yook artık dedirten (Cümle ) bu olsa gerek....(eller) ve (peynirli doritos)
Çisemmm sen nerden di ? yaş
4 gündür ev süpürmüyorum, silmiyorum , sadece lavabalor banyo yıka çık, bu nasıl olcek böyle yawww, yarın bi temizlik yapem ben ev gözüme batıyorr
4 gündür ev süpürmüyorum, silmiyorum , sadece lavabalor banyo yıka çık, bu nasıl olcek böyle yawww, yarın bi temizlik yapem ben ev gözüme batıyorr
çişimizi kaynatıp test sonucu bekleyen kadınlar olaraktan erkeklerın gıcıklıklarını cinsliklerını kınıyoruz deılmı bayanlar
bat günü bugün olanlarr ayy çok heyecanlı yaa hadi bakalım:))
benim 2 hafta var daha nasıl geçecek yahuuu:)
sağol canım yaa.. böyle ayrıyız ya kaçırma ihtimalim çok yüksek
valla yaa bazen diorum keske bende sorun olsaydı yumrutalarda ben herseyi denerdim ozmn ama adam rahat umrunda deil olmazsa tüp bebek yaparız nolcak diyor bazen restaurant a fln gidioruz millet cocuklarıyla ılgılenıyor ya bizim olmucakmı bizde böle olmucakmıyız fln diorum cok mu rahat battı sımdı sana ne guzel sakin sakin yemegimizi yiyoruz cok mu gerek yanii diyor
valla yaa bazen diorum keske bende sorun olsaydı yumrutalarda ben herseyi denerdim ozmn ama adam rahat umrunda deil olmazsa tüp bebek yaparız nolcak diyor bazen restaurant a fln gidioruz millet cocuklarıyla ılgılenıyor ya bizim olmucakmı bizde böle olmucakmıyız fln diorum cok mu rahat battı sımdı sana ne guzel sakin sakin yemegimizi yiyoruz cok mu gerek yanii diyor
kızlar yahu siz hiç merak etmıyonuzmu benım nerelı falan oldugumu?belkı benım 4 agzım 5 kulagım var...bu kadar cıns bırı nerelıdır nasıl bırıdır yaslımıdır dıye merak edenlerınız yokmu yanı....talep gelmedıkce cvbımı bıldırmıcem hıh
Aaaaaaaaaa ben sordum zaten nerelısınız yas kac dıye..esprı yapalım dıyoz sadece,,bana özel bısey sorun dıye deıl..neyse...
Neyse tamam kızlar benım için bu foruma gırmek bugun burada biter..sizi tanıdıgıma cok sevındım allaha emanet olun...
canım once kan alınır hormon testlerı yapılır.doktor gobekten ulatrasona bakar..alttan bakmak ısterse ıstemedıgını soylersen bakmayadabılıyo..telas yok relax ol canım
Neyse tamam kızlar benım için bu foruma gırmek bugun burada biter..sizi tanıdıgıma cok sevındım allaha emanet olun...
i kuben bütün haftaonu temizlik yaptım valla.. otur otur kafayı yerim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?