Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

iyi akşamlar herkese.yeni anne adayları hayırlı olsun darısı bekleyenlere.ben de warse yi merak ediyorum test yaptı mı.benimkiler hep silik.olsaydı koyulaşırdı herhalde .bende pek ümit kalmadı.bat 18 olanlar da + haberi var mı?

Selamkizlar bilgisayarim bozukyazamiyorum sizlere.umarim herkesi iyidir.biz calismalara basladik bu ay icin hayirlisi ins:)idrar kaynatip test yapan kimdi ya ne oldu bir gelisme var mi...hamile haberleri geldi mi.okuyamiyorum gesmis sayfalari cok birikmis

tatlım bende bat tarihi 2 gün geçti anca belirdi silik çizgi :)
o nedenle umutsuz olma bence bişeyler olmasa çıkmaz.doğruuu kan testineee :)

Canimcim ben hala test yapmadim hafta içi yaparım regl olmazsam tâbi .hala tık yok.

Canimcim ben hala test yapmadim hafta içi yaparım regl olmazsam tâbi .hala tık yok.
maşaallah pek sabırlısın .geçen ay 14 bu ay 8 test harcadım.saçmaladım ama ne yapayım.+ haberlerini önce senden alırız umarım.

maşaallah pek sabırlısın .geçen ay 14 bu ay 8 test harcadım.saçmaladım ama ne yapayım.+ haberlerini önce senden alırız umarım.

Canım umutsuzluga dusmek istemiyorum sadece.herşey allahtan.daha gecikmenin 30.günü.belki 40 a tamamlabildirimde bilmiyorum canim.tabi bugün yarin adet olmazsam:44:

İnsallah ben de dahil herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat verir Rabbim benim de 28 Mart gunüm bakalım hayırlısı

mrb cnm ben ıyıyımm sen nasılsın
sende silik cızgı nasıldı tatlım ya bende sabah ıdrarımla yaptım cok cok sılıktı 12.gun bugun erkenmi acaba(

canım sağ kasığımdaki batmaları saymazsak iyiyim :)
benimde çok silikti, hatta eşime sende bi bak görmek istediğimi görmeyim dedim oda baktı zaten silik çıkıyor pespembe yada kıpkırmızı
çıkmıyorki

kızlarrr herkese selammmm bende istanbul kadıköyde oturuyorum 172 boyundayım 59 kiloyumm 3.5 yıllık evliyiz hiç korunmadık ama hamile kalamadım bu ay 8 martta anestezili rahim filmi çekildim pazarteside eşim için spermiyogram testi yapılacak hormon testlerim düzgün çok şükür tüplerde açık çıktı fakat 3cm lik basit huylu kist varmış oda engel değil dedi doktor.. sonuçlarımızı aldıktan sonra doktor tedavisine başlıcaz biraz geç kaldım tedavi için ama olsun..

bu aydan çalışmalara başladık çünkü rahim filminden sonra gebeik şansı artıyomuş.. o yüzden Mart benim için çooooookkk önemliiiii dualarımdasınızz...

Canım geçmiş olsun Allahtan korkulacak bişeyin yokmuş Hadi bakalım inşallah seninde güzel haberlerini alırız hayırlısıyla. Bu arada bende kadıköyde oturuyorum cnm

Son düzenleme:
Canım geçmiş olsun Allahtan korkulacak bişeyin yokmuş Hadi bakalım inşallah seninde güzel haberlerini alırız hayırlısıyla. Bu arada bende kadıköyde oturuyorum cnm

ayyyy çookkkk sevindimm bizim oralardanda birilerinin olduğunaaaa :))) sen ne kadardır istiyosun canım çalışmlara nasıl gidiyo kendinden bahsetsenee biraz

ayyyy çookkkk sevindimm bizim oralardanda birilerinin olduğunaaaa :))) sen ne kadardır istiyosun canım çalışmlara nasıl gidiyo kendinden bahsetsenee biraz

Canım bende 167 boyunda 57 kgdayım daha bu ay başlamıştık çalışmalara şubat 18 de regl olmuştum bakalım bu ay mart18 de regl olurmuyum bilemiyorum zaten düzensiz bir regli dönemim cuma akşamı evde test yaptım negatif çıktı gerçi bugün dr.a gitmiştim onada sordum daha erken çıkmayabilir dedi bakalım cnm kısmetimizde varsa olur ben pek bu ay için ümitli değilim

canım idrarda hemen çıkmaz zaten ...inşallah gelmez o kırmızılarrr kadın olmak ne zor arkadaş yaaa ben bu ay çok ümitlendim rahim filminden dolayı bi ümit var içimde.. olmadı zaten doktorla dvam edicem oda herhalde klomenle falan tedaviye başlar bakalım inşAllah bu ay hayırlı haberlwe alırızzz hepimizzz Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınn (amin)

Canım dediğin gibi kadın olmak çok zor evet inşallah canım olur seninde ümidin hep olsun Aminnn Allah isteyen herkese sağlıklı sıhatli bebişler versin Nazar ayrıca senin gittiğin bir hastane varmı bizim civarlarda

yok canım normal kontrollerimi devlet hastanesinde yaptırıyorum ama bişeye yaramıyo çünkü seni bire bir tanıma hatırlama şansları yok. ama özel doktor öyle değil senin herşeyinle ilgilenmek zorunda o yüzden kafaya koydum bu ay olmazsa yengemin tavsiye ettiği bi doktor varmış ona gitcem bahçelievlerdeymiş bakalım Allahtan ümit kesilmez herşeyin hayırlısını istiyorum Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…