Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

kızlarr daha önce hamile kalmış olanlar özellikle bilirler. belirtiler ovülasyondan ortalama kaç gün sonra belli olur?? off çok heyecan yapıyorum ama elimde diiill:)

warse canım neden kötü düşünüyorsun?? hiçbirley belli olmaz iyi düşünelim iyi olsun:)

the paradise o zaman tam yumurtlama dönemlerindesin bence bu gece boş durma

aynen şekerimmmm ovulasyon testi yaptım ama 2. çizgi silik çıktı ama ben boş bırakmıycam tabi çalışmalara devammmmm

bide kızlar bu arada spermin rahime hızlıca ulaşması için ayaklar havada ilişkiyi öneriyolar doktorlar bide ilişkiden sonra sağ tarafa yatın diyolar bi kaç yerde okudum bu şekilde hamile kalanları bakalım bu seferde böyle deneyelim belki işe yarar

kızlarr daha önce hamile kalmış olanlar özellikle bilirler. belirtiler ovülasyondan ortalama kaç gün sonra belli olur?? off çok heyecan yapıyorum ama elimde diiill:)

canım çevremde duyduğum ve okuduğum kadarıyla 2 hafta sonra başlar belirtilerin ama her kadında farklı oluyo bu durum bazıları hiç belirti yaşamıyolar inşAllah hayırlı haberlerini alırızzzz

canım çevremde duyduğum ve okuduğum kadarıyla 2 hafta sonra başlar belirtilerin ama her kadında farklı oluyo bu durum bazıları hiç belirti yaşamıyolar inşAllah hayırlı haberlerini alırızzzz

canım ya iki hafta çok büyüyor gözümde.. burada yapılan yorumlara baktığımda adetten bir hafta önce belirtiler başlıyormuş.. artık hayırlıSı:)
ovulaSyondan onra bel ağrıSı yaşayan var mı peki benim bugün acayip ağrıdı?

tatlım benim adet belirtilerimle tamamen aynıydı. sadece gögüslerim çok dolgundu. ağrımaya başlamıştı. ne yazık ki bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum

Son düzenleme:
Bu ay Hamile kalamassam tüp bebek tedavisine başlıycam adetime 3-4 gün var evde idrar testi yaptım ama negatif aylardır negatif görmekten yoruldum bu ay keşke hamile kalmış olmayı çok isterdim normal yoldan lakin herşey nasıp, idrar testi negatif çıktığı halde ümidim var 3-4 gün sonra anlaşılacak, işin tuhaf tarafı bu aya kadar her ay belirtilerim oluyordu bu ay ne adet nede gebelik belirtisi yaşamadım ümitle beklememdeki nedense 2 ay önce histeroskopi ameliyatı oldum ve 1 ay öncede rahim filmi cekildim bu herşey yolundaydı Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

adetten 5 gün önce gebelik testi negatif silik cizgi bile yoktu adet öncesi yapıp negatif sonuc sonrası pozitif olan varmı...

aminnn canımmmm inşAllah gelmez bu ay kırmızılarrr

Sağol theparadise inşallah gelmez piskolojıkmen okadar kötüyüm ki bugünlerde keşke idrar testi yapmasaydım adetime daha 3-4 gün var lakin idrar testi negatif cıkınca nerde bende şanss dedim içten içe,
bazen çok ümitleniyorum bazen ümidim kalmıyo bugun olduğu gibi hıckırıklar boğazıma diziliyor kimse anlamasın diye yutuyorum 2 yıl hiç korunmadık olmadı Rabbim yüzümüzü güldürsün

canım moral bozmak yokkkkk herşeyi iyi düşün güzellikler bizimle olsun bende 3.5 uıllık evliyim benmde olmadı o negatf testleri 3.5yıldır yapıyorum düşünsene bide ben ne yapayımmm... sabredicez ve başarıcaz hepimiz anne adaylarıyız ve ben inanıyorum Rabbim kucaklarımızı bş bırakmıyacak dualarımdasınnn

adetten 5 gün önce gebelik testi negatif silik cizgi bile yoktu adet öncesi yapıp negatif sonuc sonrası pozitif olan varmı...

tatlım adet tarihimde baktım negatifti 2 gün geçti yaptım pozitif o da silik bir çizgi bugün bat tarifi geçeli 6 gün oluyor yine yaptım bugün tam belirgin çizgi oluştu.daha kanda hcg olacak fazla gelecekte idrara karışak sende göreceksin.sabırlı ol :)
şimdi birşey belli olmaz

Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.
inş. benimde öyle olur Rabbimden ümit kesmiş değilim lakin insan bazen acze düşüyor tekrar ilgilenip yazdığın için teşekkür ederim ve sağlıklı hamilelik dilerim...

canım benim benim hikayem çok uzun bu 10 yıldan fazladır bebek sahibi olmak istiyorum mazim karmakarışık ((8
dualarımız müşterek olsun
ayrıca moral verdiğin için teşekkür ederim :))

sağol canım benim dualarım sizinle inşallah rabbim hepinize nasib etsin bi,r an evvel :)

canım sen klomenı günde kac kere kullanıyosun ve ne zamandır?bende klomen tedavısı goruyorum ve suan gunde 3 kere kullanıyorumda ondan sordum..

ben günde 1 tane içtim iki ayda bu ayda öyle olacak.yumurtalar güzel gelişiyor şükürki ama tutmadı işte nasip 3.denemede olur inşalah.senin 3 fazlaymış yan etkileri olmuyormu ya benim bir tanede bile şişiyo karnım gaz oluyor hep.yumurtaların güzel gelişiyormu peki?

Canim 1 ve 2kere kullanim pek fayda gostermedj bana.yumurtalar iyi dhrumda sorun yok.yan etkiye gelince kafayi yiyorum ama sabrediyorum

Canim 1 ve 2kere kullanim pek fayda gostermedj bana.yumurtalar iyi dhrumda sorun yok.yan etkiye gelince kafayi yiyorum ama sabrediyorum

Kızlar bu yumurtlama günü hesaplaması konusunu iice bi öğrenmek istiyorum.
1-Kendim evde testsiz anlayabilirmiyim
2- ateşi ölçmek diye bişey varmış. Sabahmı akşammı ölçücem bide neredn dil altındanmı, ne kadar yükselmesi lazım
3- diyelim ölçtüm yüksek ogünmü ilişkiye girmem gerekiyor. O günden sonra girsemde hamile kalamazmıyım
Bu konuda bilgisi olan arkadsşlar lütfen ceva bekliyorum sizlerden

Bu ay 18 inde oldum demekli martın 4 ünde yumurtladım ama ben 1 mart yumurtlama günüm diye sadece 1 ve 2 sinde daha sonrada 8 marttan sonra ilişkiye girdim..
Yanlış hesaplama (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…