az önce öğrendiğim beni şok eden olayı sizinle de paylaşmak istiyorum
yakın bir arkadaşım ,artan mide bulantısı şikayetiyle doktora gidiyor,( kendisi düzenli olarak antideprasan kullanır,ilaçlardan kaynaklandığını düşünmüş mide bulantısının... 3 Yıllık evli,çocuk düşünmüyorlar ve yasmin ile korunuyor)
neyse dr bazı tahliller istemiş ,sonucunda da müjdeli haberi vermiş,hamilesin demiş,hemide az buz değil 13 haftalık...inanamadım şoka girdim diyor
Eşi ile sorunları vardı 2 aydır da ayrılardı,ayrıca adetleri de hep düzensizdi,aklımın ucundan geçmedi diyor...neyse ki şuan araları iyi,bu haberle daha da kenetlenmişler, inş. o içtiği ilaçların çocuğa zararı olmaz....
kısmet işte hiç aklında yokken olmuş...piyango bu:))))
çok etkilendim,Rabbim dileyince herşey oluyor,ben takmıyorum siz de çok fazla düşünmeyin,dua edelim inş...
sana özel msj attım aldınmı canım
adet tarihim her ay 5 gün önce oluyor tatlım onu demek istemişitm:) orayı atlamışım
az önce öğrendiğim beni şok eden olayı sizinle de paylaşmak istiyorum
yakın bir arkadaşım ,artan mide bulantısı şikayetiyle doktora gidiyor,( kendisi düzenli olarak antideprasan kullanır,ilaçlardan kaynaklandığını düşünmüş mide bulantısının... 3 Yıllık evli,çocuk düşünmüyorlar ve yasmin ile korunuyor)
neyse dr bazı tahliller istemiş ,sonucunda da müjdeli haberi vermiş,hamilesin demiş,hemide az buz değil 13 haftalık...inanamadım şoka girdim diyor
Eşi ile sorunları vardı 2 aydır da ayrılardı,ayrıca adetleri de hep düzensizdi,aklımın ucundan geçmedi diyor...neyse ki şuan araları iyi,bu haberle daha da kenetlenmişler, inş. o içtiği ilaçların çocuğa zararı olmaz....
kısmet işte hiç aklında yokken olmuş...piyango bu:))))
çok etkilendim,Rabbim dileyince herşey oluyor,ben takmıyorum siz de çok fazla düşünmeyin,dua edelim inş...
hayır ben de hiç benimle ilgilenmiyor unlugul diyordum:S
:)))
nereye gitti yaw bulamıyorum dA :))) yarım sayfa yazdımbir sürü şey anlattım offf.naptın nasılsın canım çalışmalara devam batın kaç ?
evrekaaa:))
yazdım tatlımm
o ne demek :))))
arşimed suyun kaldırma kuvvetini keşfettiğinde diyor yaa evreka ( buldum)
ben de senin msjını o kadar bekledim ki evreka dedim
yaradanın büyüklüğü işte
hep mutluluk getirir inşallah arkadaşlarına
berianur tekrar okudum koptum aynı gidiyoruz hahahhahahahah 15-17-19-21..............devam :))
devamm wallaaa:)
bu ay stressiziz ama dimi?
günümüz geçmeden test yapmak yok,adet olursak üzülmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?