Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

kızlarrrrr tebrik ederim, sağlıkla hepberaber doğuralım bebeklerimizi inşallah
bastet sende benim gibi çok erken öğrendin , zaman geçmiyor keseyi görmek kalp atışlarını duymak istiyorummmmmm

ilk gün 1 damla pembe akıntı sonra 1 damla kan bugünde kahverengi çok az akıntı hani regli sürem oldu bitiyor gibi ondan sonrada birşey yok

bekle ccnm umudunu kırmayayım ama bende de bı kac aydır böle oluordu pembe leke geliodu peceteye sonra regli oluodum
pozitifse bence testte silikte olsa cıkar

bastet sende benim gibi çok erken öğrendin , zaman geçmiyor keseyi görmek kalp atışlarını duymak istiyorummmmmm

insallaah cnm demekki bende 12.gun silik cizgiye bakarak gitseydim kan testine bende ozmndan ogrencekmişim

canlarım, ballarım, kaymaklarımm

yeni hamilelerimizi can-ı gönülden tebrik ederimm! sağlıklı sıhhatli kucağınıza almanızı dilerim. darısı tüm dileyenlere inşallah :)
yarın sabah rahim filmim çekiliyorr. bayıltmalı. dua edin lütfen benim için, temiz çıksın ve rahat geçsin diye.
sizleri seviyorumm!!

sağol canım amin inşallah :)

teşekkür ederim canım inşallah herşey yolunda gider çarçabuk hamile kalırsın

tskler darısı basınıza evt bende asılamadan 5 gun sonra cok adet agrısı cektim adet olcuam herhalde dedim kasıklardan bacaklarıma vuran agrılar vardı hep az kalmıs hadi insallah hamişsindirr

5. gün yerleşiyomuş demek ki ondan
Resmen kazı çalışması yapıyolar içerde ya kazma kürek dalıyolar
inşallah hamileyimdir ve daha önemlisi inşallah sonrasında sağlıklı bi hamilelik geçiririz

Selam kızlar,

Çalıştığım için konuyu sürekli takipteyim okuyorum ama cevap yazmaya pek fırsatım olmuyor.

Hamile olanları tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere diyorum..

Olmayanlarda üzülmesin ne olur her şeyin bir vakti saati vardır, ne yaparsak yapalım o vakit saat gelmeyince Rabbim ol demeyince olmuyor.Herkes için herşeyin hayırlısını dilerim.

Bende 32 yaşındayım 52 kiloyum .İstanbul'dayım.Bir kızım var 4.5 yaşında. 2. bebeği düşünüyoruz . 3 ay önce korunmayı bıraktık.Bu ay 24 martı bekliyorum bakalım inşallah hayırlı haberler alırım.Benimde şu an şişkinliğim var .Akıntım var az az bakalım bekliyorum.Adet düzenim hep 28 gündür adetim gecikince test yapmayı düşünüyorum tabi gecikirse inşallah :26: ....Kızıma da korunmayı bıraktıktan sonra 3 ay içinde kalmıştım inşalah 2. bebeğimde süpriz yapar da bu ay gelir..

Sevgiler herkese

kızlar merhaba.bende yenı uye oldum uzun zzamandır yazılanları takıp edıyorum.bende mart ayında hamılelık bekleyenlerdenım.yaşım 26 55 kılodayım.

kızlar merhaba.bende yenı uye oldum uzun zzamandır yazılanları takıp edıyorum.bende mart ayında hamılelık bekleyenlerdenım.yaşım 26 55 kılodayım.

hoşgeldin sevgiumut
hakkında hayırlısı inş.
tez zamanda kavuşursun meleğine inş..
ne güzell zayıfsınn
bu ara kilodan yana muzdaribim

canım yaaaa Rabbim yardımcın olsun inşallahh,bayıltmalı ise daha kolay olur biiznillah:S
dUA edeceğim inş... Biz de seni seviyoruz....

teşekkur ederım kızlar.yalnız benım bır sorum olucaktı.bız gecen ay korunmayı bıraktık.en son subatın 15 ınde hasta olmuştum.ancak o zaman hamılelık duşunmedıgım ıcın ertesı gun hapı kullandım.daha sonra bebek ypmaya karar verdık.ve ben mart 5 de ara kanamam oldu.2 gun surdu.daha sonra devam ettık calışmalara.ancak bu aralar kasıklarımda agrı ve goguslerımde sıskınlık hıssedıyorum.ayrıca adette olmadım.gebelık ıdrar tetstı taptım negatıf cıktı.sızce bunların sebebı ne olabılır.

canım yaaaa Rabbim yardımcın olsun inşallahh,bayıltmalı ise daha kolay olur biiznillah:S
dUA edeceğim inş... Biz de seni seviyoruz....

canımmm sağol bitanemm :) inşallah kolay olur. benim ağrı eşiğim çok düşük, cesaret edemedim. kendini kasınca da temiz çıkmıyormuş galiba. iyi çekerler, temiz görüntü olur da işe yarar inşallah.

berianur Allah aşkına kaç kilosun? kilom var kilom var diyorsun, eminim fazla dert edilecek kilon yoktur :))

bu konu hakkında çok detaylı bilgim yok ama bildiğim kadarıyla ertesi günü hapını kullanınca belli bir gün sonra adetin geliyor ve oluşmuş olan yumurta vücuttan atılıyor. ondan sonra da yeni döngün başlıyor. yani bu ara kanama dediğin adetin sanırım? ve benim mantığıma göre şimdi 5 marttan sonraki yeni döngündesin. bu ertesi gün hapları yoğun hormon içeren, aslında pek sağlıklı olmayan şeyler. bir kadının hayatı boyunca en fazla 1 veya 2 kez içmesi gereken şeyler diye okumuştum. belki bu hap yüzünden geçici bir dengesizliktir.

teşekkur ederım topıdık.peki sımdı bu belırtılerıme gore hamıle olabılırmıyım yoksa ertesı gun hapından dolayı gecıkırmı.bu sıtede hmıle olanları gordukce cok ıstıyorum bebegımın olmasını.ayrıca herkezı tebrık edıyorum.allah analı babalı buyyutmek nasıp eder ınsallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…