Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar neden kimse cevap yazmıyo bu konuda fikri olan yok mu

iğnler haptan daha etkili biliyorum canımm inşallah güzel sonuçlar alırsınnn benimde 12. günüm bugün ağrılarım var sivilcede çıktı olacak mıyım neee

Canim bugun asilamanin 13. Gunu idrar testi negatif olmadi sanirim

Ben de dayanamayıp idrar testi yapmıştım 13. gün sabah...Yine de umudumu kaybetmemiştim. Ama olmadı tabi, hayırlısı. Sen de rahat ol arkadaşım, stres en büyük düşmanımız. Bence bizim sorunumuz aklımızdan çıkaramamak. Mayıs ayında tekrar aşılama yaptırcam inşallah, o zaman çok rahat olmayı düşünüyorum, başarabilirsem tabi:) Hiç yalnız kalmıycam bir dahakine, sürekli gezcem tozcam alışveriş yapcam, kitap okuycam film izliycem bol bol:)spor yapmayı düşünüyorum:)Bu 1 ay içerisinde de yeni hedefler edindim, hedefim olmayınca mutsuz oluyorum:)İLk hedef namazımı düzenli kılmak, ikincisi zayıflamak, az önce bir salona gittim mesela pilatese başlıyorum:)

Ben umudumu yitirdim canim olsa cikardi diyorum artik ikinci asilama icin dua edecegiz. Stres bizi mahvediyor zaten bebek olmayisini bile strese bagliyorum artik kendine hedef edinmen cok iyi olmus bu ay birsey yapmadik yattik bol bol ne oldu sanki digerinde tam tersini yapalim :)

bende şubat başı aşılama oldum ve tuttu.malesef 8. haftamızda kalp atışı durduğu ve kese bozulmaya başladığı için sonladırıldı. 2 ay dinlenme sürecindeyim. toparlanmaya çalışıyorum daha doğrusu. tek kanalım kapalı ve bazı aylarda yumurta oluşmuyordu. çok şükür eşimle ilgili sıkıntımız yok.allah bu uğurda emek veren bizlerin kucaklarını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun dilerim çok bekletmeden. ben iğne olarak gonal-f kullandım 9 gün. sonra 1 gün ara verip çatlatma iğnesini kullandım ve tekrar 1 gün ara verip aşılamam yapıldı. allah bize sabır ve güç versin bu yolda inşallah en kısa zamanda kavuşalım. olmaması zor olup kaybetmesi zor.

tşk. syf.ben devlet desteği alabilmek için yaptırmıştım aşılamayı hiç umudum yoktu. o yüzden o kadar rahat davrandım ki.nasıl olsa tutmadı dedim aşılama günü dışında normal hayatıma devam ettim. eşimede empoze ettim galiba oda aynı durumdaydı. hiç stres yapmadım. şok oldum tuttuğunu öğrenince inanamadım doktorum bu yüzden bile olabilir bu kadar kolay olması demişti.senin gibi hastalarda tedaviye daha çabuk yanıt alıyoruz demişti. evet benim hamileliğim hüsranla sonuçlandı bebeğimi kaybettim ama stres yapmayın çok etkiliymiş.doktorum hep sen yeni evlisin ,bebek düşünmüyosun,olursada sürpriz olur diyodu en başından beri.moralimizi bozmayalım ben 10 gündür burada imkansızın gerçekleştiği ne hikayeler okudum.bebek isteyenlerin hep sonraki yazılarına baktım ve nihayetinde bebek sahibi olduğunu okuduğumda çok mutlu oldum.umutlandım,moral buldum.

Evet canim stres yapmamak gerek ama elde degil beceremiyorum ben rabbim ol derse olur bundan otesi yok aslinda problem felan hikaye ins hayirlisiyla evlat sahibi oluruz

Evet canim stres yapmamak gerek ama elde degil beceremiyorum ben rabbim ol derse olur bundan otesi yok aslinda problem felan hikaye ins hayirlisiyla evlat sahibi oluruz

Merhaba benimde aşılamam cumartesi günü oldu dediğiniz gibi rabiim ol derse oluyor biz ne yaparsak yapalım o istemezse hiçbir şey olmuyor ne imkansız hikayeler var oluyo hemde hiç ummadıkları anda bende yaptırdım ama sonucun olumsuz olacağını biliyorum 2 senedir uğraşıyoruz okadar çok olumsuz sonuç aldımki olumlusunu hiç hayal bile edemiyorum yaptıralı daha iki gün oldu hiç aklımı başka yöne çevir

kizlar bencemde asilamada 12.gun cesaret edip yapamadım testi sanirim tutmadi karnim ağrıyor galiba adet olacam:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…