Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

warse yaaa

umutsuzluk yok belki daha belli değildir geç döllenme olmuştur.inşallah hiç gelmez kırmızılarr

tatlımm kenıdımı avutmanın bana yararı yok,olsaydı cıkardı bunu hepımız bılıyoruz,sızde benı avutmay calısıyosunuz saolun cok sevıyorum sızı..ben en bastan berı umutlu deıldımkı simdi hayal kırıklıgına ugrayayım,uzulmuyorum gercekten..bır damla bıle yas dokmedım.napalım rabbım ol dmedıkten sonra kendımı parcalasam ne fayda..kendıme kızıyorum,demekkı rabbıme yeterınce dua edememısım,yeterınce arz edememısım kendımı ama gordugum bı ruya varkı o aklımı basıma getırdı ve bence cok buyuk bır işaret rabbımden bana ıns..üzülmüyorum,olmayanlar sizde üzülmeyın bence

Kızlar merhaba,
yeşim allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarsın inşallah
ya bu günler nası geççek bilmiyorum ama daha bata 9 gün var
bu cumartesi günü test yapmaya başlicam,sanki olmayacakmış gibi geliyo
nası beklicem
warse seni kutluyorum ben ortadan yarılıyorum rahatlığa bak

Son düzenleme:

geç yumurtlama olabilir
adet olana kadar umut var canım,testin hassasiyetine de bağlı olabilir.
İnşallah öyledir

herşeyin hayırlısı canım, rabbim hayırlı zamanda nasip eder inşallah , sen dini bütün bir insansın isyan etmez şükredersin,

inş olur canım sen kac yasındasın,kac yıldır tedavı goruyosun bebek ıcın?

kızlar benim yumurtlama günüm cumartesiydi.o günden beri karnımda böyle agrı nasıl anlatılır bilmiyorumki böyle rahim içinde sanırım zonklama sızlama sancı var.o dönemlerini hatırlayanlar varmı bide bir haftadır sarı akıntı ,yumurtlama akıntısı ve dün gecede krem gibi akıntı vardı ama kokusuz.biri yorumlasın pls :)))))

inş olur canım sen kac yasındasın,kac yıldır tedavı goruyosun bebek ıcın?

Canım 2. düşükten sonra 3,5 ay korundum.
Bu ay korunmayı bıraktık.Tedavi görmüyorum.Hamile kalırken sorun yaşamadım çok şükür
Ama hamilelik sonrasında sorunluyum,2 düşüğüm oldu.Pıhtılaşma çıktı bende
Hamileliği öğrendiğim an doğuma kadar iğne olucam :44:
Şimdi beklemedeyiz bakalım hayırlısı allahtan

flowera34 norml olduguna göre yumurtlama dönemini sonrasını hatırlıyormusun belirtilerini anlatırmısın?

ins hayırlı bı zamanda hayırlı evlat nasıp eder rabbım sana..

flowera34 norml olduguna göre yumurtlama dönemini sonrasını hatırlıyormusun belirtilerini anlatırmısın?

canım senin belirtilerin yumurtaalarının catlasından olmuş cunku bu sekilde oluyor hatta dr.um bana agrı olması cok guzel yumurtaların catlıo demişti yumurtlama bittikten sonrada akıntı krem gibi olmaya baslar yanii normal yumurtlaama zamanı sıvı olur daha sonra katılasmaya baslar akıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…