ilk gün 1 damla pembe akıntı sonra 1 damla kan bugünde kahverengi çok az akıntı hani regli sürem oldu bitiyor gibi ondan sonrada birşey yok
kızlarrrrr tebrik ederim, sağlıkla hepberaber doğuralım bebeklerimizi inşallah
bastet sende benim gibi çok erken öğrendin , zaman geçmiyor keseyi görmek kalp atışlarını duymak istiyorummmmmm
kızlarrrrr tebrik ederim, sağlıkla hepberaber doğuralım bebeklerimizi inşallah
bastet sende benim gibi çok erken öğrendin , zaman geçmiyor keseyi görmek kalp atışlarını duymak istiyorummmmmm
canlarım, ballarım, kaymaklarımm
yeni hamilelerimizi can-ı gönülden tebrik ederimm! sağlıklı sıhhatli kucağınıza almanızı dilerim. darısı tüm dileyenlere inşallah :)
yarın sabah rahim filmim çekiliyorr. bayıltmalı. dua edin lütfen benim için, temiz çıksın ve rahat geçsin diye.
sizleri seviyorumm!!
tskler darısı basınıza evt bende asılamadan 5 gun sonra cok adet agrısı cektim adet olcuam herhalde dedim kasıklardan bacaklarıma vuran agrılar vardı hep az kalmıs hadi insallah hamişsindirr
5. gün yerleşiyomuş demek ki ondan
Resmen kazı çalışması yapıyolar içerde ya kazma kürek dalıyolar
inşallah hamileyimdir ve daha önemlisi inşallah sonrasında sağlıklı bi hamilelik geçiririz
kızlar merhaba.bende yenı uye oldum uzun zzamandır yazılanları takıp edıyorum.bende mart ayında hamılelık bekleyenlerdenım.yaşım 26 55 kılodayım.
canlarım, ballarım, kaymaklarımm
yeni hamilelerimizi can-ı gönülden tebrik ederimm! sağlıklı sıhhatli kucağınıza almanızı dilerim. darısı tüm dileyenlere inşallah :)
yarın sabah rahim filmim çekiliyorr. bayıltmalı. dua edin lütfen benim için, temiz çıksın ve rahat geçsin diye.
sizleri seviyorumm!!
canım yaaaa Rabbim yardımcın olsun inşallahh,bayıltmalı ise daha kolay olur biiznillah:S
dUA edeceğim inş... Biz de seni seviyoruz....
teşekkur ederım kızlar.yalnız benım bır sorum olucaktı.bız gecen ay korunmayı bıraktık.en son subatın 15 ınde hasta olmuştum.ancak o zaman hamılelık duşunmedıgım ıcın ertesı gun hapı kullandım.daha sonra bebek ypmaya karar verdık.ve ben mart 5 de ara kanamam oldu.2 gun surdu.daha sonra devam ettık calışmalara.ancak bu aralar kasıklarımda agrı ve goguslerımde sıskınlık hıssedıyorum.ayrıca adette olmadım.gebelık ıdrar tetstı taptım negatıf cıktı.sızce bunların sebebı ne olabılır.
mevsim i neden bekliyoruz o adet oldu,
hımm hormonlarına baktıracaktı onu mu bekliyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?