kızlar eşimin tahlillerini aldım anladıgm kadarıyla sorun yok temiz çıktıııı çokkkkk şükürrrrrrrrrrrama doktorada sormak gerek tabi bakalım ayyy bu batımada var daha günler nasıl geçicek bilmiyorum yaaa
bazen testte çıkmıyor geç döllenme olduysa falan,ama sen bu kadar kesin konuştuğuna göre kesin reglsin galiba...olsun hayırlısı önümüzdek aya inş..
kızlar eşimin tahlillerini aldım anladıgm kadarıyla sorun yok temiz çıktıııı çokkkkk şükürrrrrrrrrrrama doktorada sormak gerek tabi bakalım ayyy bu batımada var daha günler nasıl geçicek bilmiyorum yaaa
ya sadece afedersin wcde pembe bi akıntı gibi bişey oldu,ama regl ağrım var,heralde geliyo yavaş yavaş
Banada 24'ü gelmek bilmedi
kızlar bu sabah test yaptım. çook silik bi çizgi çıktı ama, anca gün ışığında belli oluyodu. yarın bat ım. inşallah adet olmam da güzel haberler veririrm size. test yapmaya devamm
Gelmez gelmez rahat tutun iciniziwarse canım kırmızılar ne alemde nerelerdesinn bizi hbrsiz bırakmaaaa
ipeksin bende dun yaptım cok cok silik cıktı ya da ben mi öle görmek istedim bilmiorum :2:
benim de yarın inşallah kırmızılar gelmeez
kesinlikle canım sana katılıyorum hiç beklemediğin bir anda oluyor.amin canıımmm darısı hepinizin başına pıtır dökülsün hamiş olanlar inşALLAHHHHHHH
Kantahlili yaptirda rahatla canim
Gelmez gelmez rahat tutun icinizi
Insallah benimde verimli haftam bu hafta.Kizlar bu haftada hergun iliski olsa spermler cok mu kalitesiz olur?var mi boyle arka arkaya iliskiden hamile kalan .,illa gun asiri mi gerekiyor?
Warse cim adını bilmiyorum pardon canım, neyse dünkü şoktan sonra bugün iyiyim sabahta regli oldum. Ams ogrenmek iyi geldi olumlu yada olumsuz. Bide seni şusn anlıyorum hsni son ana kadar tes yapmıycam diyodun ya aynen katılıyorum şuan sana. İnsanın psikolojisi bozuluo sabah akşam test 5 günde 130 tl testlere ödediğim para. Neyse öyle yani, beklicem inş. Allah doğru zamanı bilir.
Kantahlili yaptirda rahatla canim
Gelmez gelmez rahat tutun icinizi
Insallah benimde verimli haftam bu hafta.Kizlar bu haftada hergun iliski olsa spermler cok mu kalitesiz olur?var mi boyle arka arkaya iliskiden hamile kalan .,illa gun asiri mi gerekiyor?
warsecim yumurtlama günün ne zamandı ben bugün biyerde okudum kanda hcg yumurtlama gününden sonra 8.günde yükselmeye başlıyormuş
Canım bendedeböle oldu seni üzmek istemem ama bi kaç gün önce pembe açık kave gibi oldu sonra bugünde olanlar oldu kırmızı kırmızı geldiler bana
Tatlıların ben bugün test yaptım negatif çıktı.regl olmadm daha ama olucam biliyotum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?