Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

adet geciktiricinin gebe kalmaya etkisi varmı acaba bilginiz varmı arkadaşlar ben çalışmalara başlamadan önceki ay adetten önce adet geciktirici içtim.o kadar sık ilişki oldu herşeye dikkat ettik yumurtlama günümde bile ilişki oldu ama hamile kalamadım.ilaçmı etkiledi acaba ?

canım aynen bende adet agrılarından sonraki günlerde alt karın herhalde oralarda igne batması gibi değişik bişiler oluyordu
ya gogusler herkeste farklı sanırım benm basından beri şişti gögüslerim ama 4 gun once falan indi hafif acı oluyor dokununca sadece

canım sıkma canını bazen anlamıyo doktorlar işte

İlkinide buna yakın şekilde kaybettim. ne yapacağını bilemiyor insan bende gidip progestan alsammı diyorum birde kaderci yönüm var allah nasip edecekse elbet olur diye.

az önce hafif bir kanamam oldu.

hayırlısı diyorum

hayırlı günler kızlarrr...
unlugul alt karnım dedin dedin ,psikolojik herhalde benimde alt karnım ağrıdı dğn gece ve bu sabah.
hayırlısı daha çok var ama yaa şimdiden böyle düşünürsem psikolojim bozulucak,bişey yokmuş gibi düşünüyorum ve davranıyorum

ne çok var yaw şunun şurasında 9 günümüz var yumurtlama dönemin ne zamandı

hamiştaşım iyiyim hala heyecanlıyım yorgun ve halsiz birazda baş agrısı var
sen nasılsın tatlım

hamiştaşş süpersin canım yaa aman her türlü belirtiye razıyız canımcım. benimde başım dönüyo biraz, leyla leyla geziyorum evde yarın hcg tekrarlatcam. onun heyecenı var biraz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

eger ben bu ay hamile kalırsam hayırlıysa inş.benim doğumum tıp hesabına göre 11 aralık ve eşimin dogum günü hemde evlilik yıldönümümüz :) ondan bu ay çok istiyorum

eger ben bu ay hamile kalırsam hayırlıysa inş.benim doğumum tıp hesabına göre 11 aralık ve eşimin dogum günü hemde evlilik yıldönümümüz :) ondan bu ay çok istiyorum

sen de benim gibi düşünüyorsun canım,benim de nisanın 25 inde evlilik yıldönümüm keşke bu ay tutsa da o gün müjdeyi versem o güne kadar söylemem kısmet olursa tabi o gün söylerim diye düşünüyorum ama pek umutlu değilim

umutlar bitmez bitmemeli.ama bence olursa dayanamazsın söylersin ben şahsen dayanamam :)))neden umutlu değilsin.

Son düzenleme:

battaştık hamiştaş olduk artık dogru soluyorsun bana progestana devam dedi bi kutu daha verdi beni cok etkilio dedim biraz sabret cnm dedi :)))
onu içince içmeden sarhoş olmuş gibi oluyorm
bende hayırlısıyla keseyi görsem rahat edicem
Allah hayırlısını versin tatlım

insallaaahh olur canım basın doner miden bulanır kusarsın insallaaaahhhhhhhhh

kızlar umudunuzu kaybetmeyin
benm esimin sperm hareketleri cok azdı
asılama oldum yatırdılar beni yarım saat esimin degerleri elimdeydi
106 milyon sperm
13.6 milyon yıkanmıs sperm
hareket %2 di
%2 yi görünce cookk umutsuzdum
doktorum %30 sans dedi bende içimden dedim bu yüzdeyle nasıl olcak
direkt hrhalde biz bu gidişle tüp bebege kadar gideriz dedim
bu dusuncelerle yattım yarım saat
rabbim ol dedikten sonra her olur
hiç bir zmn isyan etmedim hep hayırlısı dedim
sükrettim

içinizi ferah tutun herseyin bi zamanı var canlarrıımmmmmmm
sizleri cok iyi anlıyorum 20.denememdi bu ay en ii ben anlarım birde bnm gibi olanlar anlar

umutlar bitmez bitmemeli.ama bence olursa dayanamazsın söylersin ben şahsen dayanamam :)))neden umutlu değilsin.

gebelik öncesi doktora gittim bilgi aldım.yumurtlamam çok iyyimiş hemen kalırsın dedi.yapılacak işlemleri yaptırdım.ama geçen ay o kadar dikkat ettik ikimizde herşeye,üstelik sık ilişki yaşadık tam yumurtlama gününde bile ilişkiye girdik hamile kalmadım.bu ay bayağı boşladık.o kadar dikkate rağmen tutmadıysa böyle nasıl tutar diye düşünüyorum.Acaba ben çalışmaya başlamadan önceki ay adet geciktirici kullandım onun etkisimiydi diyorum ama şimdi bile adetime 4 gün var adet öncesi belirtiler yaşıyorum galiba bu ay da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…