merhaba kızlar nasılsınız bakalım var mı yeni hamile haberlerihamile olanlarda durumlar nasıl kendinize dikkat edin
ben regl olmadım zaten günü hep geçtiği için gayet sakinim..14 ünde test yapmıştım negatifti,olucakmışım gibi ağrı oluyo hafiften ve bütün regl belirtileri var bakalım ne zaman olucam
selam valla ben yeni üye oldum takılırken bi cevap yaziim bari dedim:) bizde geçen ay başladık çalışmalara benim adetim biraz düzensiz bu hafta kısmetse doktora gidip bi kontrol ettirmek istiyorum.geçen sefer gittim ama doktoru beğenmedim smear testi vb yaptırdım temiz çıktı :) önceki adetimden beri 35 gün geçti test yaptım ondada bişey çıkmadı inşallah bu ay olur artık vakti geldi diyorum ama hayırlısı tabi :))allah herkesin gönlüne göre versin :) hayırlı haberlermizi bekleyelim ozaman hep birlikte:)
aynen canım özel msjı okudun bi daha attım.bide ne düşündüm bence 25 ten sonra duralım hırpalnmayalım zaten olduysa olmuştur belki yanlış düşünüyorum ama bilmiyorum.yok bende test yapmıycam evde bir tane kalmış ,30-31 gibi olmam gerekya onda sadece onu yaparım diye düşündüm ama başka almıycam.1 hafta geçincede kan yaptıracağım inş.geçerse geçmezsede ALLAH büyük
inşallah olmazsın tatlım :))
hosgeldin bende yeniyim pekte kullanmayı bılmıorm ınsallah dogru yapmısımdr yorum yerini:) benımde adetlerım bebek hazırlıklrı baslyınca bozuldu stresten herlde dıyorum artık dr ada gıtmek ıstemıorum bu ay bendede yok inşallah önümüzdeki aya hep beraber seviniriz:)
oldum bilehayırlısı diyorum inş öbür aya hadi bakalım beklemede olanlar sizden inş güzel haberler gelir
aaaaaaayerleşme kanamasıdır bel ki :S
hoşgeldinizzzz:))
hiç stres yapmamak lazımmış ama onu da yapamıyoruz kiii:S
hayırlı haberler veririz inş. birbirimizee
gerçekten cok dogru ben ramazan ayıydı oructa tutuodum nasıl olsa ılk ay daha ılk deneme olmaz dıodum gunum gectı bı test yaptm pozıtıftı hıc bı gebelık belrtımd eyoktu adet belırtılerının aynısıydı olucam dıye beklerken sevınmıstım ama kısa surdu ıkı aylıkken kalp atısı olmadıgından sonlandırıldı sonrasında hep bi bekleyiş 3 aydır stres ama sonuc negatıf(
yok ya değildir hamile olsaydım zaten dört gün önce testte çıkardı.. napalım nisana kaldı umutlar
Cvb beklıyorum ama ben senden
Warse cim adını bilmiyorum pardon canım, neyse dünkü şoktan sonra bugün iyiyim sabahta regli oldum. Ams ogrenmek iyi geldi olumlu yada olumsuz. Bide seni şusn anlıyorum hsni son ana kadar tes yapmıycam diyodun ya aynen katılıyorum şuan sana. İnsanın psikolojisi bozuluo sabah akşam test 5 günde 130 tl testğim para. Neyse öyle yani, beklicem inş. Allah doğru zamanı bilir.[/QUOTE bana yardımcı olurmusun
slm arınızda yenıyım sayfayı da kullanmayı pek bilmiyorm ama bi sorun var lütfen yardımcı olun akıntım var kahverengı miğde bulantım var ama henüz günüm gcmedi sizce hamilemiyimdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?