Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Son düzenleme:
Kizlar benim ilk asilamam negatif regli oldum

üzülme canım demekki bebek gelmek için mazlanıyor hakkımızda hayırlısı olsun bende hala tekbir belirti yok hamilelik adına sanki bende regl olucam agrıyor karnım falan bugün 13. gün cesaret edip tahlil bile yapamıyorum

Ins hamilesindir canim ben 13. Gun idrar testi yaptim negatif bugunde adet oldum Rabbim hayirli zamanda versin ins evlatlarimizi

Ins hamilesindir canim ben 13. Gun idrar testi yaptim negatif bugunde adet oldum Rabbim hayirli zamanda versin ins evlatlarimizi

amin inşallah Allah olmayan hrkese evlat nasip etsin benim bi tane var zaten ben ikinci için ugrasıyorum ama sanırım bende hasta olucam belirtilerim var hasta olacak gibi

amin inşallah Allah olmayan hrkese evlat nasip etsin benim bi tane var zaten ben ikinci için ugrasıyorum ama sanırım bende hasta olucam belirtilerim var hasta olacak gibi

Dur dur umudunu kaybetme daha olmadin sonucta ins olmazsin arkadasim Allahim evladina hayirli omur versin ins

iyi akşamlar benimde aşılamamın 7 günü benimde yüzüm yanıyor yüzüm kıpkırmızı oldu.arada üşümede tutuyor bazende yanma.inş hamilelik belirtisidir.kasıklarında agrı var mı.

kasıklarmda agrı cok nadır hıssedıorm

Selam kızlar. Benim kısmetse perşembe günü aşılamam var bu gece çatlatma iğnemi vuracağım. Fakat sperm hazırlama işlemi dışarda bir merkezde yapılıp hastaneye getirilecek. Yıkanmış sperm ne kadar süre yaşar, bekler ? Spermi merkezden erken alırsak aşılama saati gelene kadar ölmezler mi? Birde bu ovitrelle çatlatma iğnesi göbekten nasıl yapacağım ? Bilen varsa söylesin lütfenn

Merhaba öncelikle aşılamanız şimdiden hayırlı olsun umarım olumlu sonuçlar alırsın.Bildiğim kadarıyla spermler bikaç saat yaşayabiliyorlar bir arkadaşımda dışarda yaptırmıştı.Çatlatma iğnesine gelince hiç kokulacak bişey değil benim yumurtalarımda iğnelerle büyütüldü 10 gün iğne yedim ilk başlarda eczaneye yada hastanede vurduruyorlardı sonra eşim evde denedi hiç bilmemesine rağmen diğerlerinden daha az canım yandı sonra çatlatma iğnesini de o yaptı cesaret edebilirse eşin yapsın göbeğin alt kısmına yapılıyor.

Hayırlısı olsun cnm. En hayırlı vakti bekliyor bebişlerimiz...Peki ara verecek misiniz?

Hayırlısı olsun demekki doğru zaman değilmiş zaten hissetmiştin olmadığını tıpkı benim gibi sadece beklemesi kötü oluyor.Transferden sonra Kaçıncı günde hastalandın peki ?

Amin. Yarin doktora gidecegim canim doktor ne der bilmiyorum sen ara verdinmi yoksa devammi ettin

Bu ay mola:)İltihabım var, cmrtsi doktoruma gitcem bakalım, antibiyotik verir sanırım. Mayıs'ta devam inşallah.

Bu ay mola:)İltihabım var, cmrtsi doktoruma gitcem bakalım, antibiyotik verir sanırım. Mayıs'ta devam inşallah.

Doktora gittim bugun canim devam dedi yine klomene basladim devam bakalim bu ay neler yasayacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…