valla sonuç o canım bilemiyorum ki pozitife benziyo di mi?demekki doğruymuş ateşimde 36,9 bugün erkek dr yoktu canım hep kadındı bide muayene ücreti benim özelden oldu işten çıktığım için siggortam karşılamıyomuş ama normali sormayı unuttum 40 tl ödeyince:2: yarın gene gitçem o zaman sorarım kesin
iyi canımya özel 40tl bile iyi koruda 85tl +tahliller .o zaman bende orayı düşünürüm evime de yakın öyle bir durumda izin sorun olmaz.sen memnun kalırsan bayanada giderim.
allah razı olsun hepinizden tsk ederim Allah isteyen herkese nasip etsin insallahh
canım ben asılama yaptırdım
yaptırdıktan sonra surekli agrılarım oldum
adet aagrıların faarklı agrılar da vardı
ama içtigim ilaca yoruyodum hep
kalcalarımda bacaklarımda agrı yasadım
birde karnıma 2 sn 1 igneler batıyor gibi oluodu 5 dk süren batmalar
adet olucakmış gibi hissediorum
goguslerım asılma yapılırken şişti 1 hafta aynen devam etti sonra şişliğği indi son 2 gundurde baya indi
ama kolum yandan degdiginde bile acıyor mesela
neyse kızlar ben cıkıorum hastaneye gidicem kesinleştirmem lazım bu işi
ilk intiba iyiydi canım bakalım yarında beğenirsem söylerim sana da bu arada çizelgem nasıl :)
HARİKASINNN allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
darısı bizlereeeee
günaydın kızlar bu aradaaa
kızlar biçoğumuzun merak ettiği ovülasyon testleri hamile kalınca pozitif olur mu? sorusunu şimdi deneyerek öğreneceğiz test yapıcam şimdi ve ekleyeceğim resmide
gözün aydın alipekdarısı başımıza inşallah
benim de bata 6 gün var kasıklarım ağrıyo ve bacağıma vuruyo
diğer hamileliklerimde de aynısını yaşadım inşallah psikolojik değildir
kan testi sonucunu yaz emiiii
aliipek tebrik ederimallahım tamamına erdirsin
benim öyle ciddi bi akıntım yok ama çok acıkıyorum, göğüs hassaiyetim de azaldıarada bi yüzüm yanıyo hararetim artıyo gazım çok var ve uykuuuu hep uyumak istiyorum ama oğlum uyanık olunca olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?