Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

deneyelim bebişim bunu da deneyelim
ben incir de yiyeceğim
belki soğan kürü de yaparım
korkuyorum inanıp saçma sapan şeyler de yapacağım diye
beni durdurun olur mu

kaç tane yiyosun günde peki bende yiyim bari yapacağın şeyleri söylersen öncexen durdururuz inş canım hayıt çayı içiyorum tadına alıştım kadınlar için çok faydalı.incir yiyim bari

Saol canım gayet açıklayıcı. Benim değişiyor bugüne kadar en erken 25 gün en geç 33 günde oldum. Bunlar sınır ama genelde 29,30 filan. Alayım bende şu testlerden sorun yoksa olur inş. Ben şuana kadar korunuyodum korunmayı bıraktım doktora gittim sadece ultrasonla baktı yumurtalıklara rahim ağzına bi sorun yok kalabilirsin dedi test filan yapmadı. Hayırlısı artık mart olmadı inşallah nisan hamişi oluruzzz

sağol canım inşallah en kısa zamanda iyi haberini alırız eşini iyi besle benim bi arkadaşımın eşinin sper kalitesi iyi değildi hergün pekmez içirmiş sonra sonuçlar çok iyi çıkmış. Yani sende problem yoksa eşinide iyi beslersen tutar sanırım bide stres yapma

canım çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin sen senin değere düşük diyosun benim ki şuan 17.77 idi yarın tekrarlıycaz testi içini ferah tut sorun yoktur

canım ben seni tebrik ettim mi etmediysem yuhh dicem de kendimeee

yerleşmeden dolayı öyle oluyor olabilir canım ,test yapsana bir

bende öyle düşünüyorum ilki tutunamadı ya ne kadar erken doktor kondtolünde öğrenirsem önlemi o kadar iyi alırım diye düşünüyorum.

gideceğim doktor bugünden sonrada ay başına kadar yokmuş gideyim bakayım ne diyecek :)

test yaptım belli belirsiz 2.çizgi oldu sanırım ama tam net degil..uzun zamandır adet agrısı gibi agrım var ama adet günüm 1 günü geçti siz hamilemiyim canlar (inş öyleyimdir)

test yaptınmı canım?

arkadaslar inanamıyorum adetıme 1 gun var bugun idrar testi yaptım pozıtıf cıktı 2. bıtane dahah aldık oda 2 cızgi cıktı ama adet olcakmısın gibi agrım oluyor yarın erkenden kan testi yaptırcam .. bu 4. ayımdı ıns hamıleyımdır inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…