Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

İnş.cnm hamilesindir ne zamandır cocuk istiyorsun

kızlar benim adetime 10 gün kaldı.. bahsetmiştim haftaiçi eşimden ayrı kalıyorum diye şu an da tekim bana siz yardım edin.. yumurtlama günümden beri belimde ağrı geçmemişti ama bugün arttı ve şu an uyutmuyor. bu ağrı ilk defa bu ay belirdi.. adet ağrısı gidi diil kuyruk sokumumun biraz daha üstü.. ağrı kesici içmek istemiyorum çünkü tutunma ağrısı mı bilemiyorum.. bir bel orunu olabilir mi fıtık fln teadüfen bugünlerde de çıkmış olabilir.. böyle bir ağrı yaşayan var mı??

hamile arkadaşlar bana da yardımcı olursanız sevinirim benim bat cumartesi 3 gün kaldı yani bugün test yaptım negatif siz idrar testinde ne zaman pozitifi gördünüz adetten öncemi sonramı

cnm benım yarın adet gunum amam bugun pozıtıfı gördüm

hımmmm... umutlandırmıyım ama daha önceki sayfalarda ovulasyon pozitif ve hamile olan var bi bak istersen... peki senin yumurtlama günlerinde akıntı da oldu mu?

canım benım bu ay yumurtlama akıntım olmadı uzayan akıntı yani .ovu testi yaptım 11. günden itibaren 1o gündür silik çizgiydi koyu çizgi bu akşam yani 21. günde çıktı ama hala uzayan akıntım yok .normalde adet düzenim 28-29 gündür 14. gün koyu çizginin çıkması gerekırdi diye düşündüm yumurtlama günlerim bu ay gecikti. hormon ilacı kullanıyorum belki ondandır.

arkadaslar ben bısı demek ıstıyorum umarım ısınıze yarar ılk belırtıler meme hassaıyetı ama bu belırtı anı zamanda adet belirtisidirde ben bısıye dıkkat ettım hassasıyetten cok meme ucumun rengınin koyulasmasına ve ucunun belırgınlesmesı benım cok dıkkatımı cektı normalde ole durmaz meme ucum

Son düzenleme:
oda yanlış arkadaşım adetin bittikten 2 gün sonra eşi il dışında oldugundan sadece o gün oluyorlar.nede olsa olmaz diye korunmuyorlar ve 3 aylıkken anlıyor gebe oldugunu aklına gelmediğinden :)

hepimizin dönemı farklı ya ben 28-29 gunde adet olurum geçen ay zamanında koyu çizgi belirdi ovu testinde bu ayda 21. günde belirdi. adet zamanı bile yumurtlayanlar varmış şaşılacak şey ama Allahın İşi ol dedikten sonra oluyor. biz böyle hesap yaptıkça tutmuyor. allahın işine karışılmaz eşim kızıyor artık bu durumuma hesaqp kitap yapmayı bırak rahatla düşünme diyor ama duramıyorum. ovu testim bitti. bir daha kı ay hiç birşey yapmam.

aslında adetin 14.günü diye saplanıp kalmamalı.adetin 10-20 günler deniyor gebelik şansı ama bazı doktorlar adetken bile hamile kalınabileceğini söylüyor...bende bişey soracagım kızlar benim uzayan akıntım gecen cuma oldu gün aşırı ilşki zaten adet bittiğinden beri var.ancak benim yumurtalıklarım hala şiş karnımı içine çeker gibi yapınca bariz görüyorum şişlik bi gidio bi gelio :) ne demk ki,bugünde belim agrıma ya başladı.adetimin 16.günü .hesaplara göre 24-25 günde adet oldugumdan 11.günde yumurtlamışım .yorumu olan?

yumurtlamada kasıklarda agrı alt karınca iğne batması gibi bişeyler hissettinmi yada yumurtlamadan sonra oldumu?

kusura bakma canım geç cevap veriyorum. inşallah ovülasyon testi kullanmana gerek kalmadan gelir bebiş canımcım, aslında evet kasıklarımda ağrı oldu yumoş gelirken. ağrılarımda oldu yumurtlamadan sonra ama adet ağrılarından çokta uzak değildi.

Son düzenleme:

kızlar günaydın.. topidik çok moral oldu canım sağol,inş en kısa sürede düzelir tiroidim,sanada geçmiş olsun..

canım çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin sen senin değere düşük diyosun benim ki şuan 17.77 idi yarın tekrarlıycaz testi içini ferah tut sorun yoktur

çok teşekkür ederim canımcım. Allah senin bebişinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

canım sana kendimden örnek vermek istiyorum ama bu aynı şey olacak diye bir şey yok benımde geçen ay yumrtlamadan sonra ağrılarım oldu çok baskı hiissi ve şişlik hissediyordum kist çıktı. bu ay öyle çok ağrım yok. çok hafif. sende ağrı sancı devam ediyormu yumurtalıklarındaeğer varsa bir baktırsan ultrasonda

canım bende bel ağrısı olmadı fazla genelde kasık ağrısı oldu. ama herkeste farklı olabilir tabi

ettim ettim bende deniycem bunu ne kaybederim kiii

dene canım dene kızlar ben çok fazla tüketmedim incir. hem hergünde yapamadım. 5-6 inciri kaynattım, 2 bardak suda zaten 1 bardak bile çıkmıyodu. eşimede keçi boynuzu içirdim her akşam 1 su bardagı. bi de silkeledik oldu çok şükür. bide 707 kere ya varis okudum. çok şükür oldu. testimde batımdan 2 gün öncesine kadar negatifti. bat geçmeden yapmamak lazım yani. bi de kızlar kürlerin hepsini birlikte yapmamak gerek. hem incir, hem soğan ya da hayit gibi. bence her ay birini yapmalı.

Son düzenleme:
canım gecen ay aynı şekilde sağ yumurtalıgım şişti adetin 23,günü doktora gitmiştim ultrasonda baktı sağ yumjurtalık şişmiş dedi.gebelik varmı diye bakıyordu :)))) bişey demedi hani bu niye şiş kismi vs...ertesi günde adet oldum adet olunca iniyor yumurtlama dönemimde şişiyor böyle .ama ben 2 aydır baktıgımdan fark ettim.bide cumartesi gece yatacakken sag tarafım böyle şişti elimi üzerine koydum hafifce bişey aktı indi anlamadım.

unlugul cüm yumurtalığın dışardan görünebileceğini sanmıyorum canımcım. sen çalışmanı sıkı yapmışsın hiç merak etme. gelcek o bebiş inşAllah. dualarımdasınız kızlar. bugün oturcam yine duaya. isterseniz isimlerinizi yazın. isimlerinizle dua etmek isterim Rabbim kabul eder inşAllahhh

Allah Allah valla daha neler öğrenıcez kimbilir kendimizi dinleye dinleye kafayı yerız o belirti mi bu belirti mi diye. sanırım adet tarihine kaldı inşallah gelmez BAT'ın bebişin gelır. en iyisi beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…