Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

ayın 7 de canım test çizgisinden koyuydu 8 de negatifti 15.gün yumurtladım bugün ilişkiden sonra 11.günüm

hiç bişey olmaz rahat ol tutunmuş tutunmuş ki idrarına kadar geçmiş.zaten 10-12 günden idrarda çıkıyormuş.ben hep diyorum varsa zaten adete 3-4 gün kala çıkıyor.istisna durumlarda geçince çıkıyor.varsa var yoksa yok.kendi kendine tedirginlik yapma.hayırlı olsun.

ayın 7 de canım test çizgisinden koyuydu 8 de negatifti 15.gün yumurtladım bugün ilişkiden sonra 11.günüm

al bence laboquick gittigidiyordan 20 tl ye 20 adet + 6 adet gebelik testi almıştım hatta 6 tanesini gebelik isteyen bi arkadaşa vermiştim 13 tane kullandım bi tane duruyo onuda hamilelerde pozitif çıkıyor diye bi inanış vardı hamileysem bugün onun için kullanıcam eklerim buraya

kutusu pembe olanmı canım

bastet vücut dışı teşhis kiti diyor dogrumu onun satışı bitmiş 24 ovulasyon+3 gebelik testi var 28tl onu alacagım eger dogruysa

Kızlar ben bu ovulasyon testinden bişi anlamadım yaaa.. pazar günü testi yaptığım testte 2.çizgi diğer günlere nazaran daha belirgindi ama o kontrol çizgisi kadar da kırmızı değildi. bende yumurtlamam başlaması yakın diye düşündüm ama dün yaptığım testte silik çıktı. :84: Ne yani şimdi benim yumurtam çatlamıyormu?? :18:

eşim çakmak almış rüyasında yakmış.bende bu gece yatak gördüm.rüya tabirlerine baktım ikiside çocuk çıkıyor hadi bakalım hayırlısı.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…