herkeze merhaba bir sorum olacak sizlere kızlar idrar testinde pozitifi bat tan öncemi gördünüz sonramı
canım hiç bakmadım kasıklarıma, ama yıkanırken bir gariplikte hissetmedim :44:
herkeze merhaba bir sorum olacak sizlere kızlar idrar testinde pozitifi bat tan öncemi gördünüz sonramı
bakarmısın bir kasıklarına hafif karnını oynattıgında şişlik varmı canım ?
ilk gebeliğimde 1 gün önce görmüştüm bunda 1 gün sonra...
canım şekilden şekle soktun beniama haklısın yumurtalıklarım şiş biraz
ozlemgok ne yaptın? doktora gittinmi?
gittim şans işte öyle bir doktora gittim ki gitmez olaydım
vajinal ultrasonda gebelik yok dedi hormon testleri istedi ama öyle sinirlerim bozuk ki anlatamam
çok teşekkür ederim peki yaptığın testlerden önce yine teset yapmışmıydın ben bugün test yaptım negatifbat cumartesi çıkmaması normalmi dersin
:))) sağol canım yaşasınnnnnnnnnnnnn süper içim rahatladı çünkü doktorda baktı gösterdi şişmiş biraz dedi geçen ay adet olunca indi.kist değil hoş olsa kist doktor dedi dimi
.çok teşk.ederim canım ALLAH bebegini sağ salim kucagına almayı nasip etsin...amin
aynen canım 3 gün öncesinde yaptığımda negatifti regl günümde bile çok silikti. bence hiç acele etme. benimde moralim çok bozulmuştu.
çok teşekkür ederim canımcım. Allah senin bebişinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
çok çok teşekkür ederim nasıl umutlandım bilemezsin son bir sorum daha olacak kusura bakma çok soru soruyorum ama şimdi ben 1.5 yıldır uğraşıyorum çocuk için olmadı geçen sene klomenle hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu o zaman kasıklarımda iğne batması gibi ağrı olmuştu ordan anlamıştım hamile olduğumu ama şimdi hiç bişey hissetmiyorum iki gebelik arasında fark oluyormu peki bu ay yine klomen kullandım ondan bukadar soruyorum kusura bakma
amin canımmm
ilk gebeliğimde bir hafta sonra şimdikinde ise 4 gün önce öğrendim battan
benim şahsen öyle batmalarım olmuyorkişiden kişiye ve gebelikten gebeliğe değişir bence
benimkinin öyle bir lüksü yok dermişim ahahahahahhahaha ,koptum ya.emin ol olsa senden çok sevinecek canım
yaptım canım kan idrar hepsini yaptım vajinal ultrason felan doktor bile yok gebelik dedi bana adet söktürücü verdi kullanmadım progestan aldım ya hamileysem onlar anlamadıysa diye şüphelenip 10 gün kullandım 14.gün regl olmayınca idrar yaptım pozitif kanda da 5 haftalik gebelik çıktı
yaptım canım kan idrar hepsini yaptım vajinal ultrason felan doktor bile yok gebelik dedi bana adet söktürücü verdi kullanmadım progestan aldım ya hamileysem onlar anlamadıysa diye şüphelenip 10 gün kullandım 14.gün regl olmayınca idrar yaptım pozitif kanda da 5 haftalik gebelik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?