Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

az önce öğrendiğim beni şok eden olayı sizinle de paylaşmak istiyorum
yakın bir arkadaşım ,artan mide bulantısı şikayetiyle doktora gidiyor,( kendisi düzenli olarak antideprasan kullanır,ilaçlardan kaynaklandığını düşünmüş mide bulantısının... 3 Yıllık evli,çocuk düşünmüyorlar ve yasmin ile korunuyor)
neyse dr bazı tahliller istemiş ,sonucunda da müjdeli haberi vermiş,hamilesin demiş,hemide az buz değil 13 haftalık...inanamadım şoka girdim diyor
Eşi ile sorunları vardı 2 aydır da ayrılardı,ayrıca adetleri de hep düzensizdi,aklımın ucundan geçmedi diyor...neyse ki şuan araları iyi,bu haberle daha da kenetlenmişler, inş. o içtiği ilaçların çocuğa zararı olmaz....
kısmet işte hiç aklında yokken olmuş...piyango bu:))))
çok etkilendim,Rabbim dileyince herşey oluyor,ben takmıyorum siz de çok fazla düşünmeyin,dua edelim inş...

sana özel msj attım aldınmı canım

aminnn. inşallah arkadaşının sorunları kısa zamanda düzelir bebek huzur ve mutluluk getirsin onlara.. :)

yaradanın büyüklüğü işte

hep mutluluk getirir inşallah arkadaşlarına

selam valla ben yeni üye oldum takılırken bi cevap yaziim bari dedim:) bizde geçen ay başladık çalışmalara benim adetim biraz düzensiz bu hafta kısmetse doktora gidip bi kontrol ettirmek istiyorum.geçen sefer gittim ama doktoru beğenmedim smear testi vb yaptırdım temiz çıktı :) önceki adetimden beri 35 gün geçti test yaptım ondada bişey çıkmadı inşallah bu ay olur artık vakti geldi diyorum ama hayırlısı tabi :))allah herkesin gönlüne göre versin :) hayırlı haberlermizi bekleyelim ozaman hep birlikte:)

merhaba kızlar nasılsınız bakalım var mı yeni hamile haberleri hamile olanlarda durumlar nasıl kendinize dikkat edin
ben regl olmadım zaten günü hep geçtiği için gayet sakinim..14 ünde test yapmıştım negatifti,olucakmışım gibi ağrı oluyo hafiften ve bütün regl belirtileri var bakalım ne zaman olucam

aynen canım özel msjı okudun bi daha attım.bide ne düşündüm bence 25 ten sonra duralım hırpalnmayalım zaten olduysa olmuştur belki yanlış düşünüyorum ama bilmiyorum.yok bende test yapmıycam evde bir tane kalmış ,30-31 gibi olmam gerekya onda sadece onu yaparım diye düşündüm ama başka almıycam.1 hafta geçincede kan yaptıracağım inş.geçerse geçmezsede ALLAH büyük

devamm wallaaa:)
bu ay stressiziz ama dimi?
günümüz geçmeden test yapmak yok,adet olursak üzülmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…