Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

ahh ahh cnm biz güzel sonuc alamadık malesef (
insallah siz güzel sonuclar alırsınız
cok zor yaa erkek infertilitesi (

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşAllahhh güzel şeyler düşünelimm herşey güzel olsunn stres yapmak yok üzüntü yok bunları kafamızdan atıp yola bu şekilde devam ediyoruz kızlarrr... ben 3.5 yılımı stresden üzüntüden mahvettim ama bundan sonra kapısından geçmem bu dediğimin sende güzel şeyler düşünmeye çalışşşş Rabbim kadını neslimiz yürüsün diye yarattı ol dediği zaman olacak inşAlllahhhh

güzel haberlerleee gel canımmmm inşAllahhhhh

canımm yaptır bencede eminim degerlerini yükselmştir kac gün gecti cunku hayırlısıyla kucagına alacaksın bebegini negatif düşünme stres yapma tatlımm degerlerini yaz bize mutlaka

yap canım yap, bizide habersiz bırakma. erken bilmenin bi zararı olmaz ki, en azından daha dikkatli davranırız. ben bi de bir grip olmuşum ki sorma :2:
bu kadar hapşurmaya, aksırmaya kalırsa bebiş iidir

artık yarına kaldı canım :))) haklısın erken ogrenenmenin zararı yok bende aynen hapsırıorum :2: kasıklarıma agrı girio tutuorum sanki varsada işe yarayacakmış gibi

kızlar kırmızılar hala gelmedı idrar testı yaptım negatif cıktı..napalım mevlam ne eylerse güzel eyler..

kızlar kırmızılar hala gelmedı idrar testı yaptım negatif cıktı..napalım mevlam ne eylerse güzel eyler..

ben en bastan berı heveslenmemıstım zaten,ama bugun adet olacakmısım gıbı agrılar hıssedıyorum,olucam sanırım..ben üzülmedım gayet sakınım..napalım rabbımden gelen basımla gözüm üstüne..

artık yarına kaldı canım :))) haklısın erken ogrenenmenin zararı yok bende aynen hapsırıorum :2: kasıklarıma agrı girio tutuorum sanki varsada işe yarayacakmış gibi

warseye şaşırıyorum ben ya. nasıl dayanılır 10 günnn :96: herşeyin hayırlısı tabii ki. bende erkenci gruptanım. öğrenmezsem çatlarım sorma bende tutuorum kasıklarımı ben yerimden kalkmaya korkar oldum canım yaa kırmızılar gelcek diee :97:

şaşırmayın sekerler.ben normal hayatımdada tez canlı deılımdır sabretmeyı beklemeyı severım..bu benım yapım,yapıcak bısey yok

canım bayağı oldu ama batın geçeli. bence bi kan testi yaptır. bi çok kişide idrarda çok geç çıkıyo. gebelik belirtileri adet belirtileriyle aynıdır zaten. inşAllah hamilesindir

canım bayağı oldu ama batın geçeli. bence bi kan testi yaptır. bi çok kişide idrarda çok geç çıkıyo. gebelik belirtileri adet belirtileriyle aynıdır zaten. inşAllah hamilesindir

yok tatlım ben ılk gebelıgımdede 3 gun gecıkmeyle yapmıstım cıktı.sımdıde cıkmalıydı.benım yaptıgım hesaplama dogruymus doktorumla konustum.subat 28 cektıgı için ve ben 35 gunde bır regl oldugum için 1 haftam daha var adet olmaya yanı daha gecıkme olmamıs..28 gunde 1 adet olanların dongusu degısmıyo..

canım tabi ki herşey kısmet. umarım hepimiz bir an önce anneliği tadarız.

slm cnm demekki daha var senin adetine ozmn hayırlısı olsun bende dusundum bugun 28 gun oluyor ben 30 gunde 1 olurum bnm var gibi oluyor dimi ama ilaclarla yumurtları 14.gun catlattı ya o yuzden 14. gun oluyor amaaann işte neyse ne beklioruz

tatlım doktorun soylediğini ayrıntılı yazayım size..28 gunde 1 adet olanların gecıkme dongusu degısmıyomus..mesela ben suabt ın 16 sında olmustum yanı benım ayın 22 sı gıbı adet olmam gerekıyo.benım regl ım gunu gunune deıl ama en azından o aralar olabılme ıht var..

tatlım mevlam yazmıssa eger oylede boylede olur.sen karamsarlıga düşme kımse düşmesın..rabbım melegınızın rızkını yazmıssa,size layık görüpte emanetını göndermısse şükredın,kurcalamayın..mevlam ne eylerse guzel eyler,biz kuluz istemeyı bılıcez..

warse yaaa

umutsuzluk yok belki daha belli değildir geç döllenme olmuştur.inşallah hiç gelmez kırmızılarr

öyle tatlım Allah bize ne zmn nasip ederse ozmn olucak bende senin gibi düşünüorum nasp etmezse ne yapsak boş sabredicez umut edicez dua edicez ondan gelen herseye razıyım canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…