Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Bugün adetime 4 gün var ve idrar testimi sabah idrarıyla yaptım 5 dk içinde gözle görülür çizgi çıktıııı bugün kan testi yaptırıcam dua edin olur muuu resmi ekliyorum telefon kameram çok kaliteli değil ama belli oluyor

hayırlı olsun canım eger 4 gün kala çıkıyorsa kesin hamilesin.evet şimdi belirtileri alalım :))))

canım pek bi belirtim yok göğüs dolgunluğu ve uykum oluyor ama şuara oğlumda gece çokk uyanıyor ben ondan diyordum bakalım 14:15 dr randevusu aldım bugün netleşecek inşallah ben daha erken çıkkmaz diyordum dün çıkmadı mesela internetten ovü. testlerimle beraber 6 tane gebelik testi gelmişti bol keseden yapıyodum anlayacağın

doktora daha gitme diyecektim ama zaten kan testi için değilmi?akıntı vs...varmıydı

Son düzenleme:
evet canım kan testi zaten 30 lira dr muayenesi 22 lira tekrar tekrar gitmiyeyim dedim hem folik asit yazdırırım hemde sonraki kntrol için gün verir

yok akıntım zaten yumurtlama dönemindede olmuyo bende öyle çok anlaşılır bi akıntı ateşimde sabah 36,7 idi

ben geçen ay kızılayda yaptırdım kan testini 20tl idi.balgatta şimdi dirimsel açıldı bana çok yakın orasıda 20 tl ye yapıyormuş.inş.o günleri görürümde yaptırırım.

etimesgutta oturuyorum bende iş yerim balgatta.bende eğer gebelik olursa ya lokman hekim yada koru hast.düşünüyorum.doktor muayenesi 22tl mi canım ?koru çok pahalı o zaman

Ben eryamandayım sincan lokman hekimde yapmıştım ilk doğumumu ordan aldım yine

Son düzenleme:
sincan öyleydi bugünkü ücreti öğrenince yazarım canım sana ben çok memnun kalmıştım gerçi drum gitmiş başka dr bakıcam inşallah görürsün canım sende benim ovülasyon testiyle pozitifi görmeden görünce ve bigün sonra ilişkim oldu sadece üç gün yani aralarda olmadı eşim ofis taşıyor yorgundu

evet canım ücretleri yazarsan sevinirim koruda ümit bey var 85tl muayenesi daha gitmedimde oda ssk lıya :) kan testi geçen ay sordum doktora görünmezsen 150tl dediler.doktor muayene olur isterse 50 falan dediler şok oldum.eğer uygunsa ordan bende ayarlarım.sen bi bak memnun kalırsan .birde benim tercihim erkek doktor kadın doktor bana garip geliyor.gergin geliyor.benide geriyor :)

ama tam denk getirmişsiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…