kızlar ben bugün yine hasta oldum((((((Allah kahretsinkiiiiiii.....ben galiba hiç çift çizgi falan göremicem hamileliği bana yaşatmıcak Allah galiba..herşey normal sorun yok şükür ama hamile kalamıyorum anlamadım ben.bıktım artık bu bekleyişlerden.gebelik belirtisimi adet belirtisimi diye düşünmelerden.ilaçlardan doktorlardan......sizlere bool şanss
bendede bazı belirtiler var umarım artık bebiş vardır.
rabbim dileyen herkese bebeğini kucağına almayı nasip eder.
tatlım bende bat tarihi 2 gün geçti anca belirdi silik çizgi :)
o nedenle umutsuz olma bence bişeyler olmasa çıkmaz.doğruuu kan testineee :)
kızlar ben bugün yine hasta oldum((((((Allah kahretsinkiiiiiii.....ben galiba hiç çift çizgi falan göremicem hamileliği bana yaşatmıcak Allah galiba..herşey normal sorun yok şükür ama hamile kalamıyorum anlamadım ben.bıktım artık bu bekleyişlerden.gebelik belirtisimi adet belirtisimi diye düşünmelerden.ilaçlardan doktorlardan......sizlere bool şanss
Canimtebrik ederim daha yeni ogrendim darisi bizim de basimiza
Umutsuz olma canim kafani baska seylere yonlendirmeye calis biraz:2:
warse canım kırmızılar ne alemde nerelerdesinn bizi hbrsiz bırakmaaaa
ipeksin bende dun yaptım cok cok silik cıktı ya da ben mi öle görmek istedim bilmiorum :2:
benim de yarın inşallah kırmızılar gelmeez
silik çizgi çıkanlar bu çok iyi bir durum sevinin :)
2-3 gün ara ile tekrarlayın çizgi belirginleşir yavaş yavaş :)
hadi yaa hiç çift çizgi görmeyince insan bilemio işte :) neyse artık bnm adet tam zamnnda olur aldıgım ilac etki etmezse yarın günüm öglene kadar belli olur artık hayırlısı adet belirtilerin hala devam ediyomu canım pekii cok soru sordum merak ediorum :)))
istediğini sorablirsin canım,
valla bende ilk defa gördüm 2. çizgiyi hemen dr. koştumhala adet sancım var her an olacakmışım gibi tuvalete gitmeye korkuyorum, düşün bide kanda çıktı ,ama adet tarihi kafamı bulandırdı 15 mart yada 17 mart dı henüz bişey yok ,hamile olduğuma neden inanamıyorum bilmiyorum...
öylemi dersin nurdan umutlanıp sonra hayal kırıklıgına ugramak cok zor oluyor :2:
Gebelik leri netleşen kizlar kC gün gecikmeyle yaptınız testlerinizi 28 mi 35 mi
bugün bütün gün annemlerdeydım kızlar,malum kayınvaldeme baktıgım için 1 atdan fazladır aynı sehırde olmamıza ragmen aılemı göremiyodum gıdemıyodum yanlarına..simdi geldımm ne cok muhabbet etmıssınız yahu oku oku bıtmıyoee kırmızıları gören yada güzel haber verecekler yokmu bakalım?
aaaaaa benım yoklugumu kımse farketmemıs koskoca forumdabugün bütün gün annemlerdeydım kızlar,malum kayınvaldeme baktıgım için 1 atdan fazladır aynı sehırde olmamıza ragmen aılemı göremiyodum gıdemıyodum yanlarına..simdi geldımm ne cok muhabbet etmıssınız yahu oku oku bıtmıyoee kırmızıları gören yada güzel haber verecekler yokmu bakalım?
canım asıl sen söyle bence :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?