arkadaslar inanamıyorum adetıme 1 gun var bugun idrar testi yaptım pozıtıf cıktı 2. bıtane dahah aldık oda 2 cızgi cıktı ama adet olcakmısın gibi agrım oluyor yarın erkenden kan testi yaptırcam .. bu 4. ayımdı ıns hamıleyımdır inşş
pardon canım görmedim ,ilahı ozlem :))) akşam alıp bir daha yapsana.ona göre doktora gidersin
arkadaslar inanamıyorum adetıme 1 gun var bugun idrar testi yaptım pozıtıf cıktı 2. bıtane dahah aldık oda 2 cızgi cıktı ama adet olcakmısın gibi agrım oluyor yarın erkenden kan testi yaptırcam .. bu 4. ayımdı ıns hamıleyımdır inşş
Adetime 5gün var test yaparsam cıkarmı acaba
evet canım kanda da baktır
canım bence bekle moralini bozma şimdiden adet günün geçsin öyle bak bende günlerdir gebelik testleriyle boguşup duruyorum psikolojim bozuldu valla :)
Sabredebilsem cnm evde bitane test var zor tutuyorum kendimi yapmamak icin senin adetine ne kadar var cnm
merhabalar herkese ben ovulasyon testi yapıyorum, pozitif ama o bahsedilen uzayan akıntı falan hiç olmadı? hangisi daha kesin bi yumurtlama belirtisi ovulasyon testi mi daha güvenilir yoksa akıntı mı daha garanti sonuç veriyo?
merhabalar herkese ben ovulasyon testi yapıyorum, pozitif ama o bahsedilen uzayan akıntı falan hiç olmadı? hangisi daha kesin bi yumurtlama belirtisi ovulasyon testi mi daha güvenilir yoksa akıntı mı daha garanti sonuç veriyo?
merhaba bende aynı sorunun cevabını arıyorum adetımın 21. günündeyim artık yumurtlamayacağımı düşünüyordum ama bugun koyu çizgiyi gördüm ama akıntım falan yok. hangisine güvenelim sağ yumurtalığımda da bir hareketlilik söz konusu ağrı gibi
benim normalde takvime göre bugün adet olmama gerekiyordu ama olmadım adet agrısı gibi agrım oluyor arada birde normalde sık tuvalete gitmezdim bu aralar sık tuvalete gider oldum ama psikolojik bişeymi anlamadım tesetler yaptım belli aralıklarla negatif çıktı hep oyüzden diyorum kendini üzme diye arkadaşım ben resmen paranoyak oldum 1 kutu alıp sürekli test yapasım var :)))
kızlar merhaba kaynatmışsınız yine birazcık okudum sonra hemen yazıyım dedim
hormon testi yaptırmıştım,bütün değerlerim normal ama tiroidim yavaş çalışıyomuş,6.58 çıktı değerim.dahiliyeye yönlendirdi.o da gebelik için 2.50 ye düşürmemiz lazım dedi.ilaç verdi.üç hafta sonra tekrar kontrole gidicem.. kızlar benim gibi olanınız var mı bu şekilde tiroidi yavaş çalışıp ilaç kullanan hamile kalan veya kalamayan ? birde prolaktin 23,33 çıktı 23,3 normal değermiş.. var mı aynı durumda olan kızlar?:44:
aliipek çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tekrardan :))
canlarım, ballarım, kaymaklarımm
yeni hamilelerimizi can-ı gönülden tebrik ederimm! sağlıklı sıhhatli kucağınıza almanızı dilerim. darısı tüm dileyenlere inşallah :)
yarın sabah rahim filmim çekiliyorr. bayıltmalı. dua edin lütfen benim için, temiz çıksın ve rahat geçsin diye.
sizleri seviyorumm!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?