Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

aaaa maşallah gelen geleneeee :)

gözün aydınn

tebrik ederim arkadaşım senin adına çok sevindim sağ salim bebeğini kucağına alırsın.. inş darısı tüm isteyenlerin başına olur

ya boyle tebrık edılmek benı daha cok hecanlandırıyor hamıle moduna gırdım hemen ama kan tetsını gormeden ozellıkle keseyı gormeden baglanmak ıstemıyorum rabbım sızlerede nasıp etsın

Cnm Allah tamamına erdirsin tebrik ederim seni

merhabalar herkese ben ovulasyon testi yapıyorum, pozitif ama o bahsedilen uzayan akıntı falan hiç olmadı? hangisi daha kesin bi yumurtlama belirtisi ovulasyon testi mi daha güvenilir yoksa akıntı mı daha garanti sonuç veriyo?

Sabredebilsem cnm evde bitane test var zor tutuyorum kendimi yapmamak icin senin adetine ne kadar var cnm

benim normalde takvime göre bugün adet olmama gerekiyordu ama olmadım adet agrısı gibi agrım oluyor arada birde normalde sık tuvalete gitmezdim bu aralar sık tuvalete gider oldum ama psikolojik bişeymi anlamadım tesetler yaptım belli aralıklarla negatif çıktı hep oyüzden diyorum kendini üzme diye arkadaşım ben resmen paranoyak oldum 1 kutu alıp sürekli test yapasım var :)))

canım ben doktora sordum senin sorduğun soruyu bana dediki adet oldup bittikten sonraki 1 hafta hamile kalma şansın yokmuş ondan sonraki haftalarda düzenli ilişki gerekmiş yumurtanın nezaman oluştuğunu biz kesin söyleyemeyiz dedi

merhaba bende aynı sorunun cevabını arıyorum adetımın 21. günündeyim artık yumurtlamayacağımı düşünüyordum ama bugun koyu çizgiyi gördüm ama akıntım falan yok. hangisine güvenelim sağ yumurtalığımda da bir hareketlilik söz konusu ağrı gibi

hımmmm... umutlandırmıyım ama daha önceki sayfalarda ovulasyon pozitif ve hamile olan var bi bak istersen... peki senin yumurtlama günlerinde akıntı da oldu mu?

aynı durumdayım bende bugün adet olmam gerekiyodu 3 gündür ağrılarım var ama hiç bişi yok testler negatif bide beni şaşırtan vajinam yumurtlama da ve adet yaklaşınca gevşek olur o kadar sıkı ki bu ay bi sorun falan mı var diye düşünmüyor değilim akıntı olmasına rağmen adeta kendini sıkıyoo gibi çok dar bi halde .testlerin negatif olası umudumu kırdı ama yinede adet olmadıkçada bekliyo insan. ben eylül ayındad 5 haftalık düşük yapmıştım çok istiyorum yeniden hamile olmayı.inş. rabbim hepimize o güzel duyguyu tattırır arkadaşlar.

hamile arkadaşlar bana da yardımcı olursanız sevinirim benim bat cumartesi 3 gün kaldı yani bugün test yaptım negatif siz idrar testinde ne zaman pozitifi gördünüz adetten öncemi sonramı

Canım benim prolaktinim 145ten 24e dustu. 23 gayet sağlıklı bir deger
Tiroidi hiç kafana takma. Şükür ki tanı konulmuş. İlacını içerek kısa zamanda normale düşer.
Tek sorun bu olsun tatlım, tiroid ilaca cevap veren bir hormon. Sakın canını sıkma, ama Dr kontrollerini ve ilacını ihmal etme.

topidik Allah yardımcın olsun.İnşallah hiç zorlanmazsın.dualarımız seninle...

iyi akşamlar arkadaşlar benimde son adet tarihim 17 şubat normalde yumurtlama dönemimi hesapladim 1-6 mart'a denk geliyor diye bende rahat rahat 12 martta korunmadan eşimle ilişkiye girdim. normalde 15 martta adet olmam gerekiyordu bugun 20 mart hala adet olmadim. gebelikten şüphe etmeye başldim. idrar testini ne zaman yapsam belli olur sizce ? birde gebe olma ihtimalim varmidir? normalde hiç adetim gecikmezdi ne kızken nede evlendikten sonra 6aylik evliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…