Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

nasılsınız bakalıımmmm ben saabah atesiimi ölçtüm düşmemiş
bugun bat günüm daha birsey yok sanırım atesim düşmedigi için bugun adet olmucamm

Kızlar günaydınnn...
dün ovulasyon testimi yaptım diğer günlere göre daha belirgin çıktı.. sanırım artık benim yumurtalar çatlamak üzere

canım merhaba adetinin kaçıncı gününde bu belirgin çizgi çıktı, bir de normalde adet döngün kaç gün?

selam kızlarrr, yesimmm tebrikler. Allah sağ salim kucağına aldırsın. bugün testi tekrarladım silikliğini koruyo bugün batasıca bat ım benimdee inşallah gelmez kırmızılar :18:

kızlarrrrrrrrrrr günaydınnnnnn hepinizeeee :))

sabah spermiyogram testi için hastaneye gittik biz bugün tahlil vericeğimizi sanarken bize tam 1 ay sonrasına gün verdiler bizdee o kadar beklemek istemediğimiz için özel bi laboratuara gittikkk çok şükürr hemen aldılar işlemimizii 3 saat sonra sonuçları alıcazz inşAllaahh temiz çıkar sonuçları ayyy eşimi ilk kez bu kadar stresli gördüm keşke gitmeseydim adamcağız nasıl utandı boynunu büke büke içeri gittii bi yandan arkasına bakıyo bi yandan bakmamaya çalışıyo çok güldüm sabah sabah herşeyin hayırlısıı sonuçları yazarım size burdan

selam kızlarrr, yesimmm tebrikler. Allah sağ salim kucağına aldırsın. Bugün testi tekrarladım silikliğini koruyo Bugün batasıca bat ım benimdee Inşallah gelmez kırmızılar :18:

allah razı olsun inş gelmezz kırmızıların ve rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inş...

hahaha gercekten cok stresli bi durum bize dr dedi verin sperm testi diye anlamadık hemsireler fln fısır fısır sonra bizi hastane de odaların oraya gonderdıler bizde salak salak gittik ne yapcaklarını cozemedik orada bi bayan vardı bizi bi odaya goturdu kapıyı arkadan kılıtleyebilirsiniz demezmiiii :)))))) esim cıldırdı manyak mı bunlar ne yapıyorlar falan neyse biz kabı aldık eve geldik o gun vermemişti ertesi gün sabahtan yapıp goturmus işe gitmeden ama çok komik apışıp kaldık resmen :)))))

ayyyyyyyyyyyy Allah sizi ne yapmasın ben bizim adamı girerken korkuttum bide bende gircem odaya dedim hayır olmaz öle şey gitmem olur biter faln diyince yok hayatım şaka yaptım ne işim var benim orda dedim kapıda bekledim o kapıda beklemem bile onu strese sokmaya yetti vallahi kıyaamamm ben ona yaaaa

bnm koca alıstı artık tedavi oldu tekrar verdi test sonra tabi kabı alıp eve getirdik sabah yapıp goturdu gecenler de de asılama yaptık artık onu hastane de verdi mecbur bende kapı da bekledim oda kapıdan girerken dondu bana baktı :))))) hemen verdi çıktı alıştınmı dedim hiii alıştım dedi

inşAllah son kez verişleri olurrrrr

canım ben bu sabahta yaptım. yarın sabaha da yaparım. yani meraklı melahatın tekiyim çarşambada olmazsam kan testi yaptırabilirim:18:

süpersin canım valla cesaretine hayranım :))) sende çisem gibisin onun adını testkolik koymustum
ben c.tesi yapmıstım bi daha yapmadım artık bugun gecti zaten
bugun alırım bi test yarın sabah olmazsam yaparım

yap canım yap, bizide habersiz bırakma. erken bilmenin bi zararı olmaz ki, en azından daha dikkatli davranırız. ben bi de bir grip olmuşum ki sorma :2:
bu kadar hapşurmaya, aksırmaya kalırsa bebiş iidir

Son düzenleme:
kızlar bende test sonucumla sağlık ocağına gittim, hımmm düşük değerler dedi bana, tekrarlanmalı bu test demezmi, ağlayarak çıktım,şimdi başka hastaneye gidiyorum tekrar kan testi yaptırıcam değerlerim için, banadua edinn....
bu arada warse nerde yapmamışmı hala test

canım Allah yardımcın olsun. inşallah bebişine hiç bişicik olmaz. ben ne düşük değerlerle doğum yapanlar biliyorum. sen rahat ol, stres yapma yeter ki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…