Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

etimesgut anadlo lisesi

kızlar ben neyi biliyordum da paylaşmadım sizle yazıklar olsun baannaaaa :)))

sincan devlet hastanesi doktorları gece de hafta sonlarıda normal muayene gibi alıyor tüm tetkik ve tedavilerde mevcut hem devlet hastanesi olduğundan ücrette yok

ikinizede yakın haberiniz olsun

Maşallah maşallah hamile haberleri geldikçe nasıl mutlu oluyorum anlatamam kızlar resmen moral oluyo :)) darısı bizim başımıza inşallah bu arada topikte kaç hamile oldu 6-7 var sanırım di mi?

Son Adet Tarihi
HCG (mIU/ml)
3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

yüksek sen hazırla kendini canm ikiz üçüze :)))) hadi bakalım gözün aydın

kaderde varsa neye yarar üzülmek kısmet benim koca hafta 1 kadın alıyodu temizliğe artık hergun alır
hele kendi cocuk sesine bagırıcaklar yaramazlık yapcaklar dayanamaz dısarda sürekli
bu ne cocuklarına sahip cıkmyorlar ben buraya kada sısırmeyemı geldım der
artık dusenemıorum biri mama dicek biri kaka dicek biri oyun dicek

kızlar merhaba kaynatmışsınız yine birazcık okudum sonra hemen yazıyım dedim
hormon testi yaptırmıştım,bütün değerlerim normal ama tiroidim yavaş çalışıyomuş,6.58 çıktı değerim.dahiliyeye yönlendirdi.o da gebelik için 2.50 ye düşürmemiz lazım dedi.ilaç verdi.üç hafta sonra tekrar kontrole gidicem.. kızlar benim gibi olanınız var mı bu şekilde tiroidi yavaş çalışıp ilaç kullanan hamile kalan veya kalamayan ? birde prolaktin 23,33 çıktı 23,3 normal değermiş.. var mı aynı durumda olan kızlar?:44:
aliipek çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tekrardan :))

Son düzenleme:
hiç bilgim yok canım ya

tiroid le ilgili bilgim yok ama benım de prolaktın hormonum çok yüksek 57 -58 arası. ve ilaç kullanıyorum bir aydır. gebelik oluşması zormuş yüksek olunca ama seninki çok yüksek değil anlık düşen veya yükselen bir hormon strese bağlı değişkenlik gösteriyor. size geçmiş olsun

yeni hamişleri de tebrik ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…