ikiz oldugu ne zmn belli olur bilginiz varmı kızlarr
etimesgut anadlo lisesi
yedikolik berianur özel msjlarınıza bakınız pls :)
bat 18 di bnm 2 gun gecti
yüksek sen hazırla kendini canm ikiz üçüze :)))) hadi bakalım gözün aydın
slm kızlaar yine cok konusmussuunuz
sonuuccuummu yazıyorum 598,29
artık tescilli hamileyim
keseyi görmek için erken dedi dr. haftaya carsamba gidicem ozmn muayene etcekmiş
kızlar merhaba kaynatmışsınız yine birazcık okudum sonra hemen yazıyım dedim
hormon testi yaptırmıştım,bütün değerlerim normal ama tiroidim yavaş çalışıyomuş,6.58 çıktı değerim.dahiliyeye yönlendirdi.o da gebelik için 2.50 ye düşürmemiz lazım dedi.ilaç verdi.üç hafta sonra tekrar kontrole gidicem.. kızlar benim gibi olanınız var mı bu şekilde tiroidi yavaş çalışıp ilaç kullanan hamile kalan veya kalamayan ? birde prolaktin 23,33 çıktı 23,3 normal değermiş.. var mı aynı durumda olan kızlar?:44:
kızlar merhaba kaynatmışsınız yine birazcık okudum sonra hemen yazıyım dedim
hormon testi yaptırmıştım,bütün değerlerim normal ama tiroidim yavaş çalışıyomuş,6.58 çıktı değerim.dahiliyeye yönlendirdi.o da gebelik için 2.50 ye düşürmemiz lazım dedi.ilaç verdi.üç hafta sonra tekrar kontrole gidicem.. kızlar benim gibi olanınız var mı bu şekilde tiroidi yavaş çalışıp ilaç kullanan hamile kalan veya kalamayan ? birde prolaktin 23,33 çıktı 23,3 normal değermiş.. var mı aynı durumda olan kızlar?:44:
aliipek çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tekrardan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?