Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aynen benimde anlattığın gibiydi ağrılarım.ilk aşılamamdı hiç umudum yoktu hatta ağrılar başlayınca devamlı olmadı falan diyodum eşime.göğüslerimde şişmişti adet zamanı gibi.belimde ağrıyodu hatta ani hareketlerde kramp girdi karnıma birkaç kez. bilemiyorum belki iğnelerin etkisiydi bunlar ama ben üzülmemeni tavsiye ediyorum birebir bu belirtileri yaşayan aşılaması pozitif sonuçlanan biri olarak :) benim tuttu ama vakti değilmişki ellerimden kaydı gitti. stres yapma lütfen ama hayırlı haberlerini okumayı çok isterim:)

İnşallah bende güzel haberler vermeyi okadar çok isterimki ama işte bizde iki senedir uğraşıyoruz sürekli olumsuz sonuçlar almaktan umudumu kaybediyorum.Olumlusu nasıl olur hayal bile edemiyorum.Allah hayırlısını nasib etsin diye dua edilmesi bu durumda en iyi teselli sanırım.Sizin olayınız da olduğu gibi.Olması için bütün dualarımız ama sonrası çok daha önemli tabii.Sizinde kısmetiniz böyleymiş demekki allah birdaha yaşatmasın inşallah rabbim bidahakine tamamına erdirsin.Özel değilse neden sonlandı gebelik problemmi oluştu sonrasında😒

hiç belli olmaz olumsuz düşünme.ben 10 yıllık evliyim 31 yaşındayım ve hiç korunmadık.son 2 yıldır tedaviye başladık ama o bile düzenli olamadı yoğun işten dolayı.benim hiç ümdim yoktu. tüp bebeğe geçiş öncesi prosedür olarak gördüm hep aşılamayı.tek kanalım var ve malesef bazı aylarda yumurtlama olmuyodu.doktorum bile beni olumsuza alıştırmaya çalıştı hep düşün:) ben inanamadım şok oldum ama öyle bir dua etmiştim ki yanlış anlama ama ilk defa bu kadr yürekten dua etmiştim bebek için sonucu öğrenmeden 1 hafta önce. benim 8. haftamda kalp atışı durdu.düşükten 10 gün öncesinde kanamalarım oldu ara ara 2 defa.nedeni bilinmiyor doktor %80 problem vardı dedi,gelişimi devam etmedi bu yüzden dedi ama bilemiyorum.patoloji sonucuda temiz çıktı.genetik testle ilgili bilgimde yoktu yeni öğrendim onu.zor bir sınavdan geçiyoruz bizler.ben olunca tamam diyodum ama sonrasıda varmış bunu öğrendim. senin normal yolla olmama sebebi ne sakıncası yoksa tabii.

Bende 29 yaşındayım 3.5 yıllıkta evliyim ilk bir yıl korunduk evlilik yıldönümüzde korunmayı bıraktık 6 ay olmayınca koştum doktora ilk bende sorun var dediler erkeklik hormunum fazla çalışıyormuş yumurtalarım sağlıklı oluşmuyormuş iki ay klomen verdiler çatlatma iğneleri verildi olmadı gittiğim doktor normal bi jinekoloktu daha fazlasını yapamam dedi tüp bebek merkezine yönlendirdi o sırada eşimi doktora gönderme çabalarım başladı sonunda gitti meğersem sorunun büyüğü ondaymış varikosel varmış bikaç doktor gezdik olur dediler bi sen kadarda ööle denedik sonra ameliyat dediler geçen mayısta ameliyatta oldu değerleri yine istenen seviyeye gelmeyince ilaç tedavisiyle birlikte aşılama önerildi buarada tüp bebek merkezinde gittiğim doktorlar bende hiçbir problem olmadığını hatta çok iyi olduğumu söylediler çok şükür ama işte bu kadar çok şey yaşayınca sorunun kimde olduğunun bi önemi olmuyor allah hayırlısını nasib etsinde artık yüzümüze gülüp mutlu sonuçla sonlanması en büyük temennim.Bana da işte hep dua ederken sadece gebe kalmamın önemli olmadığını gebe kalıpta hayırlı olması için dua etmemi söylüyorlar gerçektende öyle.Bende bu sefer ilk defa önemli bi adım attığım için gerek ben gerek eşim gerek çevremdekiler çok inanarak yürekten dua et allahım güzel allahım hepimizin yüzünü güldürsün.İçindeki kötü ses tüp bebeğe kadar gideceğimi bas bas bağırıyo sakin olup beklemesi çok zor allahım sen bize yardım et.

allah bize sağlık ve sabır versin,mücadelemizi yapalım bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım.benim yakın arkadaşım defalarca tüp bebek denedi ya tutunamadı yada kaybetti bebeğini,tam aman yeter dedi kendiliğinden hamile kaldı neredeyse doğuracak şimdi:) senin sor4unlarını yaşayıp bebek sahibi olan bir sürü yazı okudum bu sitede.haberlerde zor tutuyorum kendimi millet doğurur sokağa bırakır,açlıktan öldürür,yada sağlam çocuğu kürtajla aldırır,bizlerde dört gözle bekleriz ne diyelim bizim sınavımızda buymuş. allah güç versin bizlere demekten başka çare kalmıyor.tekrar söylüyorum inş. sonucun pozitif olur ve sağlıkla kucağına alırsınız bebeğini.test gününe kadar hiç stres yapma.ne çaresiz insanla varmış ben okudukça şükür etmeyi öğrendim halime,delirecek gibiydim.çaresiz değilsin öyle düşün.ayrca tutmasa bile (tutmuştur inş.) 2. aşılamada şans daha fazlaymış bizzat doktorların yazdıklarından okudum.umut,sabır diliyorum tüm bu mücadeleyi verenlere.

Evet bende çok okudum en olumsuz olanlar mucizevi şekilde hamile kalabiliyor.Dediğin gibi bizimde sınavımız demek buymuş allah beterinden korusun.Ne hikayeler var gerçekten duyunca binlerce şükrediyosun ama işte herkesin yaşadığı kendine kimse seni sen gibi anlamıyo ne kadar hak veriyo görünselerde yaşamayan cidden anlamıyor.Benim eşim bile beni anlamazken başka birinin anlaması çok anlamsız .Sürekli bu yüsden sorun yaşıyoruz Yaşadıklarımı yersiz görüyo hiçbi şeyi ciddiye almıyo onun da bu rahatlığı beni sinir ediyo.Gerçi hoş ben üzülüp yıpranıyorumda nooluyoki oda bana kızıyo sen bööle kafaya çok taktığın için olmuyo diyo insanlar yıllarca uğraşıyo biz daha yeni başladık dio gerçekten belki herşeyden vazgeçtiğimizde olucak bizimde hep öylr duyuyorum çünkü bir sürü şey yaşayıp olmayan sonra da hiç ummadıkları anda hamile kalanlar.Bir haftayı atlattım bir umut vardı ama işte dünle bugün bütün hayallerim bozuldu bu tamamiyle allahın istemesiyle olan bişey düşününce kendini çok şanssız görüyosun ama allah beterinden korusun.Sen uğraşıyosun ben uğraşıyorum ama başkası hiç istemedi beklemediği bi anda kendiliğinden oluyo çıldırmamak elde değil ama işte inşallah bizi de allah tez zamanda görürde bizde bu yaşadıklarımızı unuturuz

Mrb arkadaşlar bende bu ay aşılama olacam çarşamba gününden beri göbekten iğneye başladım herşeyin hayırlısı yüce rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın bol bol meryem suresini okuyalım inş. Olur. Bakın bunuda bir yerden buldum inş bir faydası olur Bir kadın hamile kalmak isterse, hayızdan yıkandığı zaman Meryem Suresi 19,21 ve 22. ayetleri ile Yasin Suresinin 82-83 ayeti kerimelerini yazar, zemzem suyunda yazılar çıkıncaya kadar bekletir ve o suyun şifa vereceğini Allah’ Teladan ümit ederek içerse, Allah’ın izni ile hamile kalır.

meryem suresini bende yeni öğrendim ve fırsat buldukça okuyorum elimden geldiğince.inşallah aşılaman pozitif sonuçlanır ve güzel bir hamilelik sonrası ,bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

üzülmemek insann elinde değil tabii benim eşimde çok takıyosun der bazen ama iyi görünüp güçlü durup ummadık bir anda yıkılıyo insan. herkes kendi yaşadığını biliyor ne yazıkki.ben hep düşünürüm acaba yanlış birşey yaptımda bebeğimi o yüzden mi kaybettim diye. kimseye söyleyemesemde içimi kemirir bu soru 20 gündür allah sabır versin bizlere mücadele edelim,mutlu sonu görelim inşallah.

Merhaba arkadaslar!!
Kasim ayinda bi hamilelik gecirdim dusukle sonuclandi (normal yolla kaldim) ondn snraki 3 ay korundum gecen ay korunmayi biraktim gecen ay bisi olmadi bu ayda 2 yumurtam olustu..biri sagda digeri solda olmak uzere..
Dunde asilama yaptirdim asiri kasik agrisi ve bel agrisi var daha once yaptiranlar yardimci olabilirmi bana lutfen,esimin testleri cok iyidi benimde 2 tane yumurtam buyumustu doktorumda bu ayi atlamiyalim dedi ve catlatma ignesi oldum dunde,doktora gittim uygulamadan once ultrasonla bakti yumurtaliklarinin sekilleri bozulmus catlamak uzere dedi ve uygulamyi yarim saat sonraya erteledi ve saat 12.30 gibi uygulandi 40 dk fln yattim kaldirmadi dokturm uygulandigi andan beri hem sag kasigimda hemde sol kasigimda asiri agri var hatta gece bile uyutmadi dogru durust sizce tutmusmudur degerli yorumlarinizi bekliyorum lutfennnn!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

meryem suresini bende yeni öğrendim ve fırsat buldukça okuyorum elimden geldiğince.inşallah aşılaman pozitif sonuçlanır ve güzel bir hamilelik sonrası ,bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

Amin cnm inş yüce rabbim isteyen herkese versin çok zor bi süreç sorunda yok ne eşimde ne bende böyle olunca beklemek dahada zor oluyor

Senin yaşadığın bizimkilerin yanında bi hiç neredeyse allah bidaha yaşatmasın sabır versin.Birde şööle düşün her şeerde bi hayır vardır derler belki sana da çok hayırlı şeyler olacaktır her şeyin bir sebebi var aslında ama bu tarz durumlarda onu düşünemiyorsun.Allah korusun belki doğsaydı daha kötüsü olucaktı bunu kaldıramayacağın için Allah o yüzden almıştır onu senden .Zamanın ne getireceğini hiç bilemiyor insan.Allah tez zamanda bizimde yüzümüze gülüp bizler için en hayırlısını nasib etsin.Bende bazen düşünüyorum allahım bişeyleri yaknışmı yapıyorum bu çıkmazdan çıkmak için bana bi yol göster diye.Şimdi ne yapmayı düşünüyorsun herhalde biraz bu tarz şeylere ara vermek gerekir öyle değilmi?

2 ay korunma dönemi sonrası tekrar devam edicem arkadaşım tedaviye.yaşım 31 olunca çok ara vermek istemiyorum açıkcası.en azından yine ayn şey olursa genetik testlerimi yaptırırım.tedavide kısa bir sürec değilki.bir an önce anne olmak istiyorum çok bekledim benden sonra tanışıp evlenen arkadaşlarımın büyük çocukları okula başladı 2. çocukları bile oldu.zaten doktorumda 2. adetten sonra başlayalm yumurta takibine ,kan testlerine falan dedi.hayırlısı bakalım.senin sonuç ne zaman belli olacak?

Hayırlısı olsun Allah kolaylıklar versin inşallah.Peki şimdiki tedavi gene aşılamı tüp bebekmi olucak?İnşallah hiçbir şey yapmadan kendiliğinden olur sen yinede işin ucunu bırakma tabii bu işler hiç belli olmuyor.Yaa kimine aşılama yapması daha basit yöntem gibi gelip defalarca deniyor.Benim bu tutmazsa eylül gibi tüp deniycem çünkü benim aşılamada ben epey zorlandım 10 gün boyunca karnımdan iğne yedim .Üç dört kere doktora gittim geldim malum çalışınca gitmeler gelmeler problem oluyo😊 en kötüsüde doktorum her gittiğimde ümitlenmemem gerektiğini şansımın neredeyse normal yolla olma olasılığı kadar düşük olduğunu söyleyince aslında daha başlamadan ümidim tükendi .Bir an önce şu belirtsizlikten kurtulmak istiyorum.Aslında doktorun söylediğine göre cumartesi test yap dedi ama benim onu yapmaya cesaretim yok yine kocaman pembe tek bir çizgi görünce psikolojim iyice bozuluyo o yüzden test yapmamaya karar verdim.Hastalanırsam zaten haftasonu en geç 23 nisana kadar olurum .Olmazsamda ozaman deniycem (tabii o günleri görebilirsem) Ağrılarım git gide artıyo göğüslerim beni maaf ediyo kasıklarım belim kopuyo sanki regli dönemindeymişim gibiyim.Sürekli dua ediyorum Güzel Allahım hepimiz için en doğrusunu en hayırlısını nasib etsin inşallah tek duam bu

bende 10 iğne yapmıştım göbekten. benim dr. doğal yollada olabilir bakarsın dedi ama ben tekrar aşılama yaptırıcam çok bekledim yeter,bekle bekle nereye kadar.banada en zor hastane kısmı herkes hamile,yeni doğum yapmış,cinsiyetini öğrenmiş falan,dua ediyorum biran önce çıkmak için hastaneden.kıskanmak değilde insan ister istemez etkileniyor.iğne falan hiç gözümde yok.tüp bebek dahada zormuş yumurta toplama falan.aşılamam yine olmazsa kışın tüp bebek denemeyi düşünüyoruz bakalım.bende aşılamanın ya 2. yada 3. günü pembemsi akıntım olmuştu belli belirsiz ve çok yoğun ağrılarım vardı.evet benim doktorumda hep çok düşük şans aşılamada falan diyodu ama burada tutan çok kişiyi okudum. 2.de bile tutan çok kişi var olumsuz düşünmemeye çalış ltfen.ben senden ümitliyim belirtilerini kendiminkilere çok benzettim:)

Ayy canım bu yazdıklarından bile mutlu olabiliyorum düşün bendeki ruh halini😊 kasıklarım öyle gerginlerki sanki içimde baloncuklar var ve herhan patlayabilecek durumdalar bildiğin regli moddayım birtek akıntım yok bi üşüme geliyo ama suratım yanıyo neler oluyor bilemiyorum Allahım yardımetsin.Aslında kime anlatsam herkesin hamile kalma hikayelerinde benzer şeyler var ama işte ben kendimi hiç gebeymişim gibi hissedemiyorum.Allah hayırlısını nasib etsin düşününce biyandan zamanın geçmesini şu belirsizliğin bitmesini istiyorum bi yandan da olumsuz sonla karşılaşırım diye hiç zamanın geçmesini istemiyorum çom zor yaa Allah bu durumu yaşayan herkese kolaylıklar versin.İnşallah seninde tekrardan aşılama yaptığında tutar ve bu sefer mutlu sonla sonuçlanır.Doktorlara kalsa problem yapılcak bişey yok yaşın genç kafana takma olur ama işte bekle bekle nereye kadar dediğin gibi.Birde üstüne etraf baskısı eklenince ben doktora gittiğimde değilde başkasının gebelik haberini alınca kötü oluyorum dediğin gibi kıskançlık değil bunun adı ama bozulmadan da olmuyo.Belki bu kadar ısrarcı olmakla biz yalnış yapıyorum çünkü şöyle bir gerçek varki biz ne yaparsak yapalım Allah istemezse malesef olmuyor.Sakin olup stres yapmamak lazım ama oda malesef elde değil

Günaydın cnm. Aramızda bir hafta vardı ne gibi belirtilerin değişikliklerin var. İlaç kullanıyor musun

Günaydın cnm. Aramızda bir hafta vardı ne gibi belirtilerin değişikliklerin var. İlaç kullanıyor musun

Günaydın cnm sanada.Benim sanırım tutmadı çünkü son bir haftadır bildiğin regli belirtilerimi yaşıyorum.Göğüslerim çok fena kasıklarımda sancı var bazen sağ bazen sol tarafta şiddeti artıyo.En geç pazara kadar sanırım hastalanıcam sürekli dua etmekten başka çarem kalmadı güzel Allahım en hayırlısını nasib etsin.Progesteron kor aspirin bide folik asit folibol kullanıyorum.Sen de varmı değişiklik.

Benim bildiğin gibi 2. Aşılamam ilkinde bütün gebelik belirtileri olarak bilinen değişiklikler vardı ama olmamıştı. Bu sefer yok hiçbiri arada alt karnımda ağrı oluyor bide alttan batmalar oluyor. Progestan coraspin ve bemix-c var benimde. Progestana bugün başlıcam. Ağızdan mı kullanıyorsun progestanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…