Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

kızlar hamileymişim ama daha çok yeni değerim 17,77 çıktı zaten adetime 4gün vardı 2 gün sonra tekrar test istedi ben çıkıyorum unlugulcüğüm söz verdim diye geldim

yyok cnm olurmu yanii simdi sen hangi gün adet olucagını bilemediğin için yumurtlamayla adet gunun arasında 14 gun oluyor cnm yani sen bilemediğin için 19 da basla gün asırı ilişki
bazı doktorlar 1 ay boyunca 2 gun yok 1 gun ilişki öneriyor bu sekilde yapabilirsin

kızlar hamileymişim ama daha çok yeni değerim 17,77 çıktı zaten adetime 4gün vardı 2 gün sonra tekrar test istedi ben çıkıyorum unlugulcüğüm söz verdim diye geldim

şuan çok sevindirik olduumm canım tbrk ederim Allah tamamına erdersinn saglıkla kucagına almayı nasip etsin
bende yarın gidicem insallah güzel hbrler veririm sizeee

tamam canım çok sağol,bakalım 19 unda falan dikkat edicem,öncesi ve sonrasındada düzenli yaparız artık

Ne oluyo yaa herkes gidiyo...
Warse ve cisem tekrar sizleri aramizda gormeyi isteriz.. Kimseyi zorla getiremeyiz elbette ama gelin yani.. Gitmeyin..

canım çok sevindim Allahım hayırlısıyla eli ayagı düzgün kucagına almayı nasip etsin.

canım iyiyim bi bakayım siteye dedim şimdi oğlumu doyurucam sonra gene gelicem
dün dr çok erken şüphelenmişsin nasıl anladın dedi anlamadım ki ovülasyon testi kullanmıştım merak ettim dedim :18: İyi yapmışsın tutturmuşsun dedi

allah razı olsun hepinizden tsk ederim Allah isteyen herkese nasip etsin insallahh
canım ben asılama yaptırdım
yaptırdıktan sonra surekli agrılarım oldum
adet aagrıların faarklı agrılar da vardı
ama içtigim ilaca yoruyodum hep
kalcalarımda bacaklarımda agrı yasadım
birde karnıma 2 sn 1 igneler batıyor gibi oluodu 5 dk süren batmalar
adet olucakmış gibi hissediorum
goguslerım asılma yapılırken şişti 1 hafta aynen devam etti sonra şişliğği indi son 2 gundurde baya indi
ama kolum yandan degdiginde bile acıyor mesela

neyse kızlar ben cıkıorum hastaneye gidicem kesinleştirmem lazım bu işi

ok.canım haber ver hemen ama

gözün aydın alipek darısı başımıza inşallah
benim de bata 6 gün var kasıklarım ağrıyo ve bacağıma vuruyo
diğer hamileliklerimde de aynısını yaşadım inşallah psikolojik değildir
kan testi sonucunu yaz emiiii

kızlar biçoğumuzun merak ettiği ovülasyon testleri hamile kalınca pozitif olur mu? sorusunu şimdi deneyerek öğreneceğiz test yapıcam şimdi ve ekleyeceğim resmide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…