Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

alipek canım regl dönemindeki ateşinde önemli ama normalde kaç? ben hamilelerin ateş tabloları konusunu inceledim orda çok düşük ateşli insanlarda var benim reglde 36,3 idi senin normalde daha düşükse bu değer yüksek sayılır hem pozitifi görmedin mi sen?

O zaman bir kez daha tebrik ediyorum canım :))) valla gaza geldim gidip test yapıcam dermişim ama beklesem daha iyi sanki sabrımı seviyim :)

valla ben bekleyemedim bide şunu fark ettim yumurtlama gününüzü biliyorsanız 11. günden sonra sonuç almaya başlıyosunuz ama en kesin 14.gün ovülasyondan sonra

gelmez insallah senin bat ne zmndı canım
bu arada ben 12.gun test yapmıstım bu paylastıgımdan daaha silikti 2.cizgi
gerciye kişiye göre değişir yanlış yonlendirmiş olmayayım kimseyi

bat 19 marttı ama diyorum ya pazar gününden bu yana hergün 1 damla geliyor hergün renkte farklı gerçi annem bende 3 ay anlamamış gebeliğini her ay düzenli regli oluyormuş bu işlerde genetik ya ne desem boş allah biliyor herşeyi.

kızlar günaydınn

aliipek canım çok sevindim ya ay sizden bunları duymak öyle güzel ki sanki siz hamile kaldıkça sıra bize geliyor gibi hissediyorum ya Rabbim tamamına erdirsin inş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım dualarında bizleride unutma
diğer hamile kalan arkadaşlar sizleride tebrik ederim tekrardan bastet ve aklıma gelmiyo kusuruma bakmayın kızlaarr bizlere de dua edin kendinize çookkk dikkat edin melekleriniz var artık sizin

hormon testi için kan verdim 3 te alıcam kızlar dua edin inş güzel çıkar sonuçlarım korkuyorum bi sorun varsa diye inş yoktur inş.. :18:

saol canım hadi bakalım 2 de alipek ve 3 te de senden güzel haber bekliyoruz

anlamadım kanmı gelio akıntımı canım bi test alıp yap istersen sabah ıdrarınla yarın sabah yapabilirsin varsa silikte olsa cıkar yanii

tsk ederm güzel dileklerin için ikinci cizgiyi gordugum an dedim Allahım isteyen herkese nasip et diye
seninde güzel hbrlerini alırız insallaah

ya arkadaşlar şuan 225. sayfayı okuyorum ne çabuk yazdınız 260 sayfa az durun yazmayın size yetişeyim ondan sonra yorumlarımla aranızda olacağım

özlem sen test yaptın mı? benim ilk gebeliğimde 3 gün kahve rengi akıntım olmuştu

yaptım denilemez tam yaptım hemen attım çöpe bakmadan ilk bebeği bende böyle kaybettim. çizgi görüp sonra hüsran daha kötü oluyor ((

bekliyeyim diyorum biraz daha

ya arkadaşlar şuan 225. sayfayı okuyorum ne çabuk yazdınız 260 sayfa az durun yazmayın size yetişeyim ondan sonra yorumlarımla aranızda olacağım

ay canım güldürdün beni Rabbimde seni güldürsün inş bende bi bakıyorum sayfalar almış başını gitmiş aradan okuyorum güzel haberleri merak ediyorum hızlı hızlı bakmaya çalışıyorum
kızlar sağolun inş güzel çıkar sonuçlarım
neyse o zaman bir iki üç tıppppp 55:

selam canım benimde 14 şubattı regl tarihim 31 gün sonra oldum yumurta takibinde olduğum için 16.gün çatladı benim.yani sende 16.günden itibaren sıkı çalış bence :)

anlamadım kanmı gelio akıntımı canım bi test alıp yap istersen sabah ıdrarınla yarın sabah yapabilirsin varsa silikte olsa cıkar yanii

ilk gün 1 damla pembe akıntı sonra 1 damla kan bugünde kahverengi çok az akıntı hani regli sürem oldu bitiyor gibi ondan sonrada birşey yok

fena susturdun bende aynı arada görüp yazabiliyorum.

işten kovulma nedenim forum olacak baksam yorum yazasım geliyor iş kalıyor

bakmasan merak ediyorum hele ard arda güzel haberler alınca da .

neysee susalım hadi hatrın için :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…