Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

canım daha göremezki görünecek diye garanti yok.dur bakalım kan testi de istedimi?belki onda çıkacak.sen nerde oturuyorsun ozlem .hangi doktora gittin

bende aynı şeyi düşünüyorum kese oluşmamışsa kan dışında nasıl görecek.

dün dedim ya sincan da nöbette doktor lar normal muayene gibi o kadar yolu teptim ağlaya ağlaya geri döndüm

merhaba kızlar
Uzun zamandır takip edemiyorum inşallah vardır bebek haberleri, geçen ay hayalkırıklığına uğrayınca bu ay için çalışmaları hızlandıracaktık ama işe girdim aylardır evdeydim şimdide işe yeni girdiğim için bebişi ertelemeye karar verdim ağustos- eylül ayı gibi düşünüyoruz tekrar çalışmaları. Tabii Rabbim bilir:) İsteyen herkese nasip olur inşallah...

beklemekten başka çarem yok bakalım cumartesi neler olcak inş. gelmez kırmızılar ve pozitifi görürm o gün inş. olumlu yada olumsuz sonucu yazarım çok teşekkür ederim..

benim de pazar veya pazartesi olacak,ama öncesinde test yapmamak daha iyi bence yanıltabilir.gününün geçmesini beklemek en mantıklısı.geçen ay doktor bile kan testi yapmadı günün geçince bakarız dedi

progestanı istege baglı eczane veriyormu canım ,

canım veriyo eczaneler 30 tane variçinde 10 gün kullanıyosun

beklemekten başka çarem yok bakalım cumartesi neler olcak inş. gelmez kırmızılar ve pozitifi görürm o gün inş. olumlu yada olumsuz sonucu yazarım çok teşekkür ederim..

inşallah canım

inş. artar değerin meleğin sıkı sıkı tutunmuştur inş. annesine allahım tüm isteyen ve bekleyenlere de yaşatsın bu duyguyu tabi banada inş. ben şimdi çkcam inş olumlu sonuçlarla dönerim

beliyoruz iyi sonuçlarını

aaa kızlar size rüyamı anlatacaktım,dün gece rüyamda hamile kaldığımı gördüm,o kadar değişik bir duyguyduki hala etkisindeyim diyebiliir.rüyamda hamileyim ama kanamam oluyor daha ilk günden.galiba biraz etkisinde kaldığımdan olabilir diye düşünüyorum

bende bi defa rüyamda hamile olduğumu görmüştüm daha o zaman oğlumda yoktu karnım kocaman olmuş doğum yapıcakmışım ben diyorum ki vazgeçtim istemiyorum

test yaptım belli belirsiz 2.çizgi oldu sanırım ama tam net degil..uzun zamandır adet agrısı gibi agrım var ama adet günüm 1 günü geçti siz hamilemiyim canlar (inş öyleyimdir)

slm benm de 12.gun adete 2 gun kala yani cok cok silikti hatta ben öle görmek istedim herhalde diye düşündüm 4 sonra tekrar yaptım ikinci cizgi daha belirgin oldu kan testi yaptırdım sonuc pozitif
eger silik cıktıysa hamilesin canım kan testi yaptır :))
hayırlı olsun :)

oo süpeerr hayırlı olsun tbrk ederim Allah tamamına erdirsin insallah

canım benim bu seferki gebeliğimde belirtilerim çok daha az çünkü geç döllenme olmuş. yani kesinlikle farkediyor.

slm canım bende 2 gunde 1 adet olacakmısım gibi agrılar yasadım
asılamamın 5.gunu basladı bu agrılar hala ara ara oluyor
şişliği bilemicem ama agrın benmkiyel aynı gun gibi
11.gun yumurtlaadın 5 gun sonra agrıların var
bende 14.asılama oldu 5 gun sonra adet olucam gibi agrılarım oldu

kızlar ya ilk aylarda alttan muayene oluyomuydu hatırlayamadım ben hazırlıklı gideyim dimi bugün

canım ben olmuştum alttan muayne. doktorumda önerdi. çünkü kese oluşmuş mu. dış gebelik var mı diye bakılması gerek demişti. bazıları istemezse yaptırmaya biliyo. sana bağlı yani

evet canımya sabahtan beride belimden sonra şimdide adet olacak gibi sancılarım oluyor.birde benim 11 de akıntı oldugu gün ilşki yaşadık hoş biz gün aşırı yapıyoruz da .ertesi gün ve 2 .gün alt karınmı denir rahim mi denir ne denirse batmalar sızlamalar oldu gece uyumadan yatarken.o beni umutlandırdı.gögsüme dokununca hafif agrı var abartılacak gibi değil.eşime göre gögsüm dolgunlaştı bana göre aynı duruyor :) hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…