Allah Allah valla daha neler öğrenıcez kimbilir kendimizi dinleye dinleye kafayı yerız o belirti mi bu belirti mi diye. sanırım adet tarihine kaldı inşallah gelmez BAT'ın bebişin gelır. en iyisi beklemek
dene canım denekızlar ben çok fazla tüketmedim incir. hem hergünde yapamadım. 5-6 inciri kaynattım, 2 bardak suda zaten 1 bardak bile çıkmıyodu. eşimede keçi boynuzu içirdim her akşam 1 su bardagı. bi de silkeledik oldu çok şükür. bide 707 kere ya varis okudum. çok şükür oldu. testimde batımdan 2 gün öncesine kadar negatifti. bat geçmeden yapmamak lazım yani.
neden yapmıyorlar şu testleri 6 aydan önce anlamıyırum bakalım ben beklemek istyormuyum 6 ay.y ada bir sene. ben ilk gittiğimde yaptırdım testlerimi. ki hiç bir şikayetim yoktu adetım düzenliydi ağrım sancım olmazdı. ama sonuçlar iyi çıkmadı. bende belirtisi olmasada hormonlarımda sorun çıktı sonraki ay da kist çıktı. bu 3. ayım. çok kafama taktım sorunlar başladı. herşey stresten kaynaklı diye düşünüyorum bir rahatlasak gelecek bebişler de.... ben iyi ki erkenden tetkiklerimi yaptırmısım diyorum 6 ay bekleseydim neden olmuyor diye dağılırdım herhalde kendi huyumu biliyorum.şimdi ilaç tedavim var sağlıkla bebişleirmizi kucağımıza alırız inşallah.
canım sen kaç yıllık evlisin ne zamandır istiyodun? keçiboynuzunun neyini içirdin onunda mı suyu oluyoinş bizlerede nasip olur
canım bende aslında yapılan tahliller var bi san atım bak.troide ,ferritin folik asit bazı hormon yapıldı ama ben kansızlıktan gitmiştim.hatta 2 ay demir ilacı kullandım doktor tamam gebelik düşünebilirsin dedi.ama kadın doguma da görün dedi.ben gitmedim sonra ilk dnediğim ay gittim baktı sorun yok dedi.ama anlatılan gibi fsh prolaktin vs... bakılmadım
benım yapıldı canı m prolaktin çok yüksek cıktı bende de troid kan şeker bakıldı. çok da iyi oldu. ama işte belirti arıyor doktorlarda tüm testleri yaptrmak için. ben muayenehaneye gtmiştim. bana yaptırdı. devlet hastanasi falan istemıyor test yumurtalıklara bakıp tamam git 6 ay olmazsa gel diyorlar
evet malesef canım ama ben özele de gittim.doktor bana 1 yıl dedi.dedim ben 32 yaşındayım .o zaman 6 ay dedi .dedim sağol ya :))))
değerlerin çok iyi fertinin ne bak o bende yok oda engel teşkil edermı hamıleliğe. sen de de prl yok
ferritin en önemli şey canım demir eksikliği ,demir olmazsa hemoglobinde düşüyor kalbe kan gitmiyor .benim çok alttaydı hatta demir depolarım boşalmış.2 aya yakın ilaçla 25 e çıktı normal deger arası 7-426 sanırım ki hala düşük ama depom doldu en azından.canım bende zaten prolaktin ve fsh bakılmadı sadece onada baktım bi kaç ay olmadı gebelik giderim özele
kasıklarında agrı varken hafif şişlikte varmıy dı canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?