- 27 Şubat 2013
- 14.851
- 42.434
- 798
slm kızlaar yine cok konusmussuunuz
sonuuccuummu yazıyorum 598,29
artık tescilli hamileyim
keseyi görmek için erken dedi dr. haftaya carsamba gidicem ozmn muayene etcekmiş
slm kızlaar yine cok konusmussuunuz
sonuuccuummu yazıyorum 598,29
artık tescilli hamileyim
keseyi görmek için erken dedi dr. haftaya carsamba gidicem ozmn muayene etcekmiş
ipeksin
ne yaptın varmı bı gelşme
evt canım dr öyle soyledi cogul gebelik mumkun dedi
inşallaaahhhhh ikiz olur hep istemişimdir
zaten asılama yapmadan once de söledi 2 yumurtam vardır 20mm ikiz olma ihtimali var demişti ozmn
kızlar geç haber verdim üzgünüm. bende hamileyimmmmmmmmmmmmdegerim 73,2 çıktı. biraz düşük ama inşAllah yükselir
alipekcim senin içinde nasıl nasıl mutlu oldum anlatamammmm. Rabbim hepinize nasip etsin kızlarr
waaaawwww hamile bombardmanı ; dikkat edin göbişleriniz birbirinize çarpmasın
maşallah ipeksinnn gözünaydın,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...
sıra bize geliyor kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
battaşşıımmmmm
tbrk ederim canıım dun sana yazdım yoktun burdan seslenmiştim
cok sevindim canım Allah tamamına erdirsin
yükselir merak etme flowers da dusuktu bikac gun sonra 3-4 katına cıktı
alipek öğrendiğinde yanlız mıydın
eşine nasıl söyledin?
başka kimseye söyledniz mi?
kendini nasıl hissediyorsun
belirtilerin nelerdi?
gecikmen kaçıncı gündeydi?
nasıl bu sabaha kadar sabrettin de test yapmadın?
yerleşme kanaması dedikleri şeyden oldu mu?
soru yağmuru diye buna denir
alipek ve ipeksin çok tebrik ederimmaşallahh
darısı başımızaaa :18:
Canım burda tüm dualarımla seni bekliyor olacağım ... Ben inanıyorum canım bizede çok az kaldı 2013 ün son bebekleri yada 2014 ün ilk bebekleri bizim olacak emin ol bunayedikoliğim canım benim canım benim :) umarım benim sonuçlarım da temiz çıkar. desteğim için çok teşekkür ederim :) hayırlısıyla bunu da atlatalım da, bebiklerimize bir adım daha yaklaşalım, değil mi? :)) yarın sizlere haber vericem bittikten sonra canlar.
yedikolik sen nerdesin canım kayınvaldemler elvankentte .berianur ekleki kapatacam canım ayarları
aynen canım biz sıramızı savdık artık
canım tam esim evden cıktı ben çişe kalktımtabi ilk idrar diye yaptım tektim evde
eşime söledim bnm koca cok sakindi bide kan yaptır bakalım ben o testlere inanmıyorum ama pozitif görüorum dedi
ilk gordugumde resim cekmekle mesguldumsonra agladım elim ayagım kesildi evin içinde kac tur attım bilmiorum
bende belirti kasıktan bacaklara dogru agrı oldu cok bide gobek deliğinin alt kısmı sanki oraya igne batıryormus gibi değişik bi agrı oldu
yanlarım agrıyor 2-3 gundur goguslerım sısmıstı ama ındı
yerlesme kanaması bende olmadı canım
Canım burda tüm dualarımla seni bekliyor olacağım ... Ben inanıyorum canım bizede çok az kaldı 2013 ün son bebekleri yada 2014 ün ilk bebekleri bizim olacak emin ol buna
canım Ahi mesut mah. diye geçiyor etimesgutla elvankent arası yeni yapılan siteler var orda oturuyorum.. Etimesgut Anadolu Lisesinin orda da annemler oturuyor.. Belki de tanışıyoruzdur
Hayırlı olsun canım bizlerede duanı eksik etme olur mu??
aynen canım biz sıramızı savdık artık
canım tam esim evden cıktı ben çişe kalktımtabi ilk idrar diye yaptım tektim evde
eşime söledim bnm koca cok sakindi bide kan yaptır bakalım ben o testlere inanmıyorum ama pozitif görüorum dedi
ilk gordugumde resim cekmekle mesguldumsonra agladım elim ayagım kesildi evin içinde kac tur attım bilmiorum
bende belirti kasıktan bacaklara dogru agrı oldu cok bide gobek deliğinin alt kısmı sanki oraya igne batıryormus gibi değişik bi agrı oldu
yanlarım agrıyor 2-3 gundur goguslerım sısmıstı ama ındı
yerlesme kanaması bende olmadı canım
maşallah güzel wallaa...dünden beri sıkılıyordum ben böyle güzel haberler duyunca walla sevinidirik oldum...
ÇOK KOLAY GEÇER hamileliğin de inş..
doğumun daa..
tek nefeste doğurursun inş..
ikizse iki nefes
aile de neredeyse herkeeeeeeesssss duydu
annemi aradım ben ailemden uzaktayım aannem de gundeymıs gundeki herkes duydu tabi
esim annesini aradı o da esimin dayısındaymış ordada herkes duydu
kuzenim eski telime msj atmıs oda iş yeri hattımızdı evlenince bırakmıstım
amcamın oglu ve calısanlar duydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?