Slmlar bapiyonz guzel annisler
inş cnım çok teşekkürler
Nbr cnm nasıl gidiyor bebiş nasıl☺️ yarın 2. Aşılamam yapılacak geçen ay olmadı bu ay olacak inş.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Iyi cnim senden nbr. Bebis iyi bugun is yerine yakin bi yere gidip kalp atisina baktirdim atislar var ama vajinadan bakti cok pisman oldum sonradan ins bisi olmaz nette normal diyor ama. Yarin demek asilaman ins bu sefer gusel haberi alirsin ttlim ins bebisin seninle olurr
tatlım nabıyosun nasılsın nasıl gidiyo annelik:)
Iyim bebegm. Sn napyn naslsn bgn kalp atislarni duydk cok farkli bi duygu bulantm basladi artk
Maşallah canm ya 3 tane kalp atışımı nazarlardan korusun Allah I'm bende iyiyim cnm bu ayda çok belirtilerim var ama ilk defa sol kasığım seyirci sürekli bide sol gözüm 1 haftadır durmadan seyiriuo sol yumuralığımla beraber. Tabi batmalarda var işte umut fakirin ekmeği nabalım bi umut işte
Cok guzel bi duygu cnm rabbim sanada tattrsn.dediklern iyiye isaret insallah guzel haber verirsn ne zmn gunun
Merhaba kızlar klomenle yumurtam oluşmayınca iğne tedavisine başlıcaz dedi doktor iğne tedavisi olan var mı aranızda nasıl Bı süreç beklıo beni bilen varsa yardımcı olur musunuz
Merhaba
Bana aşılamada direk iğne tedavisi uygulandı 8 gün boyunca günün her gün aynı saatlerinde göbeğimin alt kısımından iğne yaptık normalde iğneden çok korkarım ama bunlar hiç can acıtmıyor çok küçükler çünkü şimdiden tedaviniz hayırlı olsun
Hayırlı olsun inşallh tuttu mu peki bide ücreti nekadar bu iğnelerin
Sanırım tutmadı bugün 7. Günüm ama regli belirtilerim başladı göğüslerim çok acıyo kasıklarım sanki regliymişim gibi ağrıyo doktorumu aradım normal dedi ilaçlarını içip dinlen dedi ama kendinden eminim bence tutmadı hayırlı allahtan artık işlem ücreti ilaçlar dahil 1500 tl ödedik
Sanırım tutmadı bugün 7. Günüm ama regli belirtilerim başladı göğüslerim çok acıyo kasıklarım sanki regliymişim gibi ağrıyo doktorumu aradım normal dedi ilaçlarını içip dinlen dedi ama kendinden eminim bence tutmadı hayırlı allahtan artık işlem ücreti ilaçlar dahil 1500 tl ödedik
selam size. bence hemen ümitsizliğe kapılma çünkü bende aynen o belirtiler vardı,adet olacağım diyodum hep ama öğrendimki tutmuştu. umutlandırmakta istemem gerçi ama okuyunca dayanamayıp yazdım. inşallah tuttuğunun haberlerini okurum:)
2. Aşılamamıda bugün yaptırmış bulunmaktayım 😊 Rabbim bana ve herkese güzel haberler almayı nasip etsin. Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
17si canm nebileyim Ya ümitlenmek istemiyorum bugün zaten haber aldım ablam hamileymiş:)ikinciye hemde diğer yiyenim daha 1.5 yaşında:))
Hayırlısı olsun aşılamanız bende geçen hafta bugün yaptırmıştım inşallah birbirimize güzel haberler veririz.Geçen ayda yapılmıştı sanırım iki ay üst üste yapılmasında sakınca yokmuymuş peki? İğnelimi klomenlimi yapıldı tedavi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?