bilmemki ısıramadı ama kaçtımbu arada bi test daha yaptım hemde şimdi ilk idrarda değil silik çizgi yine çıktı
çisemcim allahım sanada nasib etsin tez zamanda inşallah çok istediğini biliyorum stres yapma lütfen
ay daha kahvaltı bile yapmadım takıldım kaldım burda heyecandan :26:
günaydın kızlar
bende ankaradayım sağlık ocakları testleri ücretsiz yapıyor neden orda yaptırmıyorsunuz
canım ben çalışıyorum iş yerim balgatta ,ama etimesguta baglıyım oraya gitmem gerek izin sorun oluyor ondan özele gidiyorum ben.
çisemcim allahım sanada nasib etsin tez zamanda inşallah çok istediğini biliyorum stres yapma lütfen
günaydın...bastet +e çok benziyor.tebrik ederim şimdiden.hamilelik haberi alan herkese bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum.ben bugün nisan ayına taşınıyorum...
günaydın kızlar
bende ankaradayım sağlık ocakları testleri ücretsiz yapıyor neden orda yaptırmıyorsunuz
çisem çok sevindim,hadi bakalım hayırlısııı yaa
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn
anladım canım bende balgatta çalışıyorum. aynı dertten muzdariptim ama iş saati biraz geçe alınınca yaptırabiliyorum 1 hafta bekleyeyim dedim. bakalım ne olacak bugün benim BAT gelmez inşallah.
bastee tebrik ederim silik olması bile ne hoş görünüyor göze değil mi :)
allah razı olsun sizden :) ben 1 hafta önce baslamıstım test yapmaya dıger 5 tane yaptım 3 tanesınde hıc çizgi belirmemişti bat a 3 gunkala yaptıgımda cok hafıf bellı belırsız cızgı vardı t kısmında hatta benmı yanlıs goruyorum demıstım esımde gordu dun yaptım ılk önce negatı f cıktı bı 10 dakka bekledım dedım cıkmadı adet olucam aksam eve gıttım baktım test kurumustu t noktasında yıne sılık varla yok gıbı çizgi cıkmıs diğer testlerimle karsılastırdım diğerlerinde hiç çizgi namına birsey yok son 2 testte de silik cok hafıf dıkkatlı bakınca görebılecegım cızgı var sabah kan tahlılıne gıttım öglenden sonra alıcam allah hepımze evlat bagıslasın saglıcakla büyütmeyı nasıp etsın hergun dua edıyorum dua okuyorum allah isteyen herkese tez zamanda bebek nasıp etsın amin
amin canım cümlemize kan tahlılımde cıksın sonuc kesın belli olucak allah zor durumda olanlara bı kapı acsın rabbım yuvanızı kalbınızı ferahlatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?