Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

kızlar son 4 günümün ateş değerlerini yazıcam size,

13 mart 36,6 21.gün
14 mart 36,7 22.gün
15 mart 37,1 23.gün
16 mart 36,7 24.gün

15 marty gecesi aspirin içtim ağzımda aft çıkmıştı çok acıyodu acaba bu sabah ondan mı düştü ateşim?:18:

atarı progestanı bırakınca 3-4 gün içinde regl olman gerekir eğer olmadıysan hamile olma ihtimalin yüksek,

warse senin test yapmanı heyecanla bekliyorum çok istiyorum hamile haberini almayı

saol canım yaa,inş hakkımda hayırlı olsun ne dıyeyım,herkes için hayırlısı..ama boyle düşünmen cok sevındırdı benı

daha cok yenı olabılır,ne bıleyım canım ben en azından pzt sıye kadar bekle derım ama karar senın..

Kızlar testleri çöpe atmıştım şimdi gidip tekrar baktım predictor bembeyaz , diğerinde silik çizgi var.predictor diğerinin 5 katı fiyatı güya ilişkiden 5 gün sonrasını gösteriyormuş.neyse p.tesiye kadar beklicem düşünmicem, Bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler..

hadı hayırlısı sabırsızlıkla sonucu beklıyoruz arkadasım..

benım temızlık bıttı gelsım ama herkes kacmıs kızlar benım işlerım bıttı kuaforume gıdıyorum,hala gelen gıden yok buarada..gelınce foruma gırerım..allaha emanet olun..

Son düzenleme:
kızlar merhaba...
bugun ayın 16 sı ve adetımden 3 gun gectı cunku gecen ay subatın 13unde oldum ay erken bıttıgı ıcın bı kac gun gecıkme olabılır herhalde degılmı cunku dun aksam tesy yaptım ewde negatıftı.. ayrıca bahsıden hamılelık belırtılerının hıc bırı de yoookkk ((((( galiba bu ay da olmadı

Canım kaç günde bir regl oluyorsun ki o önemli yani 28 çekti ay 30 günde bi oluyosan daha bigün geçmiş sayılır. Ona göre sabah idrarınla tekrarla bence

merhaba kızlar bugün benimde bat günüm dün akşamdan beri bekliyorum ama gelen giden yok her an gelcek gibi ama bakıyorum yok .gelmese daha iyi tabide...

Canım tebrik ederim. İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın sağlıklı sıhatli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…