Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

inşallah olmazsın tatlım :))

Merhaba arkadaşlar bende 8 aydır uğraşıyorum hamile kalmak için. Çatlatma iğnesi vuruldu bu ay yumurtlama dönemim bitti 5 gün kaldı adetime ama bende hiç bir belirti yok ya da ben farkedemiyorum =( Her ay kendimi dinlediğimden artık anlayamıyorum hangisi belirti hangisi değil. İnş. hamileyimdir bende. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

hosgeldin bende yeniyim pekte kullanmayı bılmıorm ınsallah dogru yapmısımdr yorum yerini:) benımde adetlerım bebek hazırlıklrı baslyınca bozuldu stresten herlde dıyorum artık dr ada gıtmek ıstemıorum bu ay bendede yok inşallah önümüzdeki aya hep beraber seviniriz:)

aaa evet onu ben de düşündüm ama ya geç yumurtlama oluyorsa:)))
işimizi şansa bırakmayalım))

test meselesi de ben Allahın izniyle kararlıyım,hele kan testini idrar testinden de bir hafta sonra ypıcam inş.

kutluyorum biziiii ,bu düşüncelerimizden ötürü

hoşgeldinizzzz:))
hiç stres yapmamak lazımmış ama onu da yapamıyoruz kiii:S
hayırlı haberler veririz inş. birbirimizee

Nasıl stress olmasın ki insan
ben her ay aynı heyecanı her seferinde nasıl ilk defa yaşıyorum anlataamam :)))

hoşgeldinizzzz:))
hiç stres yapmamak lazımmış ama onu da yapamıyoruz kiii:S
hayırlı haberler veririz inş. birbirimizee

gerçekten cok dogru ben ramazan ayıydı oructa tutuodum nasıl olsa ılk ay daha ılk deneme olmaz dıodum gunum gectı bı test yaptm pozıtıftı hıc bı gebelık belrtımd eyoktu adet belırtılerının aynısıydı olucam dıye beklerken sevınmıstım ama kısa surdu ıkı aylıkken kalp atısı olmadıgından sonlandırıldı sonrasında hep bi bekleyiş 3 aydır stres ama sonuc negatıf(

hayırlısı canım yaa üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır
sağlıklı sıhhatli nasip etsin inş. hayırlı zamanda ,tez zamanda:)
Rabbimden isteyelim çokça nasip eder inş..
bugün bi arkadaşımı paylaştım kız bir anda 3 aylık hamile olduğunu öğreniyor ne kaa güzel,biz gün hatta saat sayıyoruz,bu tetikliyor eminim....

Cvb beklıyorum ama ben senden

Warse cim adını bilmiyorum pardon canım, neyse dünkü şoktan sonra bugün iyiyim sabahta regli oldum. Ams ogrenmek iyi geldi olumlu yada olumsuz. Bide seni şusn anlıyorum hsni son ana kadar tes yapmıycam diyodun ya aynen katılıyorum şuan sana. İnsanın psikolojisi bozuluo sabah akşam test 5 günde 130 tl testlere ödediğim para. Neyse öyle yani, beklicem inş. Allah doğru zamanı bilir.

slm arınızda yenıyım sayfayı da kullanmayı pek bilmiyorm ama bi sorun var lütfen yardımcı olun akıntım var kahverengı miğde bulantım var ama henüz günüm gcmedi sizce hamilemiyimdr

kızlar eşimin tahlillerini aldım anladıgm kadarıyla sorun yok temiz çıktıııı çokkkkk şükürrrrrrrrrrr ama doktorada sormak gerek tabi bakalım ayyy bu batımada var daha günler nasıl geçicek bilmiyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…