- 8 Ekim 2011
- 510
- 162
- 323
ahh ahh cnm biz güzel sonuc alamadık malesef(
insallah siz güzel sonuclar alırsınız
cok zor yaa erkek infertilitesi(
bende merak ettim warseyi ama ses seda yok henüz
kızlar bende test sonucumla sağlık ocağına gittim, hımmm düşük değerler dedi bana, tekrarlanmalı bu test demezmi, ağlayarak çıktım,şimdi başka hastaneye gidiyorum tekrar kan testi yaptırıcam değerlerim için, banadua edinn....
bu arada warse nerde yapmamışmı hala test
kızlar bende test sonucumla sağlık ocağına gittim, hımmm düşük değerler dedi bana, tekrarlanmalı bu test demezmi, ağlayarak çıktım,şimdi başka hastaneye gidiyorum tekrar kan testi yaptırıcam değerlerim için, banadua edinn....
bu arada warse nerde yapmamışmı hala test
yap canım yap, bizide habersiz bırakma. erken bilmenin bi zararı olmaz ki, en azından daha dikkatli davranırız. ben bi de bir grip olmuşum ki sorma :2:
bu kadar hapşurmaya, aksırmaya kalırsa bebiş iidir
kızlar kırmızılar hala gelmedı idrar testı yaptım negatif cıktı..napalım mevlam ne eylerse güzel eyler..
artık yarına kaldı canım :))) haklısın erken ogrenenmenin zararı yok bende aynen hapsırıorum :2: kasıklarıma agrı girio tutuorum sanki varsada işe yarayacakmış gibi
tbrk ederim cnm allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah testini kaç gün gectikten sonra yaptınn
warseye şaşırıyorum ben ya. nasıl dayanılır 10 günnn :96: herşeyin hayırlısı tabii ki. bende erkenci gruptanım. öğrenmezsem çatlarımsorma bende tutuorum kasıklarımı ben yerimden kalkmaya korkar oldum canım yaa kırmızılar gelcek diee :97:
ben en bastan berı heveslenmemıstım zaten,ama bugun adet olacakmısım gıbı agrılar hıssedıyorum,olucam sanırım..ben üzülmedım gayet sakınım..napalım rabbımden gelen basımla gözüm üstüne..
canım bayağı oldu ama batın geçeli. bence bi kan testi yaptır. bi çok kişide idrarda çok geç çıkıyo. gebelik belirtileri adet belirtileriyle aynıdır zaten. inşAllah hamilesindir
yok tatlım ben ılk gebelıgımdede 3 gun gecıkmeyle yapmıstım cıktı.sımdıde cıkmalıydı.benım yaptıgım hesaplama dogruymus doktorumla konustum.subat 28 cektıgı için ve ben 35 gunde bır regl oldugum için 1 haftam daha var adet olmaya yanı daha gecıkme olmamıs..28 gunde 1 adet olanların dongusu degısmıyo..
yok tatlım ben ılk gebelıgımdede 3 gun gecıkmeyle yapmıstım cıktı.sımdıde cıkmalıydı.benım yaptıgım hesaplama dogruymus doktorumla konustum.subat 28 cektıgı için ve ben 35 gunde bır regl oldugum için 1 haftam daha var adet olmaya yanı daha gecıkme olmamıs..28 gunde 1 adet olanların dongusu degısmıyo..
slm cnm demekki daha var senin adetine ozmn hayırlısı olsun bende dusundum bugun 28 gun oluyor ben 30 gunde 1 olurum bnm var gibi oluyor dimi ama ilaclarla yumurtları 14.gun catlattı ya o yuzden 14. gun oluyor amaaann işte neyse ne beklioruz
slm cnm demekki daha var senin adetine ozmn hayırlısı olsun bende dusundum bugun 28 gun oluyor ben 30 gunde 1 olurum bnm var gibi oluyor dimi ama ilaclarla yumurtları 14.gun catlattı ya o yuzden 14. gun oluyor amaaann işte neyse ne beklioruz
canımm yaptır bencede eminim degerlerini yükselmştir kac gün gecti cunku hayırlısıyla kucagına alacaksın bebegini negatif düşünme stres yapma tatlımm degerlerini yaz bize mutlaka[/QUOTE
sağolun kızlar, hastanede olan birşey anlatıyımde havamız değişsin,hasta hosteslerinden biri buyrun falan çıktı karşımıza kan testi yaptırcam dedim bu arada geçen gittiğim hastaneye gitmedim başka hastane ,peki bu kan testini kime göstereceksiniz dedi, bende dedimki ben zaten test yaptırdım değerlerim düşüktü, yükselmişmi diye baktıracağım dedim, ama sizin bir dr. a başlamanız lazım göstermeniz lazım dedi,ben doktora gittim daha çok küçük görünmez şimdi dedi o yüzden şuan dr a görünmeme gerek yok dedim, ama bi dr a bağlanmanız lazım diyor hala Allahım dedim sabır, ya dedim siz testi yaparmısınız ,ama dedi sonucu nasıl öğreneceksiniz, ya dedim kadınlar klubüne soracağım orda her türlü doktor var, zaten daralmışım iyice daralttı beni,
tatlım mevlam yazmıssa eger oylede boylede olur.sen karamsarlıga düşme kımse düşmesın..rabbım melegınızın rızkını yazmıssa,size layık görüpte emanetını göndermısse şükredın,kurcalamayın..mevlam ne eylerse guzel eyler,biz kuluz istemeyı bılıcez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?