Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

sevdiğini söyleyemeyenler,,sevdiğini özleyenler,foruma uzak olup ama aklını burada bırakanlar.....artık yalnız deılsınız..warse sıze bır tık kadar yakın,sız soyleyın ben paylaşayım

sabrın böyle çıkıyor işte

alemsiiin ya :)))işyerinde gülünce millet ne oldu diye bakıyor burdaaaa

Warsecim daha varmış batına üzülmeye gerek yok şimdiden, bende ankaradayım adım zuhal yaşım 28 boy 1,68 55 kilo bir erkek bebek annesiyim işte bakalım kardeş denemesi yapıyoruz bata 5 gün kaldı kızlar 22-23 gibi olmam lazım ateşim 36,8 iki gündür ama şimdi biraz yüksek 37,1 oldu içimde çok hararet var ve uykum var oğlum babannesinde şimdi yatıp uyuycam biraz

kızlar bende doktordan geldim cuma günü yine ve son kez klomen tedavisine başlıyoruz..hayırlısı bu denemede kaldım kaldım yoksa rahim filmi çekilecek ve aşılamaya geçilecek bende 2013 annesi olmak istiyorum ve bunun için nisan ayı son şans.nisanda hamile kalmak isteyenler topiği ne zaman açılıyor :)

arkadaşlar merhaba.24 yaşındayım 6 aylık evliyim bende bu ay hamile kalmayı düşünüyorum. inşallah hamileyimdir. martın 2. de hasta oldum 5 gün sürdü 9. gibi eşimle ilişkiye girdik o haftayı değerlendirdik. yaklaşık 5 gündür inanılmaz değişiklikler oldu vücudumda gögüs uçlarım inanılmaz ağrıyo uykum sürekli geliyo ki ben gece 3 lere kadar otururdum kasığımda bi şişkinlik var normalde zayıfımdır çıkmaz karnım karıma doğru şişti ve istahım açıldı. anlam veremedim kendimi çokta ümitlendirmek istemiyorum aslında negatif çıkarsa diye ayın 27 sinde hasta olmam lazım test için erken diye birşey yapamıyorum lütfen yardım edin pskolojim alt üst olur olmadık şeylere ağlamaya başladım. bu hamileleikten mi yoksa o psikoloji içine girdiğim iç,n mi bu kadar bunaldım. cevaplarınızı bekliyorum. allah isteyen herkeze nasip eder allahın izniyle hamile kalırız inşallaaaah

yogun iş akısında sureklı bakamasamda ara ara okuyorum kendimle aynı heyecanı yasaynları takıp etmek hosuma gıdıo ama sanrım bende hayali nisana kalanlardan olucam yınede size katılmak istedim ve üye oldum siteye kısaca gecmişimde bı kurtajım var eylul ayında ılk gebelıgım ilk hevesim 8. haftada kalp atısı olamdıgı ve gelısmedıgı ıcın sonlandırldı 3 ay korunmadan sonra 3 aydır henuz bebek yok 15ınde adet olmam gerekıodu fakat pembe leke gelıo 15ının aksamından buyana bazen var bazen yok bugunde adete donmezse aksam bı daha test yapıcam en son 14 unun sabahı yaptm ve tek cızgıydı yıne tek cızgı gormek ıstemıorm yoksada normal adet olsun dıe beklıorum hamıle olan arkadaslarada allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

canım sen klomenı günde kac kere kullanıyosun ve ne zamandır?bende klomen tedavısı goruyorum ve suan gunde 3 kere kullanıyorumda ondan sordum..

Son düzenleme:

canım martın 2 sınde adet olduysan senın yumurtlama donemın 13 15 17 19 u yanı bukadar erken gebelık olusurmu olussda etkısını bukadar erken bellı edermı bılmıyorum.senı karamsarlıgada düşürmek ıstemem tabı ama bence psıkolojık olabılır bıraz rahatlat baska seylerle ılgılenıp dıkkatını dagıtmaya calıs derım ben..

psikolojik de olabilir hamile de olabilirsin)
hakkında hayırlısı ,Rabbim sağlıklı sıhhatli,hayırlı bir evlat nasip etsin inş......

sanki erken ama belirti olması için yaaa

Merhaba canım, ben de şubat ayında ilk denemeleri yaptım.aynen senin gibi göğsümde kasığımda ağrı,uyku çabuk acıkma gibi şeyler yaşadım fakat biraz psikolojik sanırım bu tür şeyler.çünkü daha fazla dikkat ediyorsun.acaba hamilemiyim diye düşündüğünden dolayı olsa gerek.ben öyle derken erkenden adet oldum.:) inşallah seninki gerçektendir,yine de kendini çabuk kaptırma ilk bu aymı başladınız çalışmalara ?

keşke rahatlatabilsem kendimi olmazsa çok üzüleceğim ona eminim her gün dua ediyorum inşallah hamileyimdir diye.

ilk ayım canım yumurtlama dönemimi hesapladım 5 günde bir oluyorum o haftayı değerlendirdik. 5 gündürde böyleyim midemde bir yanma var inanamazsın. inşallah psikolojik değildir anne olmayı çok istiyorum. inşallah sende kalırsın allah hayırlıını versin canım ya

umarım gerek kalmadan hamile kaldığını öğrenirsin.

Son düzenleme:
banada öyle geliyo ama ablamda böyle olmuştu ilişiden bi hafta sonra mide yanması başlamıştı beni bu uyku çok şüphelendiriyo:) nolur dua edin sizler gibi banada nasip etsin. :)))ilk haftalarda belirtisi olan yok mu hiç aranızda.

keşke rahatlatabilsem kendimi olmazsa çok üzüleceğim ona eminim her gün dua ediyorum inşallah hamileyimdir diye.

canımm,Rabbim,her kim cocugunu eşini ailesını benden cok sever ise onu cok sevdiğiyle imtihan edermiş..bızım ımtıhanımız bu..ve bebeklerımız aılemız cok sevdıgımız eslerımız bıze rabbımın lütfu emanetı.böyle düşünüp böyle davranmak gerek..öncelıkle rabbımızı razı etmemız gerkkı bize emanetıne layık görsün..

doğru söylüyorsun canım allah herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. ben çok düşünüyorum galiba ondan böyle oldum.

Benimde en çok merak ettiiğim bu ilk tecrübeler ne oluyor diyee ama herkese göre değişiyormuş

bende yarın sabah test yapıcam dua edin

aynen bu ay olmazsa ben de üzüleceğim,üstelik yaş gidiyor :)))) sevinçli haberlerini bekliyoruz

benım anlamadıgım su; 5 gunde 1 yumurtlaman nasıl oluyokı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…