Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

evde idrar yaptım 2. silik çizgiyi görünce kan tahlili yaptırdım 97,11 çıktı değerim 3 haftalık dedi,
erken öğrendiğim için tedirgin,adet olcam zannediyorum

beraber çalıştığım iş arkadaşımda senin gibi kısa sürede öğrendi .

7 haftalık ve iiyi gidiyor umarım seninde öyle geçer

ya ben bu subatın 28 cekmesi muhabbetini anlamadım ben 18 sbt adet oldum yanii aslında ne zmn olmam lazım oluyor ben hep hafta olarak hesaplarım
18 şbt pzrtsi adet oldum
4 mart p.tesi asılama oldum 14. gun oluyor
18.mart bat oluyor yani 4 hafta deilmi yani bu anlamadım
hahaha kafa gitti bende :))))

28 günde bir oluyorsa şubatta tam bir ayda oluyor diğer aylar 1 aydan önce oluyor

bir fark yok sadece ay geçişi erken canım doğru hesaplıyorsun:))))

bu hesaplamalarda kafayı yemezsek iyidir 14 aydır uğraşınca bende SAT ı unutmuştum :)))

aynen cnm benm dongum 30 gun hani ozmn dedim 20 sinimi beklemem gerekio bu subat işi bozduu bnmde 20. ayım cnm :))

kızlarrrrrr nerelerdesinizzzzzz yarınn spermiyogram testi içinnn hastaneye gidicez inşAllah temiz sonuçlar alırızzz dua edinnnn zaten batımada var bu test yüzünden 3 gündür çalışamıyoruzda 4 günlük perhiz süresi olcakmış test verebilmemiz içinnnn amaa yarın akşam görür oooo

Benim bir arkadaşıma dr %80 normal yolla gebe kalamazsın demiş sperm testiyle sonra tekrar yaptılar problem çıkmadı bu arada sabah akşam pekmez içmiş eşi sanırım azda olsa arttırılabiliyor kafana takma canım

merhaba kızlar bu sabah testi yaptım ve çok net iki çizgi elhamdülilllah çok sevindim öncelikle ama bi tarafımda bi buruk neden bilemedim iki saattir aklımda inş sağlıklıdır deyip düşünüyorum kendim guatr hastası olduğum için rabbime çok şükür bu duyguyu yaşattı bana isteyen herkese yaşatsın inş....dualarım tüm bebek isteyen arkadaşlarımla

hashimoto hastasıyım aramızda hashimoto hastası arkadaşlar varsa hamile kalmada bi zorluk olmuyo rabbim ol derse olur hashimoto hastası arkadaşlar sakın bu konuyu kafanıza takmayın....

Kızlar günaydınnn...
dün ovulasyon testimi yaptım diğer günlere göre daha belirgin çıktı.. sanırım artık benim yumurtalar çatlamak üzere

çok çok sevindim allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inş.darısı tüm arkadaşların başına

bayağı zaman geçmiş ben daha yeni başladım şubat ayı sonucu negatifti,bazen düşünüyroum acaba ben de o kadar uzun zaman bekleyecekmiyim.

tbrk ederim cnm allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah testini kaç gün gectikten sonra yaptınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…