benim normalde takvime göre bugün adet olmama gerekiyordu ama olmadım adet agrısı gibi agrım oluyor arada birde normalde sık tuvalete gitmezdim bu aralar sık tuvalete gider oldum ama psikolojik bişeymi anlamadım tesetler yaptım belli aralıklarla negatif çıktı hep oyüzden diyorum kendini üzme diye arkadaşım ben resmen paranoyak oldum 1 kutu alıp sürekli test yapasım var :)))
hamile arkadaşlar bana da yardımcı olursanız sevinirim benim bat cumartesi 3 gün kaldı yani bugün test yaptım negatif siz idrar testinde ne zaman pozitifi gördünüz adetten öncemi sonramı
hımmmm... umutlandırmıyım ama daha önceki sayfalarda ovulasyon pozitif ve hamile olan var bi bak istersen... peki senin yumurtlama günlerinde akıntı da oldu mu?
merhabalar herkese ben ovulasyon testi yapıyorum, pozitif ama o bahsedilen uzayan akıntı falan hiç olmadı? hangisi daha kesin bi yumurtlama belirtisi ovulasyon testi mi daha güvenilir yoksa akıntı mı daha garanti sonuç veriyocanım
bence o testlere %100 güven olmuyor, arkadaşımın yumurtlamaya dair en ufal bir belirtisi olmamış, ovülasyon testinde de hep silik çizgi görmüş. Ama doktoruna gittiğinde doktoru da gayet zamanında yumurtladığını söylemiş.
Belki de testi düzgün yapamamıştır bilemiyorum çünkü ucuz olan testlerde yok 4 saat öndeden bişey yeme yok sıvı alma hep aynı saatlerde yap gibi kriterler var, belki o da sonucu etkiliyordur bilemiyorum.
canım ben doktora sordum senin sorduğun soruyu bana dediki adet oldup bittikten sonraki 1 hafta hamile kalma şansın yokmuş ondan sonraki haftalarda düzenli ilişki gerekmiş yumurtanın nezaman oluştuğunu biz kesin söyleyemeyiz dedi
yumurtlamada kasıklarda agrı alt karınca iğne batması gibi bişeyler hissettinmi yada yumurtlamadan sonra oldumu?
Canım benim prolaktinim 145ten 24e dustu. 23 gayet sağlıklı bir deger
Tiroidi hiç kafana takma. Şükür ki tanı konulmuş. İlacını içerek kısa zamanda normale düşer.
Tek sorun bu olsun tatlım, tiroid ilaca cevap veren bir hormon. Sakın canını sıkma, ama Dr kontrollerini ve ilacını ihmal etme.
ayy bende mi denesem ki ne duysam deniyorum zaten ipeksin sen nasıl yapıyosun bi taktikde sen ver
canım çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin sen senin değere düşük diyosun benim ki şuan 17.77 idi yarın tekrarlıycaz testi içini ferah tut sorun yoktur
canım valla hayal et iştebende omuzlarımdan destek aldım. eşim bayagı kaldırdı ayaklarımdan. çamaşır silkeler gibi silkeledi işte
kızlar benim adetime 10 gün kaldı.. bahsetmiştim haftaiçi eşimden ayrı kalıyorum diye şu an da tekim bana siz yardım edin.. yumurtlama günümden beri belimde ağrı geçmemişti ama bugün arttı ve şu an uyutmuyor. bu ağrı ilk defa bu ay belirdi.. adet ağrısı gidi diil kuyruk sokumumun biraz daha üstü.. ağrı kesici içmek istemiyorum çünkü tutunma ağrısı mı bilemiyorum.. bir bel orunu olabilir mi fıtık fln teadüfen bugünlerde de çıkmış olabilir.. böyle bir ağrı yaşayan var mı??
ettim ettimbende deniycem bunu ne kaybederim kiii
canım sana kendimden örnek vermek istiyorum ama bu aynı şey olacak diye bir şey yok benımde geçen ay yumrtlamadan sonra ağrılarım oldu çok baskı hiissi ve şişlik hissediyordum kist çıktı. bu ay öyle çok ağrım yok. çok hafif. sende ağrı sancı devam ediyormu yumurtalıklarındaeğer varsa bir baktırsan ultrasonda
aslında adetin 14.günü diye saplanıp kalmamalı.adetin 10-20 günler deniyor gebelik şansı ama bazı doktorlar adetken bile hamile kalınabileceğini söylüyor...bende bişey soracagım kızlar benim uzayan akıntım gecen cuma oldu gün aşırı ilşki zaten adet bittiğinden beri var.ancak benim yumurtalıklarım hala şiş karnımı içine çeker gibi yapınca bariz görüyorum şişlik bi gidio bi gelio :) ne demk ki,bugünde belim agrıma ya başladı.adetimin 16.günü .hesaplara göre 24-25 günde adet oldugumdan 11.günde yumurtlamışım .yorumu olan?
canım gecen ay aynı şekilde sağ yumurtalıgım şişti adetin 23,günü doktora gitmiştim ultrasonda baktı sağ yumjurtalık şişmiş dedi.gebelik varmı diye bakıyordu :)))) bişey demedi hani bu niye şiş kismi vs...ertesi günde adet oldumadet olunca iniyor yumurtlama dönemimde şişiyor böyle .ama ben 2 aydır baktıgımdan fark ettim.bide cumartesi gece yatacakken sag tarafım böyle şişti elimi üzerine koydum hafifce bişey aktı indi anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?