deneyelim bebişim bunu da deneyelim
ben incir de yiyeceğim
belki soğan kürü de yaparım
korkuyorum inanıp saçma sapan şeyler de yapacağım diye
beni durdurun olur mu
kızlar ben toplanıyorum,ozlem sen balgatta çalışan bayandın dimi.dükkana geçim açarım neti.o arada inş.ipeksinde sorularımı cvblar :-*
canım merhaba kaç günde bir regl oluyorsun o önemli, ben 31 günde bir regl oluyordum 20 li paket aldım ucuz olanlardan, 11.gün başladım hergün 11 gibi yaptım. 15.gün çift çizgi ikiside aynı renk oldu 16.gün test çizgisinden daha koyu oldu ben bu iki günü değerlendirdim sonraki gün silikleşmiştiama ben bugünüde değerlendirdim zaten sadece 3 gün üst üste ilişki oldutam koyu olunca 24-36 saat içinde yumurta çatlıyo yani aynı tonda görüncede çalış daha oyu oluncada çalış derim
kızlar geç haber verdim üzgünüm. bende hamileyimmmmmmmmmmmmdegerim 73,2 çıktı. biraz düşük ama inşAllah yükselir
alipekcim senin içinde nasıl nasıl mutlu oldum anlatamammmm. Rabbim hepinize nasip etsin kızlarr
sağol canım inşallah en kısa zamanda iyi haberini alırız eşini iyi besle benim bi arkadaşımın eşinin sper kalitesi iyi değildi hergün pekmez içirmiş sonra sonuçlar çok iyi çıkmış. Yani sende problem yoksa eşinide iyi beslersen tutar sanırım bide stres yapma
18-19 olması gerekiyordu ama hergün 1 damla olayı kastı beni
yerleşmeden dolayı öyle oluyor olabilir canım ,test yapsana bir
bende öyle düşünüyorum ilki tutunamadı ya ne kadar erken doktor kondtolünde öğrenirsem önlemi o kadar iyi alırım diye düşünüyorum.
gideceğim doktor bugünden sonrada ay başına kadar yokmuş gideyim bakayım ne diyecek :)
test yaptım belli belirsiz 2.çizgi oldu sanırım ama tam net degil..uzun zamandır adet agrısı gibi agrım var
ama adet günüm 1 günü geçti siz hamilemiyim canlar (inş öyleyimdir)
test yaptım belli belirsiz 2.çizgi oldu sanırım ama tam net degil..uzun zamandır adet agrısı gibi agrım var ama adet günüm 1 günü geçti siz hamilemiyim canlar (inş öyleyimdir)
test yaptınmı canım?
inş hamileyimdir eşimde bende çok istiyoruz ilk bebeğimiz olacak inş olursa
ozlemgok sen test yaptın mı?
gebe olupta gebelik testinde negatif çıkma olasılığı varmıdır.. sizce en garanti kanda mı anlaşılır gebelik
cevap verdim tatlım ama görmedin herhalde yaptım ama heemen çöpe attım bakmadım :)))
beceremedim bide elim ayağıma dolandı yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?