aynı belirtiler bendede var tatlı işte o akıntıyı ben habire adet sanıp wc ye gidiyorum
akıntı doğurganlık işaretidir.sen bence hamilesin
bugün 1 kez daha yaptırdım geç döllenme dedi sonra 10 gün içinde kese görünmeliymiş.kese görünürse sorun yok bazı kadınlarda hcg az artar dedi
inş nurdancım ins tatlım..rabbım emanetını bana layık kılmıstır ıns..ya psıkolojım bozuldu,ya işte üşütmüşümdür,adet olurum yok su yok bu..kendımı hep boyle oyalıyorum işte..ama yarın bı test alayım bakalım ne olcak
heyecanlandım bak şimdi haberdar et bizi
inşallah sağlıkla görürüz canım, benim sağ kasığımda inanılmaz ağrı var belimde ara ara batmalar oluyor ve hafif baş dönmem var sendede oluyormu,
adet oldum diye sürekli tuvalete gidiyorum
tatlım kim olumsuz düşünmek yada korkmak ısterkii.gönül isterdiki herkes ıyı tecrübeler yasasın ama olmuyo işte..cok korkuyorum ınanın..hanı bazı arkadaslar sabrına hayranım vs dıyolar ya,aslında oyle tereddütlü oyle celıskıdeyımkı,kendımı kontrol etme mecburıyetınde hıssedıyorum kendımı her an..her tuvalete gidişimde kalbım yerınden cıkacakmıs gıbı oluyo regl oldum dıye..
olur tabı haber verırım..tabı ıns güzel haberler verırım sıze..dua edın bana olurmu?
Kızlar şuan hastanenin önündeyim dayanamadım geldim kan testi yaptırdım ve sonuç negatif , kötüyüm ne hissettiğimi bilmiyorum. Koca bi boşluk.. Eşimi aradım oda sustu kaldı.. Nasıl toparlanıcam , Allahım yanımda ol
dualarım seninleee anne olda gel foruma
aynen tatlım.hele bugün ben kesin adet oldum dedim.benim koca bide 7 sülaleye haber verdi
olmazsa çok kötü hissederim kendimi yalancı gibi
şuan otururken bile sanki belim kopacak,bide mide bulantısı
ayy valla içimden geçen soruya cevap verdin, benim adamda herkese yaymış, olmazsa kendimi çok kötü hissederim dedim ama artık çok geç
ama bugün annem dediki olmazsa olmaz verende Allah alanda Allah ,aynen öyle napalım sadece sağ kasığım batıyor ve arada vajinadada oluyor batmalar,
1 hafta bi geçse rahata ericez biraz ,sol tarafa yat netteb baktım solunuza yatıp ayakları hafif içe doğru çekin yazıyordu
neye yarıyor acaba sola yatmak?sen folic asit kullanıyormusun canım?
İpeksin ve aliipek hcg leriniz tavan yapar inşallah kızlar bu ara bol bol dinlenin tutunma zamanları aman bişeey olmasın onlara.
darısı tüm isteyenleree
teşekkürler canım, allah hepimize nasip etsin anneliği inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?