atarı progestanı bırakınca 3-4 gün içinde regl olman gerekir eğer olmadıysan hamile olma ihtimalin yüksek,
warse senin test yapmanı heyecanla bekliyorum çok istiyorum hamile haberini almayı
daha cok yenı olabılır,ne bıleyım canım ben en azından pzt sıye kadar bekle derım ama karar senın..
Kızlar testleri çöpe atmıştım şimdi gidip tekrar baktım predictor bembeyaz , diğerinde silik çizgi var.predictor diğerinin 5 katı fiyatı güya ilişkiden 5 gün sonrasını gösteriyormuş.neyse p.tesiye kadar beklicem düşünmicem, Bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler..
kızlar merhaba...
bugun ayın 16 sı ve adetımden 3 gun gectı cunku gecen ay subatın 13unde oldum ay erken bıttıgı ıcın bı kac gun gecıkme olabılır herhalde degılmı cunku dun aksam tesy yaptım ewde negatıftı.. ayrıca bahsıden hamılelık belırtılerının hıc bırı de yoookkk((((( galiba bu ay da olmadı
şekerlerrr nasılsınızzz bakalımm,
warse canım cok fazla yormasaydın kendini eline saglık güle güle kirlet :)))
mrb cnm ben ıyıyımm sen nasılsın
sende silik cızgı nasıldı tatlım ya bende sabah ıdrarımla yaptım cok cok sılıktı 12.gun bugun erkenmi acaba(
hadı bakalım güzel haberını duyalım sendende arkadasım
yok cnm bende umutsuzum artık sen umutlu kal ama :)
valla ben umutlumuyum?ımmmm valla bılmıyorum..ne umutluyum ne umutsuz..bakak görek..
üzülme tatlım vardır bir hikmetı..hayırlı vakıtte hayırlı evlatlar dünyaya getırırız bızlerde ıns..hakkımızda hayılısı canım..hayırsızsa ıstemıyorum zaten..yuvam ahıretım için hayırlıysa olsun ıns..olmasada üzülür sonra tekrar duamla kalkarım ayaga..ben rabbımı sevıyorum oda benı sevıyo bıllıyorum ben sadece ona güvenıyorum..hepımızın hakkında hayırlısı..
Aynen canım dediğin gibi Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin hepimiz için
aynen aklıma bu geldi direkt sabrın sonu selamettir başa gelen cekilir hahhha :))))))
AMİNNNN İnşallah :)
4-5 aydır adetlerim düzensizleşmişti. Hatta 1,5 ay geciktiğini hatırlıyorum. O ay çok ümitlenmiştik ama fos çıkmıştı tabi.
Bu ayda gecikince kızım sakin ol kendini kandırma nasılsa değilsindir diye sakin sakin oturuyordum :)
aldırma gönül aldırmaaa diyesım geldı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?