Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

bilmemki ısıramadı ama kaçtım bu arada bi test daha yaptım hemde şimdi ilk idrarda değil silik çizgi yine çıktı

günaydın kızlar

bende ankaradayım sağlık ocakları testleri ücretsiz yapıyor neden orda yaptırmıyorsunuz

günaydın...bastet +e çok benziyor.tebrik ederim şimdiden.hamilelik haberi alan herkese bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum.ben bugün nisan ayına taşınıyorum...

canım ben çalışıyorum iş yerim balgatta ,ama etimesguta baglıyım oraya gitmem gerek izin sorun oluyor ondan özele gidiyorum ben.

anladım canım bende balgatta çalışıyorum. aynı dertten muzdariptim ama iş saati biraz geçe alınınca yaptırabiliyorum 1 hafta bekleyeyim dedim. bakalım ne olacak bugün benim BAT gelmez inşallah.

bastee tebrik ederim silik olması bile ne hoş görünüyor göze değil mi :)

çisemcim allahım sanada nasib etsin tez zamanda inşallah çok istediğini biliyorum stres yapma lütfen

allah razı olsun sizden :) ben 1 hafta önce baslamıstım test yapmaya dıger 5 tane yaptım 3 tanesınde hıc çizgi belirmemişti bat a 3 gunkala yaptıgımda cok hafıf bellı belırsız cızgı vardı t kısmında hatta benmı yanlıs goruyorum demıstım esımde gordu dun yaptım ılk önce negatı f cıktı bı 10 dakka bekledım dedım cıkmadı adet olucam aksam eve gıttım baktım test kurumustu t noktasında yıne sılık varla yok gıbı çizgi cıkmıs diğer testlerimle karsılastırdım diğerlerinde hiç çizgi namına birsey yok son 2 testte de silik cok hafıf dıkkatlı bakınca görebılecegım cızgı var sabah kan tahlılıne gıttım öglenden sonra alıcam allah hepımze evlat bagıslasın saglıcakla büyütmeyı nasıp etsın hergun dua edıyorum dua okuyorum allah isteyen herkese tez zamanda bebek nasıp etsın amin

aa nerdesin canım :)))bizde geçe alınma falan yok

hemen yaz haberini tamammı

günaydınn kızlaarrrr
nasılsınız bakalım

hamile olan arkadaslarımı tbrk ediyorum Allah tamamına erdirsin
çisem cnm silik cizgiyi görmüşsün hadi hayırlı olsun bebeem
bende hala kırmızılar gelmedi test de yapmadım
dr. 15.gun gel demişti ama ben bugunde beklicem yarın gidicem adet olmazsam
kendimi tutamazsam evde bi test yaparım belki de bilmioruuummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…