Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

4 gündür ev süpürmüyorum, silmiyorum , sadece lavabalor banyo yıka çık, bu nasıl olcek böyle yawww, yarın bi temizlik yapem ben ev gözüme batıyorr

kızlar yahu siz hiç merak etmıyonuzmu benım nerelı falan oldugumu?belkı benım 4 agzım 5 kulagım var...bu kadar cıns bırı nerelıdır nasıl bırıdır yaslımıdır dıye merak edenlerınız yokmu yanı....talep gelmedıkce cvbımı bıldırmıcem hıh

çişimizi kaynatıp test sonucu bekleyen kadınlar olaraktan erkeklerın gıcıklıklarını cinsliklerını kınıyoruz deılmı bayanlar

valla yaa bazen diorum keske bende sorun olsaydı yumrutalarda ben herseyi denerdim ozmn ama adam rahat umrunda deil olmazsa tüp bebek yaparız nolcak diyor bazen restaurant a fln gidioruz millet cocuklarıyla ılgılenıyor ya bizim olmucakmı bizde böle olmucakmıyız fln diorum cok mu rahat battı sımdı sana ne guzel sakin sakin yemegimizi yiyoruz cok mu gerek yanii diyor

ayyyyyy aynen benimkide öle rahatmı batıyor sana çokmu lazım diyor :)))) ben varım daha diyor beni büyüt öncede sonra düşünürüz diyi verıyor bazennnnnn

kızmayın ama böyle durumdalarda söylenecek tek sey var öküzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

iyide canım kimseye şahsi sorulmadıki ne bu naz :)))nerelisin söyle valla yaş ?

Aaaaaaaaaa ben sordum zaten nerelısınız yas kac dıye..esprı yapalım dıyoz sadece,,bana özel bısey sorun dıye deıl..neyse...

Neyse tamam kızlar benım için bu foruma gırmek bugun burada biter..sizi tanıdıgıma cok sevındım allaha emanet olun...

canım once kan alınır hormon testlerı yapılır.doktor gobekten ulatrasona bakar..alttan bakmak ısterse ıstemedıgını soylersen bakmayadabılıyo..telas yok relax ol canım

cok tsk ederım.bır an once bebısım olsun ıstıyorum baska bırsey ıstemıyorum saglıklı elı ayagı duzgun hayırlısıyla rabbım nasıp etsın.bu ay son kez deneyecem ve dr gıtcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…