Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

canım ben 11 den once uyanamayan insanım gece de 2 den once uyumam 1 haftadır sabah 7 de kalkıorum sonra zor uyuyorum 10 a kadar anca ama gece 11 dedimmi uykum gelio senin son adet ne zmndı

canım benim sat 21 şubat bat ise 23-24 mart tı ama olmadı şükür ki

bende akıntı dune göre daha az
dun sızofrene baglamıstım surekli wc gidiodum oldum diye bişiler akıomuş gibi geliyodu

aynıyım ve hergün birdamla geliyor anlamadım gitti (((

tam psikopata bağladım kırmızı renginden kaçıyorum çekmesin diyeeee

şimdi sana saat 2 gelmez ben de yarın tekrarlıycam bakalım betahcg yi inşallah artarda sorun olmaz

aynen esime diorum 2 ye kadar nasıl beklicem oda bana diyo bu kadar bekledik 2 ye kadarmı bekleyemicez bnm 18 subat son adet aramızda cok yokmuş canım insallahh canım artar Allah tamamına erdirir

aynıyım ve hergün birdamla geliyor anlamadım gitti (((

tam psikopata bağladım kırmızı renginden kaçıyorum çekmesin diyeeee

gelmez insallah senin bat ne zmndı canım
bu arada ben 12.gun test yapmıstım bu paylastıgımdan daaha silikti 2.cizgi
gerciye kişiye göre değişir yanlış yonlendirmiş olmayayım kimseyi

kızlar ya ben kiminle konuştuğumu hep merak ederim o yüzden siz de beni mera ediyorsanız diye albüm yaptımm

tskler canım darısı senin ve tüm isteyenlerin basına insallah

Benim de bat.a 2 gün kaldı nihayet :)) 22sinde gelmezse kırmızılar pazartesiye kdr bekleyip öyle test yapmak istiyorum

canım ben oına pek güvenmiyorum geçen ay adet olana kadar 36,8-37 idi :))) resimlere baktım çok güzel bakalım bebek ne olacak.ben yapamıyorum albümü çok denedim profil resmi çıkıyormu 2 gün önce koydum onuda göremiyorum :)))
kızlar ateşlerinizi ölçüyo musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…