Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

benim yumoş da geç çatladıysa ,bu ay şansım yok
yumurtlama şansı olabilecek son günleri değerlendiremedim
pufffffffff
ben de ovulasyon testi alayım en iyisi yaaaaaaaaa
ovulasyonda ikinci çizgiyi gördüğün günü dğerlendiriyoruz değil mi?
ay inşallah gerek kalmaz yaaaaaa

çok yeme geçen ay deli gibi yedim bir hormon yükseltiyormuş gögüs agrısından öldüm hamileyim diye gezdim hatırlatırım :))))

deneyelim bebişim bunu da deneyelim
ben incir de yiyeceğim
belki soğan kürü de yaparım
korkuyorum inanıp saçma sapan şeyler de yapacağım diye
beni durdurun olur mu

ben karar verdim bu akşam doktora gideceğim.

beklemeyeceğim bir sıkıntı var sa da onuda bileyim bari

şans dileyin ve en önemlisi dua edinnn olurmu kızlar buna ihtiyacım varrr

sen kaç yaşındasın canım.bende eşime ilk dedim saçmalama dedi.dedim bak canım valla kalanlar var kalamazsan sebebi sen olursun salla dedim ama koptuk gülmekten sallıyor

ben burda çalışıyorum arkadaaaş kovulacağım şimdi gülmekten

yapmazzz adam gelmiş 47 yaşına benimlemi uğraşacak :)

14 aydır canım ve sadece 1 ay korundukk

canım merhaba kaç günde bir regl oluyorsun o önemli, ben 31 günde bir regl oluyordum 20 li paket aldım ucuz olanlardan, 11.gün başladım hergün 11 gibi yaptım. 15.gün çift çizgi ikiside aynı renk oldu 16.gün test çizgisinden daha koyu oldu ben bu iki günü değerlendirdim sonraki gün silikleşmiştiama ben bugünüde değerlendirdim zaten sadece 3 gün üst üste ilişki oldu tam koyu olunca 24-36 saat içinde yumurta çatlıyo yani aynı tonda görüncede çalış daha oyu oluncada çalış derim

kızlar ben toplanıyorum,ozlem sen balgatta çalışan bayandın dimi.dükkana geçim açarım neti.o arada inş.ipeksinde sorularımı cvblar :-*

sen kaç yaşındasın canım.bende eşime ilk dedim saçmalama dedi.dedim bak canım valla kalanlar var kalamazsan sebebi sen olursun salla dedim ama koptuk gülmekten sallıyor

ben 33 yaşındayım bende de geçmek üzere yaş zaten

iyidir stres olmaktansa o an gülmek daha iyidir :)

kızlar ben toplanıyorum,ozlem sen balgatta çalışan bayandın dimi.dükkana geçim açarım neti.o arada inş.ipeksinde sorularımı cvblar :-*

iviiiiittt işte o benim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…