- 11 Şubat 2011
- 539
- 245
- 333
iyi akşamlar herkese.yeni anne adayları hayırlı olsun darısı bekleyenlere.ben de warse yi merak ediyorum test yaptı mı.benimkiler hep silik.olsaydı koyulaşırdı herhalde .bende pek ümit kalmadı.bat 18 olanlar da + haberi var mı?
iyi akşamlar herkese.yeni anne adayları hayırlı olsun darısı bekleyenlere.ben de warse yi merak ediyorum test yaptı mı.benimkiler hep silik.olsaydı koyulaşırdı herhalde .bende pek ümit kalmadı.bat 18 olanlar da + haberi var mı?
maşaallah pek sabırlısın .geçen ay 14 bu ay 8 test harcadım.saçmaladım ama ne yapayım.+ haberlerini önce senden alırız umarım.Canimcim ben hala test yapmadim hafta içi yaparım regl olmazsam tâbi .hala tık yok.
maşaallah pek sabırlısın .geçen ay 14 bu ay 8 test harcadım.saçmaladım ama ne yapayım.+ haberlerini önce senden alırız umarım.
Gebelik leri netleşen kizlar kC gün gecikmeyle yaptınız testlerinizi 28 mi 35 mi
Hu hu kimse cvb vermicekmi
tatlım ben gecikmeden 2 gün sonra yaptım çıktı?
Hu hu kimse cvb vermicekmi
mrb cnm ben ıyıyımm sen nasılsın
sende silik cızgı nasıldı tatlım ya bende sabah ıdrarımla yaptım cok cok sılıktı 12.gun bugun erkenmi acaba(
kızlarrr herkese selammmm bende istanbul kadıköyde oturuyorum 172 boyundayım 59 kiloyumm 3.5 yıllık evliyiz hiç korunmadık ama hamile kalamadım bu ay 8 martta anestezili rahim filmi çekildim pazarteside eşim için spermiyogram testi yapılacak hormon testlerim düzgün çok şükür tüplerde açık çıktı fakat 3cm lik basit huylu kist varmış oda engel değil dedi doktor.. sonuçlarımızı aldıktan sonra doktor tedavisine başlıcaz biraz geç kaldım tedavi için ama olsun..
bu aydan çalışmalara başladıkçünkü rahim filminden sonra gebeik şansı artıyomuş.. o yüzden Mart benim için çooooookkk önemliiiii dualarımdasınızz...
Canım geçmiş olsun Allahtan korkulacak bişeyin yokmuşHadi bakalım inşallah seninde güzel haberlerini alırız hayırlısıyla. Bu arada bende kadıköyde oturuyorum cnm
ayyyy çookkkk sevindimm bizim oralardanda birilerinin olduğunaaaa :))) sen ne kadardır istiyosun canım çalışmlara nasıl gidiyo kendinden bahsetsenee biraz
Canım bende 167 boyunda 57 kgdayım daha bu ay başlamıştık çalışmalara şubat 18 de regl olmuştum bakalım bu ay mart18 de regl olurmuyum bilemiyorum zaten düzensiz bir regli dönemim cuma akşamı evde test yaptım negatif çıktı gerçi bugün dr.a gitmiştim onada sordum daha erken çıkmayabilir dedi bakalım cnm kısmetimizde varsa olur ben pek bu ay için ümitli değilim
canım idrarda hemen çıkmaz zaten ...inşallah gelmez o kırmızılarrrkadın olmak ne zor arkadaş yaaa ben bu ay çok ümitlendim rahim filminden dolayı bi ümit var içimde.. olmadı zaten doktorla dvam edicem oda herhalde klomenle falan tedaviye başlar bakalım inşAllah bu ay hayırlı haberlwe alırızzz hepimizzz Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınn (amin)
Canım dediğin gibi kadın olmak çok zor evetinşallah canım olur seninde ümidin hep olsun Aminnn Allah isteyen herkese sağlıklı sıhatli bebişler versin Nazar ayrıca senin gittiğin bir hastane varmı bizim civarlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?