Kızlar günaydınnn...
dün ovulasyon testimi yaptım diğer günlere göre daha belirgin çıktı.. sanırım artık benim yumurtalar çatlamak üzere
Kızlar günaydınnn...
dün ovulasyon testimi yaptım diğer günlere göre daha belirgin çıktı.. sanırım artık benim yumurtalar çatlamak üzere
bayağı zaman geçmiş ben daha yeni başladım şubat ayı sonucu negatifti,bazen düşünüyroum acaba ben de o kadar uzun zaman bekleyecekmiyim.
selam kızlarrr, yesimmm tebrikler. Allah sağ salim kucağına aldırsın. Bugün testi tekrarladım silikliğini koruyoBugün batasıca bat ım benimdee Inşallah gelmez kırmızılar :18:
alipek, bat taşım benimmgüzel haberlerini bekliyorum inşallah
kızlarrrrrrrrrrr günaydınnnnnn hepinizeeee :))
sabah spermiyogram testi için hastaneye gittik biz bugün tahlil vericeğimizi sanarken bize tam 1 ay sonrasına gün verdiler bizdee o kadar beklemek istemediğimiz için özel bi laboratuara gittikkk çok şükürr hemen aldılar işlemimizii 3 saat sonra sonuçları alıcazz inşAllaahh temiz çıkar sonuçları ayyy eşimi ilk kez bu kadar stresli gördüm keşke gitmeseydim adamcağız nasıl utandı boynunu büke büke içeri gittii bi yandan arkasına bakıyo bi yandan bakmamaya çalışıyo çok güldüm sabah sabahherşeyin hayırlısıı sonuçları yazarım size burdan
hahaha gercekten cok stresli bi durum bize dr dedi verin sperm testi diye anlamadık hemsireler fln fısır fısır sonra bizi hastane de odaların oraya gonderdıler bizde salak salak gittik ne yapcaklarını cozemedik orada bi bayan vardı bizi bi odaya goturdu kapıyı arkadan kılıtleyebilirsiniz demezmiiii :)))))) esim cıldırdı manyak mı bunlar ne yapıyorlar falan neyse biz kabı aldık eve geldik o gun vermemişti ertesi gün sabahtan yapıp goturmus işe gitmeden ama çok komik apışıp kaldık resmen :)))))
ayyyyyyyyyyyy Allah sizi ne yapmasınben bizim adamı girerken korkuttum bide bende gircem odaya dedim hayır olmaz öle şey gitmem olur biter faln diyince yok hayatım şaka yaptım ne işim var benim orda dedim kapıda bekledim o kapıda beklemem bile onu strese sokmaya yetti vallahi kıyaamamm ben ona yaaaa
bnm koca alıstı artık tedavi oldu tekrar verdi test sonra tabi kabı alıp eve getirdik sabah yapıp goturdu gecenler de de asılama yaptık artık onu hastane de verdi mecbur bende kapı da bekledim oda kapıdan girerken dondu bana baktı :))))) hemen verdi çıktı alıştınmı dedim hiii alıştım dedi
aynne cnm battaşız :))) bende senden bekliorum tatlımm kırmızılar gelmezse ne zmn test yapmayı dusunuyosun
inşAllah son kez verişleri olurrrrr
canım ben bu sabahta yaptım. yarın sabaha da yaparım. yani meraklı melahatın tekiyimçarşambada olmazsam kan testi yaptırabilirim:18:
süpersin canım valla cesaretine hayranım :))) sende çisem gibisin onun adını testkolik koymustum
ben c.tesi yapmıstım bi daha yapmadım artık bugun gecti zaten
bugun alırım bi test yarın sabah olmazsam yaparım
kızlar bende test sonucumla sağlık ocağına gittim, hımmm düşük değerler dedi bana, tekrarlanmalı bu test demezmi, ağlayarak çıktım,şimdi başka hastaneye gidiyorum tekrar kan testi yaptırıcam değerlerim için, banadua edinn....
bu arada warse nerde yapmamışmı hala test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?