Morfoloji bildiğim kadarıyla şekille alakalı bizede ilk ööle dediler sonrada 1 cc deki sayılarına az dediler herkes farklı bişey söölüyor peki senin kaç tane sağlıklı yumurtan oluşmuştu umudunu yitirme belki test sonucuna daha yansımamıştır forumlarda okuduğum kadarıyla biraz geç idrar testinde belli oluyormuş belki de öyle bişeydir regli belirtilerin varmı peki benim 7 gün öncesinde hemen göğüslerim acımaya başlar kesin haftasonuna kadar başlarlar şuan kasıklarımda ani sızılar oluyo doktora sordum normal dedi sana işlemden sonra ilaç vermişlermiydi?
Evet canim morfoloji yapi bozuklugu demek sperm testi her merkezde farkli cikiyor. Uc yumurtam vardi bir tanesi asilamadan once catlamisti iki tane ile asilama yapildi. Evet teste bazilarinin erken cikiyor bazilarinin gec ben hemen umudumu yitirdim olumsuz dusunmeye basladim. Regli belirtilerim yok sadece goguslerim cok sis buda arada oluyordu bende klomene ve catlatma ignesine bagladim. Benimde kasigim cok batiyordu bugun bile batiyor. Islemden sonra ilac kullanmadim.iyi geceler yarin gorusuruz
Kizlar benim ilk asilamam negatif regli oldum
üzülme canım demekki bebek gelmek için mazlanıyor hakkımızda hayırlısı olsun bende hala tekbir belirti yok hamilelik adına sanki bende regl olucam agrıyor karnım falan bugün 13. gün cesaret edip tahlil bile yapamıyorum
Ins hamilesindir canim ben 13. Gun idrar testi yaptim negatif bugunde adet oldumRabbim hayirli zamanda versin ins evlatlarimizi
amin inşallah Allah olmayan hrkese evlat nasip etsin benim bi tane var zaten ben ikinci için ugrasıyorum ama sanırım bende hasta olucam belirtilerim var hasta olacak gibi
Dur dur umudunu kaybetme daha olmadin sonucta ins olmazsin arkadasimAllahim evladina hayirli omur versin ins
iyi akşamlar benimde aşılamamın 7 günü benimde yüzüm yanıyor yüzüm kıpkırmızı oldu.arada üşümede tutuyor bazende yanma.inş hamilelik belirtisidir.kasıklarında agrı var mı.
amin canım ne bileyim hasta olmadım ama hiç ümidim de yok açıkcası
Selam kızlar. Benim kısmetse perşembe günü aşılamam var bu gece çatlatma iğnemi vuracağım. Fakat sperm hazırlama işlemi dışarda bir merkezde yapılıp hastaneye getirilecek. Yıkanmış sperm ne kadar süre yaşar, bekler ? Spermi merkezden erken alırsak aşılama saati gelene kadar ölmezler mi? Birde bu ovitrelle çatlatma iğnesi göbekten nasıl yapacağım ? Bilen varsa söylesin lütfenn
Hayırlısı olsun cnm. En hayırlı vakti bekliyor bebişlerimiz...Peki ara verecek misiniz?
Merhaba öncelikle aşılamanız şimdiden hayırlı olsun umarım olumlu sonuçlar alırsın.Bildiğim kadarıyla spermler bikaç saat yaşayabiliyorlar bir arkadaşımda dışarda yaptırmıştı.Çatlatma iğnesine gelince hiç kokulacak bişey değil benim yumurtalarımda iğnelerle büyütüldü 10 gün iğne yedim ilk başlarda eczaneye yada hastanede vurduruyorlardı sonra eşim evde denedi hiç bilmemesine rağmen diğerlerinden daha az canım yandı sonra çatlatma iğnesini de o yaptı cesaret edebilirse eşin yapsın göbeğin alt kısmına yapılıyor.Tesekkür ederim inşallah rabbim bu uğurda emeklerimizi boşa çıkarmaz.
İğneyi yaptım kolaymış gercekten. Sağolun. İnşallah işlem acısızdır. Emeklerimizin sonu hayır olsun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin. Yarin doktora gidecegim canim doktor ne der bilmiyorum sen ara verdinmi yoksa devammi ettin
Bu ay mola:)İltihabım var, cmrtsi doktoruma gitcem bakalım, antibiyotik verir sanırım. Mayıs'ta devam inşallah.
hamelegim bende adet olmasam carsamba kontrolüm var ama sanki hasta olacam
Selam canım siteye kaç gündür yeni giriyorum ne yaptın dün inşallah iyi haberler almışsın dir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?