flowers imzanda 4 haftalık diyor bu doğruysa baya erken öğrenmişsin nasıl anladın
İpeksin ve aliipek hcg leriniz tavan yapar inşallah kızlar bu ara bol bol dinlenin tutunma zamanları aman bişeey olmasın onlara.
darısı tüm isteyenleree
evde idrar yaptım 2. silik çizgiyi görünce kan tahlili yaptırdım 97,11 çıktı değerim 3 haftalık dedi,
erken öğrendiğim için tedirgin,adet olcam zannediyorum
beraber çalıştığım iş arkadaşımda senin gibi kısa sürede öğrendi .
7 haftalık ve iiyi gidiyor umarım seninde öyle geçer
ya ben bu subatın 28 cekmesi muhabbetini anlamadım ben 18 sbt adet oldum yanii aslında ne zmn olmam lazım oluyor ben hep hafta olarak hesaplarım
18 şbt pzrtsi adet oldum
4 mart p.tesi asılama oldum 14. gun oluyor
18.mart bat oluyor yani 4 hafta deilmi yani bu anlamadım
hahaha kafa gitti bende :))))
28 günde bir oluyorsa şubatta tam bir ayda oluyor diğer aylar 1 aydan önce oluyor
bir fark yok sadece ay geçişi erken canım doğru hesaplıyorsun:))))
bu hesaplamalarda kafayı yemezsek iyidir 14 aydır uğraşınca bende SAT ı unutmuştum :)))
kızlarrrrrr nerelerdesinizzzzzz yarınn spermiyogram testi içinnn hastaneye gidicez inşAllah temiz sonuçlar alırızzz dua edinnnnzaten batımada var bu test yüzünden 3 gündür çalışamıyoruzda 4 günlük perhiz süresi olcakmış test verebilmemiz içinnnn amaa yarın akşam görür oooo
warsecim test alıyosun sanırım bugün ee sabah idrarıyla yapılıo biliyosun haber beliyoruzzz
merhaba kızlar bu sabah testi yaptım ve çok net iki çizgi elhamdülilllah çok sevindim öncelikle ama bi tarafımda bi buruk neden bilemedim iki saattir aklımda inş sağlıklıdır deyip düşünüyorum kendim guatr hastası olduğum için rabbime çok şükür bu duyguyu yaşattı bana isteyen herkese yaşatsın inş....dualarım tüm bebek isteyen arkadaşlarımla
çok çok sevindim allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inş.darısı tüm arkadaşların başına
28 günde bir oluyorsa şubatta tam bir ayda oluyor diğer aylar 1 aydan önce oluyor
bir fark yok sadece ay geçişi erken canım doğru hesaplıyorsun:))))
bu hesaplamalarda kafayı yemezsek iyidir 14 aydır uğraşınca bende SAT ı unutmuştum :)))
merhaba kızlar bu sabah testi yaptım ve çok net iki çizgi elhamdülilllah çok sevindim öncelikle ama bi tarafımda bi buruk neden bilemedim iki saattir aklımda inş sağlıklıdır deyip düşünüyorum kendim guatr hastası olduğum için rabbime çok şükür bu duyguyu yaşattı bana isteyen herkese yaşatsın inş....dualarım tüm bebek isteyen arkadaşlarımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?