Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

valla canım sen gelmeden ben yazım yukarlarda warse unutma bizi diye gormedın sanırm :))
ohh ohh gelmesin insallaahhhh kac gun beklicen test için :))

gecıkmemın 10 gun gecmesını beklıcem,yapmam hemen..haftaya pzt yada salı yaparım regl olmazsam tabı..

tatlım sabrınıza hayranım valla :)
ben meraktan ölürdüm :)
bi kerecik yapsanda sonucu söylesen

tatlım subat 28 cektı bılıyosunuz..yanı belkı bu hafta içi regl olabılırım dıyorum,gecıktıırmem bu yuzden..bıde; bir öncekı gebelıgımde(düşükle sonuclanan 3 gun gecıkmeyle yapmıstım cok erkendı korktugumda basıma geldı.tekrar aynı korkuyu yasamak ıstemıyorum..bende merak edıyorum ama sabredıyorum..

neeeeeeeeeeeeee 10 günmü beklicenn
canım nasıll dayanıcan yaa o kdar

el mecbur sabredıcem,cunku subat 28 cektıgı için hala adet olma ıht var,once bu hafta gecerse bundan emın olayımkı,sonra cesaret edıp test alabıleyım..aylardır beklıyorum melegımı dualar edıyorum,hasretınden burnumun dıregı sızlıyo,napayım 8 gun daha beklerım..yeterkı o bana gelsın..

hayatım bende 2 düşük yaptım malesef...ama kader.ALLAH yazdıysa 1 ay sonra bak yine aynı şeyler olacak.ben ne yaptım biliyomusun.artık hep oluruna bırakıyorum.
doktor hcg değerin düşük artmazsa düşük olabilir dedi yine.üzülmedim.çünkü olacağı varsa oluyor.meleğime bir an önce kavuşmak istiyorum.geçen gebeliğim 3 aylıktı..kıyafet almıştım bile 3 aya geldim diye,ama olmadı.hala onları kokluyorum,sanki meleğim kokuyor...erken öğren,erken tedbir al...
ve umutlu ol ALLAH yardımcımız olsun....

Senin kan değerin kaçtı canımmm

nurdancım oncelıkle cok tesekkur ederım ıcımı ferahlatıyosun..pekı sunu sorayım sana,ben ocak ayında 12 sınde subatta 16 sında regl oldum yanı 35 gunde 1..suan gecıkmemın 30.gunumdeyım.onumuzdekı gunlerden 5 gun rısklı deılmı yanı regl olma sansım yokmu sence?ben bunun düşüncesıyle beklemek ıstıyodum aslında..sızlerınde fıkırlerını almak ısterım forumdakı dıyer arkadaslar...

hayatım ben bu şubat olayını doktora sordum.o da dediki yanlış biliyorsun.şubat kısa olduğu için olman gerekenden 2 gün önce olursun dedi.sahidende forumdan batdaş olan arkadaşım 2 gün önceden oldu.yani yoksa gebelik yoktur zaten.olma ile olmama arası birşey yokki.gecikme var ise ya adet düzensizliği yada gebeliktir ki göğüslerinde hassasiyet varmış ben umutluyuum sen den RABBİM nasib etsin sana

warsecim bu kadar olumsuz olmayaaa üzülüyorum , ben regliden önce öğrendim, her tuvalete gittiğimde korkuyorum hala reglimi hesaplıyorum 17 şubattı 18 şubat olarak hesaplıyorum, şubat ayı tereddütlendirdi beni sen 35 günden bahsediyorsun o zaman bizde hala tehlikedeyiz...

ozaman 4 gun gecıkmıs oluyo benım bat ım yanı..bakalım yarın bı test alıp denerım kızlar...tesekkür ederım nurdancım...buarada bişey daha sorcam sana,sağ ve sol kasıgıma sankı tas baglamıs gıbı hıssedıyorum ve kısa surelı arada batmalar oluyo ama bugun sık sık hıssettım bunu,ve akıntım var,yanı ıslanmıs gıbı hıssedıyorum kendımı sureklı...

değer 5 ten büyük ise gebelik var demekmiş.bende 7,12 çıktı.geç döllenmede olabilir dedi.şuan hcg sorunsuz olarak artıyor bakalım :)

sürekli kan testimi yaptırıyorsun , ben 1 kere yaptırdım bide idrardaki çizgi bende 97,11 çıktı banada çok yüksek değil değerin dedi benim uyuz doktor

tatlım kim olumsuz düşünmek yada korkmak ısterkii.gönül isterdiki herkes ıyı tecrübeler yasasın ama olmuyo işte..cok korkuyorum ınanın..hanı bazı arkadaslar sabrına hayranım vs dıyolar ya,aslında oyle tereddütlü oyle celıskıdeyımkı,kendımı kontrol etme mecburıyetınde hıssedıyorum kendımı her an..her tuvalete gidişimde kalbım yerınden cıkacakmıs gıbı oluyo regl oldum dıye..

aynı belirtiler bendede var tatlı işte o akıntıyı ben habire adet sanıp wc ye gidiyorum
akıntı doğurganlık işaretidir.sen bence hamilesin

sürekli kan testimi yaptırıyorsun , ben 1 kere yaptırdım bide idrardaki çizgi bende 97,11 çıktı banada çok yüksek değil değerin dedi benim uyuz doktor
bugün 1 kez daha yaptırdım geç döllenme dedi sonra 10 gün içinde kese görünmeliymiş.kese görünürse sorun yok bazı kadınlarda hcg az artar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…