canım daha göremezki görünecek diye garanti yok.dur bakalım kan testi de istedimi?belki onda çıkacak.sen nerde oturuyorsun ozlem .hangi doktora gittin
bende bugün tekrar kan tahlili yaptırıcam inşallah artmıştır değer:18:
beklemekten başka çarem yok bakalım cumartesi neler olcak inş. gelmez kırmızılar ve pozitifi görürm o gün inş. olumlu yada olumsuz sonucu yazarım çok teşekkür ederim..
progestanı istege baglı eczane veriyormu canım ,
beklemekten başka çarem yok bakalım cumartesi neler olcak inş. gelmez kırmızılar ve pozitifi görürm o gün inş. olumlu yada olumsuz sonucu yazarım çok teşekkür ederim..
inş. artar değerin meleğin sıkı sıkı tutunmuştur inş. annesine allahım tüm isteyen ve bekleyenlere de yaşatsın bu duyguyu tabi banada inş. ben şimdi çkcam inş olumlu sonuçlarla dönerim
bende aynı şeyi düşünüyorum kese oluşmamışsa kan dışında nasıl görecek.
dün dedim ya sincan da nöbette doktor lar normal muayene gibi o kadar yolu teptim ağlaya ağlaya geri döndüm
inş. artar değerin meleğin sıkı sıkı tutunmuştur inş. annesine allahım tüm isteyen ve bekleyenlere de yaşatsın bu duyguyu tabi banada inş. ben şimdi çkcam inş olumlu sonuçlarla dönerim
canım sıkma canını bazen anlamıyo doktorlar işte
test yaptım belli belirsiz 2.çizgi oldu sanırım ama tam net degil..uzun zamandır adet agrısı gibi agrım var ama adet günüm 1 günü geçti siz hamilemiyim canlar (inş öyleyimdir)
arkadaslar inanamıyorum adetıme 1 gun var bugun idrar testi yaptım pozıtıf cıktı 2. bıtane dahah aldık oda 2 cızgi cıktı ama adet olcakmısın gibi agrım oluyor yarın erkenden kan testi yaptırcam .. bu 4. ayımdı ıns hamıleyımdır inşş
çok çok teşekkür ederim nasıl umutlandım bilemezsin son bir sorum daha olacak kusura bakma çok soru soruyorum ama şimdi ben 1.5 yıldır uğraşıyorum çocuk için olmadı geçen sene klomenle hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu o zaman kasıklarımda iğne batması gibi ağrı olmuştu ordan anlamıştım hamile olduğumu ama şimdi hiç bişey hissetmiyorum iki gebelik arasında fark oluyormu peki bu ay yine klomen kullandım ondan bukadar soruyorum kusura bakma
bende bugün tekrar kan tahlili yaptırıcam inşallah artmıştır değer:18:
aslında adetin 14.günü diye saplanıp kalmamalı.adetin 10-20 günler deniyor gebelik şansı ama bazı doktorlar adetken bile hamile kalınabileceğini söylüyor...bende bişey soracagım kızlar benim uzayan akıntım gecen cuma oldu gün aşırı ilşki zaten adet bittiğinden beri var.ancak benim yumurtalıklarım hala şiş karnımı içine çeker gibi yapınca bariz görüyorum şişlik bi gidio bi gelio :) ne demk ki,bugünde belim agrıma ya başladı.adetimin 16.günü .hesaplara göre 24-25 günde adet oldugumdan 11.günde yumurtlamışım .yorumu olan?
kızlar ya ilk aylarda alttan muayene oluyomuydu hatırlayamadım ben hazırlıklı gideyim dimi bugün
slm canım bende 2 gunde 1 adet olacakmısım gibi agrılar yasadım
asılamamın 5.gunu basladı bu agrılar hala ara ara oluyor
şişliği bilemicem ama agrın benmkiyel aynı gun gibi
11.gun yumurtlaadın 5 gun sonra agrıların var
bende 14.asılama oldu 5 gun sonra adet olucam gibi agrılarım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?