Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

aynı belirtiler bendede var tatlı işte o akıntıyı ben habire adet sanıp wc ye gidiyorum
akıntı doğurganlık işaretidir.sen bence hamilesin

inş nurdancım ins tatlım..rabbım emanetını bana layık kılmıstır ıns..ya psıkolojım bozuldu,ya işte üşütmüşümdür,adet olurum yok su yok bu..kendımı hep boyle oyalıyorum işte..ama yarın bı test alayım bakalım ne olcak

bugün 1 kez daha yaptırdım geç döllenme dedi sonra 10 gün içinde kese görünmeliymiş.kese görünürse sorun yok bazı kadınlarda hcg az artar dedi

inşallah sağlıkla görürüz canım, benim sağ kasığımda inanılmaz ağrı var belimde ara ara batmalar oluyor ve hafif baş dönmem var sendede oluyormu,
adet oldum diye sürekli tuvalete gidiyorum

heyecanlandım bak şimdi haberdar et bizi

Kızlar şuan hastanenin önündeyim dayanamadım geldim kan testi yaptırdım ve sonuç negatif , kötüyüm ne hissettiğimi bilmiyorum. Koca bi boşluk.. Eşimi aradım oda sustu kaldı.. Nasıl toparlanıcam , Allahım yanımda ol

inşallah sağlıkla görürüz canım, benim sağ kasığımda inanılmaz ağrı var belimde ara ara batmalar oluyor ve hafif baş dönmem var sendede oluyormu,
adet oldum diye sürekli tuvalete gidiyorum

aynen tatlım.hele bugün ben kesin adet oldum dedim.benim koca bide 7 sülaleye haber verdi
olmazsa çok kötü hissederim kendimi yalancı gibi
şuan otururken bile sanki belim kopacak,bide mide bulantısı

valla bende hala korkuyla gidiyorum tuvalete bu hafta sonuna anca rahatlarım ,bana sendeki belirtiler gebelik gibi geliyor hadi hayırlısı

canm üzülme dıcem ama bi işe yaramıcak bılıyorum.allah yardımcın olsun,rabbımın vardır bı bıldıgı..

aynen tatlım.hele bugün ben kesin adet oldum dedim.benim koca bide 7 sülaleye haber verdi
olmazsa çok kötü hissederim kendimi yalancı gibi
şuan otururken bile sanki belim kopacak,bide mide bulantısı

ayy valla içimden geçen soruya cevap verdin, benim adamda herkese yaymış, olmazsa kendimi çok kötü hissederim dedim ama artık çok geç
ama bugün annem dediki olmazsa olmaz verende Allah alanda Allah ,aynen öyle napalım sadece sağ kasığım batıyor ve arada vajinadada oluyor batmalar,
1 hafta bi geçse rahata ericez biraz ,sol tarafa yat netteb baktım solunuza yatıp ayakları hafif içe doğru çekin yazıyordu

neye yarıyor acaba sola yatmak?sen folic asit kullanıyormusun canım?

İpeksin ve aliipek hcg leriniz tavan yapar inşallah kızlar bu ara bol bol dinlenin tutunma zamanları aman bişeey olmasın onlara.

darısı tüm isteyenleree

neye yarıyor acaba sola yatmak?sen folic asit kullanıyormusun canım?

kan dolaşımı daha rahat oluyormuş, ben zaten sağ kasığımda sancım çok olduğu için hep sol tarafa yatıyorum
folıc plus kullanıyorum dr.kullanmaya başa dedi ben zaten 1 ay önce başlamıştım gün de 1 tane içiyordum ama dr. 3 e çıkardı

flowers imzanda 4 haftalık diyor bu doğruysa baya erken öğrenmişsin nasıl anladın

üzülme desek de gerçekten boş,rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder canım, sitres çok önemliymiş dikkat et kendine...

kızlarrr esım işten gelır bırazdan masayı hazırlamalıyım yavas yavas...ılerleyen saatlerde tekrar gırerım,tabı uyuyp kalmazsam kenıdnıze ıyı bakın,üzülmeyın,duanızı eksık etmeyın,rabbım yardımcımız olsun ıns..yarın içinde bana dua edın ve sabır dıleyın olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…