberler alirsin sende
Dün test sonucumu aldım. İlk aşılamam negatif maalesef. Hayırlısı dedim, çok ağlamadım. Ben kendimden korkuyordum, etrafı kırar geçerim diye. Canım kocam üzülmesin diye ben iyi olmak zorundayım. Sonuç bekleyen arkadaşlarım inşallah sizler pozitifi görürsün bu ay. Ben biraz doktoruma kızıyorum aslında. Aşılamadan önceki kontrollerde hiç bakmadı iltihap var mı yok mu diye. Tam aşılama anında "tutmayabilir öbür ay gel iltihap tedavisi yapalım" dedi.Boş yere ilaç hakkımı kullandım. Boş yere hormon aldım..Neyse hayırlısı...
iyy aksamlar bayanlar yuz yanması ates gbı yuzum kızarıo ates gbı ama atesımde yok bedenımde yanıo arada bı hamılelık belrtısı olblrmı bı umt soruyorm
Ilk kez yazıyorum bende iki kez aşılama oldum ikiside malesef negatif bu ay ignelere geçtik günde bi tane beş gün kullanacağım bu şekilde olumlu sonuç alanınız varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?