kızlar ateşlerinizi ölçüyo musunuz?
ben varımilk denemeydi canım
canım yataktan çıkmadan dil altından ölçmen gerek sonrakiler değişiyo
O zaman bir kez daha tebrik ediyorum canım :))) valla gaza geldim gidip test yapıcam dermişim ama beklesem daha iyi sanki sabrımı seviyim :)
gelmez insallah senin bat ne zmndı canım
bu arada ben 12.gun test yapmıstım bu paylastıgımdan daaha silikti 2.cizgi
gerciye kişiye göre değişir yanlış yonlendirmiş olmayayım kimseyi
kızlar günaydınn
aliipek canım çok sevindim ya ay sizden bunları duymak öyle güzel ki sanki siz hamile kaldıkça sıra bize geliyor gibi hissediyorum yaRabbim tamamına erdirsin inş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım dualarında bizleride unutma
diğer hamile kalan arkadaşlar sizleride tebrik ederim tekrardan bastet ve aklıma gelmiyo kusuruma bakmayın kızlaarrbizlere de dua edin kendinize çookkk dikkat edin melekleriniz var artık sizin
hormon testi için kan verdim 3 te alıcam kızlar dua edin inş güzel çıkar sonuçlarım korkuyorum bi sorun varsa diye inş yoktur inş.. :18:
bat 19 marttı ama diyorum ya pazar gününden bu yana hergün 1 damla geliyor hergün renkte farklı gerçi annem bende 3 ay anlamamış gebeliğini her ay düzenli regli oluyormuş bu işlerde genetik ya ne desem boş allah biliyor herşeyi.
kızlar günaydınn
aliipek canım çok sevindim ya ay sizden bunları duymak öyle güzel ki sanki siz hamile kaldıkça sıra bize geliyor gibi hissediyorum yaRabbim tamamına erdirsin inş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım dualarında bizleride unutma
diğer hamile kalan arkadaşlar sizleride tebrik ederim tekrardan bastet ve aklıma gelmiyo kusuruma bakmayın kızlaarrbizlere de dua edin kendinize çookkk dikkat edin melekleriniz var artık sizin
hormon testi için kan verdim 3 te alıcam kızlar dua edin inş güzel çıkar sonuçlarım korkuyorum bi sorun varsa diye inş yoktur inş.. :18:
özlem sen test yaptın mı? benim ilk gebeliğimde 3 gün kahve rengi akıntım olmuştu
ya arkadaşlar şuan 225. sayfayı okuyorum ne çabuk yazdınız 260 sayfaaz durun yazmayın size yetişeyim ondan sonra yorumlarımla aranızda olacağım
kızlar warse ve çisem Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inş en güzel vakitte...bende çok umutsuzdum bu ay insan yinede üzülüyor işte ama inş birgün olacak kızlar...
kızlar ya birşey sormak istiyorum.ben tam anlamıyoru bu işten.en son reglim 14 şubattı.bu ay 18 inde oldum.33.günde yani.. şimdi benim yumurtlama tarihim ne oluyor kızlar ya :26: adetin başından sayarak 12.14.16. günler mi oluyor bu durumda yumurtlama günlerim bi yardımcı olsanız kızlar bari bu ay tam dikkat edeyim ya
anlamadım kanmı gelio akıntımı canım bi test alıp yap istersen sabah ıdrarınla yarın sabah yapabilirsin varsa silikte olsa cıkar yanii
ya arkadaşlar şuan 225. sayfayı okuyorum ne çabuk yazdınız 260 sayfaaz durun yazmayın size yetişeyim ondan sonra yorumlarımla aranızda olacağım
selam canım benimde 14 şubattı regl tarihim 31 gün sonra oldum yumurta takibinde olduğum için 16.gün çatladı benim.yani sende 16.günden itibaren sıkı çalış bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?