hiç bilgim yok canım ya
haftaya ogrenirim ozmn ikiz olurda üçüz düşeniyorum
hayırlısı artık
senin belirtileri alalım canım
canım benim inanılmaz midem yandı. birazda gögüslerim şişti o kadar
bende tam bilmiyorum :44: kızlar yok mu benim gibi olanınız ya bu durumda hamile kalmam çok mu zor olurgerçi doktor çok kötü değil değerlerin düşürürüz üç dört haftaya dedi ama sağol agresifmelek inş düzelir bakalım ...
mide yanması dünden beri bende de var canım ama ben sogan kürü uyguluyorum sanırım ondan :)günün geçtimi senin
inşAllah bebiştir canım. bat ım 18 marttı ama ovülasyon testi yaptım bu ay. mart 4.de beklerken mart 8 de geldi yumoş. o yüzden geç döllenme oldu sanırım:44: kızlar ben bu ay incir kürü yaptım bi de ilişkiden sonra eşime kendimi silkelettim. gerçekten işe yaradı. bi sağlık probleminiz yoksa denemenizi tavsiye ederimmmm
inşAllah bebiştir canım. bat ım 18 marttı ama ovülasyon testi yaptım bu ay. mart 4.de beklerken mart 8 de geldi yumoş. o yüzden geç döllenme oldu sanırım:44: kızlar ben bu ay incir kürü yaptım bi de ilişkiden sonra eşime kendimi silkelettim. gerçekten işe yaradı. bi sağlık probleminiz yoksa denemenizi tavsiye ederimmmm
yumurtladıgını nasıl anladın canım
silkeletmeyi bende yaptırıyorum gülmekten ölüyoruz ya :)))
ovülasyon testi yaptım canım.
stres yapma bu hormonları stres çok etkiliyor.(sana diyorum ama bende de oluyor. insan ister istemez yapıyor) kafana takmamaya çalış normal bir ilaç alıyormussun gibi düşün. benımkının yan etkileri çok oluyordu ilk başta ama alıştım ve yarın son hapım sende en kısa zamnda atlatır ve bebğine kavuşurusun inşallah. imkansız değil. sabır etmemiz gerek.
inş canım stres yapmamaya çalışıyorumkızlar bu silkeletme işi ne oluyo hiç duymadım
inş canım stres yapmamaya çalışıyorumkızlar bu silkeletme işi ne oluyo hiç duymadım
valla canım bildiğim kadarıyla yani biz öyle yaptık:) ilşki sonrası ayaklarını bacaklarını kaldırıyor eşin havaya hafif sallıyor sağa sola .anlatabildimmi
valla canım bildiğim kadarıyla yani biz öye yaptık:) ilşki sonrası ayaklarını bacaklarını kaldırıyor eşin havaya hafif sallıyor sağa sola .anlatabildimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?