canım bu ay 33 günde oldum ya bu durumda 33-14 19.günde mi başlıycak,diyceksin bu kızda anlamadı gitti ama mazur göro ay kaç gün sonra olduysak o sayıdan 14 çıkarıyoruz yani sonuç olarak değil mi canım? tamam dediğin gibi kendimi dinlerim belirtilerini takip ederim inş
kızlar hamileymişim ama daha çok yeni değerim 17,77 çıktı zaten adetime 4gün vardı 2 gün sonra tekrar test istediben çıkıyorum unlugulcüğüm söz verdim diye geldim
yyok cnm olurmu yanii simdi sen hangi gün adet olucagını bilemediğin için yumurtlamayla adet gunun arasında 14 gun oluyor cnm yani sen bilemediğin için 19 da basla gün asırı ilişki
bazı doktorlar 1 ay boyunca 2 gun yok 1 gun ilişki öneriyor bu sekilde yapabilirsin
kızlar hamileymişim ama daha çok yeni değerim 17,77 çıktı zaten adetime 4gün vardı 2 gün sonra tekrar test istediben çıkıyorum unlugulcüğüm söz verdim diye geldim
test yaptım bu ne ki şimdi poziitif mi oluyor yaniiEki Görüntüle 662847
aynen canım pozitiffffffffffffffffffffffffff hadi bakalım hayırlı olsun kanda yaptır kesinleştir .tebrik ederim
tsk ederim canım suan alim ayagım tıtrıyor resmen evt bırazdan gıdıp yaptırıcam
aliipek tebrik ederimallahım tamamına erdirsin
allah razı olsun hepinizden tsk ederim Allah isteyen herkese nasip etsin insallahh
canım ben asılama yaptırdım
yaptırdıktan sonra surekli agrılarım oldum
adet aagrıların faarklı agrılar da vardı
ama içtigim ilaca yoruyodum hep
kalcalarımda bacaklarımda agrı yasadım
birde karnıma 2 sn 1 igneler batıyor gibi oluodu 5 dk süren batmalar
adet olucakmış gibi hissediorum
goguslerım asılma yapılırken şişti 1 hafta aynen devam etti sonra şişliğği indi son 2 gundurde baya indi
ama kolum yandan degdiginde bile acıyor mesela
neyse kızlar ben cıkıorum hastaneye gidicem kesinleştirmem lazım bu işi
allah razı olsun hepinizden tsk ederim Allah isteyen herkese nasip etsin insallahh
canım ben asılama yaptırdım
yaptırdıktan sonra surekli agrılarım oldum
adet aagrıların faarklı agrılar da vardı
ama içtigim ilaca yoruyodum hep
kalcalarımda bacaklarımda agrı yasadım
birde karnıma 2 sn 1 igneler batıyor gibi oluodu 5 dk süren batmalar
adet olucakmış gibi hissediorum
goguslerım asılma yapılırken şişti 1 hafta aynen devam etti sonra şişliğği indi son 2 gundurde baya indi
ama kolum yandan degdiginde bile acıyor mesela
neyse kızlar ben cıkıorum hastaneye gidicem kesinleştirmem lazım bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?