Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Canlar geldim... Yazdıklarınızın hepsini okudum tek tek hamile haberlerini duydukça içimi bir ümit kapladıki anlatamam. Hayırlı olsun Rabbim kucağınıza sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin inş...

Hamileliği benim gibi,bizim gibi bir ümitle bekleyip hayalleri suya düşen arkadaşlarım siz de nolur üzmeyin kendinizi olur mu?? Ben geçen ay çok üzüldüm ağladım ama sonra topladım kendimi ve yine yeni umutlarla aranızdayım.. Herşeyin bi zamanı var diye düşünüyorum. Rabbim birgün hepimize çifter çifter çocuklar nasip edecek inşş

etimesgutta oturuyorum bende iş yerim balgatta.bende eğer gebelik olursa ya lokman hekim yada koru hast.düşünüyorum.doktor muayenesi 22tl mi canım ?koru çok pahalı o zaman
Canım ben de elvankent taraflarında oturuyorum neresindesin etimesgutun??

Canım arkadaşım Rabbim yar ve yardımcın olsun ..Dualarım seninle Anestezili olacağı için hiç korkma yatcan kalkcan bi bakcan herşey bitmiş hiç hissetmemişsin.. sonuçlarında temizdir inş.. Bekliyorum seni burda merakla

etimesgut anadlo lisesi

topidikciğim ben epilasyona giderken ordaki uzman çok canın yanıyorsa gelmeden önce bir ağrı kesici iç ağrı eşiğini düşürmüş olursun demişti:) bilmiyorum ne kadar doğrudur..İnşallah kolay geçer,sonuç da temiz çıkar...

offf pufffff

68 kiloyum boyum 1.69 yaşım

ama şöyle bir durum var üst bedenim alt bedenime göre daha geniş,aldığım kiloyu direk basene alıyorum

teşekkur ederım topıdık.peki sımdı bu belırtılerıme gore hamıle olabılırmıyım yoksa ertesı gun hapından dolayı gecıkırmı.

yedikoliğim canım benim canım benim :) umarım benim sonuçlarım da temiz çıkar. desteğim için çok teşekkür ederim :) hayırlısıyla bunu da atlatalım da, bebiklerimize bir adım daha yaklaşalım, değil mi? :)) yarın sizlere haber vericem bittikten sonra canlar.

sevgiumut, ben seni yanlış yönlendirmek istemem. ama 5 mart adet tarihinse, şimdi yumurtlama dönemin olabilir. bu belirtiler adet öncesi de, hamilelik başlangıcında da, yumurtlama döneminde de olabiliyor. biz belirti arıyoruz ama çoğunlukla belirtiler bizim kafamızı karıştırıyor canım. bazı durumlarda ertesi gün hapı hamileliği sonlandırmıyor çok nadir olarak, ama o zaman da idrar testinde çıkardı herhalde tatlım. 15 şubattan beri 1 ayı geçmiş. bence sen adet gördün ve şimdi yumurtluyorsun. ama bu ertesi gün hapları herşeyi karıştırıyor, burdan ancak bu kadar yorum yapabiliyorum.

eğer ertesi gün hapı içtiysen, aksine yaklaşık bir hafta erken adet olursun,benim öyle olmuştu.adetin geçtiyse eğer test yap bence canım

teşekkur ederım topidik hayırlı artık calışmalara devam.yarın kan testı yaptırıcam hayırlısı olur ınşallah.

yedikolik sen nerdesin canım kayınvaldemler elvankentte .berianur ekleki kapatacam canım ayarları

ben direkt anasteziyi alıp rüyalar alemina dalacam tatlım ehehe. inşallah inşallah, çok teşekkür ederimm :)

benim boyum da 1.69 geçen ay 63.6 kg idim. bir kere boyun uzunca, kilonu göstermezsin fazla. ama illa vermek istiyorsan kolayca 3-5 kilo verirsin tatlım. fazla kilon yok ki. ben 1 aydır diyetteyim, 3 haftada 2 kg verdim, yağdan 3 kg. ama son hafta yapamadım diyetimi bozdum, şimdi kaldığım yerden devam. benim de tam tersi kalçam yok, göbeğim ve midem var epey. göğüslerim de var. üst bedenim daha tombilik :) pantolon bel 40 beden, bacaklar kalça 36 beden oluyor. hiçbirşey yakışmıyor yani. ama ben de vericem haöile kalmadan önce, beraber verelim ne dersin? :))

slm kızlaar yine cok konusmussuunuz
sonuuccuummu yazıyorum 598,29
artık tescilli hamileyim
keseyi görmek için erken dedi dr. haftaya carsamba gidicem ozmn muayene etcekmiş

hoşgeldin sevgiumut inşallah tez zamanda kavuşursun meleğine

alipek ve mevsim bekliyoruzzz

Canım şu ovulasyon testi deneyimlerinden faydalandır bizi. Şimdi kaç tane alayım? Ne zaman yapmaya başlamam gerekiyor adetten kaç gün sonra. Bide çizgiyi tam belirgin götünce yumurtlamamı oluyor o gün için. Aynı gün hemen ilişkiyemi girmeliyim.cevap yazarsan çooookkkk sevinirim.

inşallah inş...
ne güzel üst bedendeki kilo daha kolay veriliyor..ama kısmet :))
hehee bana güvenirsen ohoooo
benim kilo vermem çok zorrr
daha doğrusu bi başlayabilsem 62 ye düşerim,düşmeden de bırakmam,ama başlayamıyorum kiii

hadi başlayalım,denemekte fayda varr

canım ikiz olabilirmi ?? tebrikler çoks evindim degerim iyi yüksek

evt canım dr öyle soyledi cogul gebelik mumkun dedi
inşallaaahhhhh ikiz olur hep istemişimdir
zaten asılama yapmadan once de söledi 2 yumurtam vardır 20mm ikiz olma ihtimali var demişti ozmn

slm kızlaar yine cok konusmussuunuz
sonuuccuummu yazıyorum 598,29
artık tescilli hamileyim
keseyi görmek için erken dedi dr. haftaya carsamba gidicem ozmn muayene etcekmiş

hey maşallahhhhh,topik topik olalı böyle değer görmemişti,maşallah subhanAllahh...
hadi bakalım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş....

evt canım dr öyle soyledi cogul gebelik mumkun dedi
inşallaaahhhhh ikiz olur hep istemişimdir
zaten asılama yapmadan once de söledi 2 yumurtam vardır 20mm ikiz olma ihtimali var demişti ozmn

Allah gönlüne göre versin inş. arkadaşım...inş. ikizdir o zaman :)
bende çoooooooooooooooooooook istiyorum ikizz,çocukluğumdan beri ikizlere gülümseyerek baktım,ben de ikiz olsaydım dedim,büyüdükçe değişti duam inş. benim ikizim olur dedimm.....

amin canım insallah
allah seninde gönlüne göre versin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…