Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

ümitsizliğe kapılma lütfen

tatlım bende bat tarihi 2 gün geçti anca belirdi silik çizgi :)
o nedenle umutsuz olma bence bişeyler olmasa çıkmaz.doğruuu kan testineee :)

Canimtebrik ederim daha yeni ogrendim darisi bizim de basimiza

Umutsuz olma canim kafani baska seylere yonlendirmeye calis biraz:2:

kızlar bu sabah test yaptım. çook silik bi çizgi çıktı ama, anca gün ışığında belli oluyodu. yarın bat ım. inşallah adet olmam da güzel haberler veririrm size. test yapmaya devamm

üzme kendini hayırlısı olsun canım

warse canım kırmızılar ne alemde nerelerdesinn bizi hbrsiz bırakmaaaa
ipeksin bende dun yaptım cok cok silik cıktı ya da ben mi öle görmek istedim bilmiorum :2:
benim de yarın inşallah kırmızılar gelmeez

silik çizgi çıkanlar bu çok iyi bir durum sevinin :)
2-3 gün ara ile tekrarlayın çizgi belirginleşir yavaş yavaş :)

Canimtebrik ederim daha yeni ogrendim darisi bizim de basimiza

Umutsuz olma canim kafani baska seylere yonlendirmeye calis biraz:2:

kesinlikle canım sana katılıyorum hiç beklemediğin bir anda oluyor.amin canıımmm darısı hepinizin başına pıtır dökülsün hamiş olanlar inşALLAHHHHHHH

aynen canım. bende ben öyle görmek istediğim için görüyorum sandım ama eşimde farketti. ama dediğim gibi varla yok arası o yüzden çok umutlanmak istemiyorum. inşallah gelmez kırmızılar :18: güzel haberler ver bize inşallahhh ...

istediğini sorablirsin canım,
valla bende ilk defa gördüm 2. çizgiyi hemen dr. koştum hala adet sancım var her an olacakmışım gibi tuvalete gitmeye korkuyorum, düşün bide kanda çıktı ,ama adet tarihi kafamı bulandırdı 15 mart yada 17 mart dı henüz bişey yok ,hamile olduğuma neden inanamıyorum bilmiyorum...

bende inanamıyorum tatlım ama oldu işte
ikide bir wc ye gidiyorum sanki adet olmuş gibi hissedip

öylemi dersin nurdan umutlanıp sonra hayal kırıklıgına ugramak cok zor oluyor :2:

bendeki çizgiyi bir görsen sen hamile değilsin derdin
kan testi yaptırdım hemen pozitif çıktı.sende sağlık ocağında bir yaptırıver bakalım :)

bugün bütün gün annemlerdeydım kızlar,malum kayınvaldeme baktıgım için 1 atdan fazladır aynı sehırde olmamıza ragmen aılemı göremiyodum gıdemıyodum yanlarına..simdi geldımm ne cok muhabbet etmıssınız yahu oku oku bıtmıyo ee kırmızıları gören yada güzel haber verecekler yokmu bakalım?

yaa kızlar tsk ederim cvplarınız için
ee artık zaten yarın bat tarihim olmazsam salı test yaparım
dr. olmazsan 15.gun gel demişti off hamişssiniz siz dua edin bol bol bizde hamiş olalımmm

canım asıl sen söyle bence :))))))

aaaaaa benım yoklugumu kımse farketmemıs koskoca forumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…