Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Öyle canım herşeyin hayırlısı hepimiz için geçen ay bahçelievler medicanaya gittim hormon testleri için, bugünde erdem hastanesi gittim smaer için ama hiç beğenmedim erdemi

canım hormonların nasılmış ? peki erdem hastanesini bende duydum ama hiç gitmedim tabi o ayrı konu

canım hormonların nasılmış ? peki erdem hastanesini bende duydum ama hiç gitmedim tabi o ayrı konu
hormon testlerim gayet iyi çıktı bir problem yok erdem hastanesini yani doktoru hiç beğenmedim ilgilenmiyor bile ben normalde acıbademe gidiyorum kontrollere fakat smaer olduğu için o kadar para vermeyeyim diye erdeme gittim neticede aynı şey yapacaklar diye ama hiç tavsiye etmiyorum hafataya cumartesi sonucumu aldıktan sonra bidaha oraya asla gitmeyi düşünmüyorum

anladım canım aslında böyle şeyleri iyi araştırmak gerek iyi bi doktor bulmak gerek çünkü biz kendimizi emanet ediyoruz onlara ben şimdi tüm tetkiklerimi devlet hastanesinde yapıcam sonuçlarıma göre doktorla konuşucam bakalım o kadar parayı vermem tabiki 1 kan testi kaç lira kim bilirrr Allah yardımcımızzz olsunnnnnnnnnn inşAllah senin kırmızılar gelmezde bunların hiç birine gerek kalmazzz

Valla hormon testlerime sanırım 180tl civarı gibi bir para ödedim Aynen canım sen testlerinidevlette yaptır sonrada dr.nu bul. İnşallah bakalım cnm

bendede bazı belirtiler var umarım artık bebiş vardır.

rabbim dileyen herkese bebeğini kucağına almayı nasip eder.

Reglim geçeli 2 gün oldu bu sabah 2 farklı marka test yaptım yine negatif, kızlar regli olmazsam ne zaman kan testine gideyim ? Bu idrar testi ni tekrar edip oylemi gitsem. Aslında bosuna ugrasıorum hamile değilim testte çıkmadı işte strestende reglim gecikti sanıtım. Olsa çıkmazmıydı idrarda.

döllenme geç olduysa bazen idrar testleri sonuç vermeyebiliyor 2 gün daha bekleyip kanda baktır istersen. kesin sonuç orda çıkacaktır

bugun adet olucagımı düşündüm normalde 36,1 36,3 olan atesim 36,7 36,8 gidio yarın bat günümm yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim artık...yarın dananın kuyrugu kopcaakk :))))
sizler nasılsınız bat gelenler olanlar olmayanlar nerdesiniz kızlaaarrr

hadi yaa hiç çift çizgi görmeyince insan bilemio işte :) neyse artık bnm adet tam zamnnda olur aldıgım ilac etki etmezse yarın günüm öglene kadar belli olur artık hayırlısı adet belirtilerin hala devam ediyomu canım pekii cok soru sordum merak ediorum :)))

benim bat 19 mart hatta çoğu zaman 2 gün önce olur ama ben regli belirtisi pek yaşamam sadece 1 gün önce hafif bir halsizlik bağırsak hareketlerinde yoğunluk.

ama bu ay 10 gün önceden başladı. kasıkta 2 kere kramp yaşadım 10 gündür çok halsizim 9 da yatağa girmeye başladımm ve sabah uyanamıyorum.
gaz şikayeti çok fazla susuzluk. ve idrara çıkma ben bu kadar çıkmam günde 1 veya 2 dir. ama 10 gündür git gel sürekli :))
birde herkes ölü balık gibi bakıyorsun diyor.

böyle şeyler işte sende durumlar nasıl.

bu aarada ben özlem

Son düzenleme:
döllenme geç olduysa bazen idrar testleri sonuç vermeyebiliyor 2 gün daha bekleyip kanda baktır istersen. kesin sonuç orda çıkacaktır

Regli 15 şubattı ama regliden sonra ilk 1 martta birlikte olduk eşim burda deildi , 1 mart tamda yumurtlama günümdü. İnşallah dediğin gibidir aslında bundan 4 gün önce şu erken gebelik testlerinden yapmıştım onda çizgi silikti bilmiyorum hayırlısı

bende ipek cnm memnun oldum... ben progestan kullanıorum oda halsizlik bas dönmesi uyku sersemlik yapıyor yaani ilacın etkileri var bende baska da birsey hissetmiyorum aclıyacagın adet olucagımı düşünüorum kısmet tabiki bnm 18 i yarın yani seninde 1 gün sonra güzel hbrleriiini alırız insallah cnm

ayy hadi bak şimdi ben bile heyecanlandım pazartesi sağlık ocağında kan testi versene 1 mart tan bu yana 17 gün oluştuysa kesin çıkar

bende memnun oldum canım umarım güzel haberler ard arda gelir...

güzellikler öncesi ilk belirtiler sonuç verir umarımmmm

kızlar ben bugün yine hasta oldum ((((((Allah kahretsinkiiiiiii.....ben galiba hiç çift çizgi falan göremicem hamileliği bana yaşatmıcak Allah galiba..herşey normal sorun yok şükür ama hamile kalamıyorum anlamadım ben.bıktım artık bu bekleyişlerden.gebelik belirtisimi adet belirtisimi diye düşünmelerden.ilaçlardan doktorlardan......sizlere bool şanss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…