Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Basted, alipek çooooooook çoooooooook sevindim adınıza ; Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşşş

valla sonuç o canım bilemiyorum ki pozitife benziyo di mi? demekki doğruymuş ateşimde 36,9 bugün erkek dr yoktu canım hep kadındı bide muayene ücreti benim özelden oldu işten çıktığım için siggortam karşılamıyomuş ama normali sormayı unuttum 40 tl ödeyince:2: yarın gene gitçem o zaman sorarım kesin

iyi canımya özel 40tl bile iyi koruda 85tl +tahliller .o zaman bende orayı düşünürüm evime de yakın öyle bir durumda izin sorun olmaz.sen memnun kalırsan bayanada giderim.

iyi canımya özel 40tl bile iyi koruda 85tl +tahliller .o zaman bende orayı düşünürüm evime de yakın öyle bir durumda izin sorun olmaz.sen memnun kalırsan bayanada giderim.

ilk intiba iyiydi canım bakalım yarında beğenirsem söylerim sana da bu arada çizelgem nasıl :)

HARİKASINNN allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

darısı bizlereeeee

günaydın kızlar bu aradaaa

günaydın canım dün sağlık ocağına diye çıktım ben ama 11 den sonra kan almıyolarmış yarın gel dedi yarın gidincede bigün sonra çıkarmış dediğin gibi bekleyemem dedim özele gittim

tskler darısı basınıza evt bende asılamadan 5 gun sonra cok adet agrısı cektim adet olcuam herhalde dedim kasıklardan bacaklarıma vuran agrılar vardı hep az kalmıs hadi insallah hamişsindirr

berianur teşekkür ederim canım

veee ovülasyon testim

Eki Görüntüle 662883

basted hayırlı olsun canım darısı başımıza..
ya şimdi benimde aklıma takıldı.. bende ovulasyon testi yapıorum ama her yaptığımda 2. çizgi azcık silik çıkıyor.. yumurtlama olmasada 2. çizgi silik çıkıyormu? :18: yoksa bende hamiş olmuş olabilirmiyim acaba

benim öyle ciddi bi akıntım yok ama çok acıkıyorum, göğüs hassaiyetim de azaldıarada bi yüzüm yanıyo hararetim artıyo gazım çok var ve uykuuuu hep uyumak istiyorum ama oğlum uyanık olunca olmuyo

canım yumurtlama olmasada silik çizgi çıkabiliyo bak bu resim benim tam yumurtlama günüm sonra silikleşti şimdi de az önce eklediğim ovülasyon zaten

bende akıntı dune göre daha az
dun sızofrene baglamıstım surekli wc gidiodum oldum diye bişiler akıomuş gibi geliyodu

ilahi kızlar akıntı diye diye bende diyorum benim niye olmuyo gece rüyamda öyle bi akıntım varki afedersiniz ayaktayım yumurta akı gibi akıyo bacaklarımdan

benim öyle ciddi bi akıntım yok ama çok acıkıyorum, göğüs hassaiyetim de azaldıarada bi yüzüm yanıyo hararetim artıyo gazım çok var ve uykuuuu hep uyumak istiyorum ama oğlum uyanık olunca olmuyo

canım ben 11 den once uyanamayan insanım gece de 2 den once uyumam 1 haftadır sabah 7 de kalkıorum sonra zor uyuyorum 10 a kadar anca ama gece 11 dedimmi uykum gelio senin son adet ne zmndı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…