yok canım normal kontrollerimi devlet hastanesinde yaptırıyorum ama bişeye yaramıyo çünkü seni bire bir tanıma hatırlama şansları yok. ama özel doktor öyle değil senin herşeyinle ilgilenmek zorunda o yüzden kafaya koydum bu ay olmazsa yengemin tavsiye ettiği bi doktor varmış ona gitcem bahçelievlerdeymiş bakalım Allahtan ümit kesilmez herşeyin hayırlısını istiyorum Allahtan
Bu arada yaş kaç senin benim 26Öyle canım herşeyin hayırlısı hepimiz için geçen ay bahçelievler medicanaya gittim hormon testleri için, bugünde erdem hastanesi gittim smaer için ama hiç beğenmedim erdemi
hormon testlerim gayet iyi çıktı bir problem yokcanım hormonların nasılmış ? peki erdem hastanesini bende duydum ama hiç gitmedim tabi o ayrı konu
hormon testlerim gayet iyi çıktı bir problem yokerdem hastanesini yani doktoru hiç beğenmedim ilgilenmiyor bile ben normalde acıbademe gidiyorum kontrollere fakat smaer olduğu için o kadar para vermeyeyim diye erdeme gittim neticede aynı şey yapacaklar diye ama hiç tavsiye etmiyorum hafataya cumartesi sonucumu aldıktan sonra bidaha oraya asla gitmeyi düşünmüyorum
anladım canım aslında böyle şeyleri iyi araştırmak gerek iyi bi doktor bulmak gerek çünkü biz kendimizi emanet ediyoruz onlara ben şimdi tüm tetkiklerimi devlet hastanesinde yapıcam sonuçlarıma göre doktorla konuşucam bakalım o kadar parayı vermem tabiki 1 kan testi kaç lira kim bilirrrAllah yardımcımızzz olsunnnnnnnnnn inşAllah senin kırmızılar gelmezde bunların hiç birine gerek kalmazzz
Reglim geçeli 2 gün oldu bu sabah 2 farklı marka test yaptım yine negatif, kızlar regli olmazsam ne zaman kan testine gideyim ? Bu idrar testi ni tekrar edip oylemi gitsem. Aslında bosuna ugrasıorum hamile değilim testte çıkmadı işte strestende reglim gecikti sanıtım. Olsa çıkmazmıydı idrarda.
canım sağ kasığımdaki batmaları saymazsak iyiyim :)
benimde çok silikti, hatta eşime sende bi bak görmek istediğimi görmeyim dedim oda baktı zaten silik çıkıyor pespembe yada kıpkırmızı
çıkmıyorki
evet ya bugün yarın hamile haberleri alsam bana da moral olacak...
döllenme geç olduysa bazen idrar testleri sonuç vermeyebiliyor 2 gün daha bekleyip kanda baktır istersen. kesin sonuç orda çıkacaktır
benim bat 19 mart hatta çoğu zaman 2 gün önce olur ama ben regli belirtisi pek yaşamam sadece 1 gün önce hafif bir halsizlik bağırsak hareketlerinde yoğunluk.
ama bu ay 10 gün önceden başladı. kasıkta 2 kere kramp yaşadım 10 gündür çok halsizim 9 da yatağa girmeye başladımm ve sabah uyanamıyorum.
gaz şikayeti çok fazla susuzluk. ve idrara çıkma ben bu kadar çıkmam günde 1 veya 2 dir. ama 10 gündür git gel sürekli :))
birde herkes ölü balık gibi bakıyorsun diyor.
böyle şeyler işte sende durumlar nasıl.
bu aarada ben özlem
Regli 15 şubattı ama regliden sonra ilk 1 martta birlikte olduk eşim burda deildi , 1 mart tamda yumurtlama günümdü. İnşallah dediğin gibidir aslında bundan 4 gün önce şu erken gebelik testlerinden yapmıştım onda çizgi silikti bilmiyorum hayırlısı
bende ipek cnm memnun oldum... ben progestan kullanıorum oda halsizlik bas dönmesi uyku sersemlik yapıyor yaani ilacın etkileri var bende baska da birsey hissetmiyorum aclıyacagın adet olucagımı düşünüorum kısmet tabiki bnm 18 i yarın yani seninde 1 gün sonra güzel hbrleriiini alırız insallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?