alipekcim sen nasılsın canımm?
evet canımya sabahtan beride belimden sonra şimdide adet olacak gibi sancılarım oluyor.birde benim 11 de akıntı oldugu gün ilşki yaşadık hoş biz gün aşırı yapıyoruz da .ertesi gün ve 2 .gün alt karınmı denir rahim mi denir ne denirse batmalar sızlamalar oldu gece uyumadan yatarken.o beni umutlandırdı.gögsüme dokununca hafif agrı var abartılacak gibi değil.eşime göre gögsüm dolgunlaştı bana göre aynı duruyor :) hayırlısı artık
canım sıkma canını bazen anlamıyo doktorlar işte
evet canımya sabahtan beride belimden sonra şimdide adet olacak gibi sancılarım oluyor.birde benim 11 de akıntı oldugu gün ilşki yaşadık hoş biz gün aşırı yapıyoruz da .ertesi gün ve 2 .gün alt karınmı denir rahim mi denir ne denirse batmalar sızlamalar oldu gece uyumadan yatarken.o beni umutlandırdı.gögsüme dokununca hafif agrı var abartılacak gibi değil.eşime göre gögsüm dolgunlaştı bana göre aynı duruyor :) hayırlısı artık
hayırlı günler kızlarrr...
unlugul alt karnım dedin dedin ,psikolojik herhalde benimde alt karnım ağrıdı dğn gece ve bu sabah.
hayırlısı daha çok var ama yaa şimdiden böyle düşünürsem psikolojim bozulucak,bişey yokmuş gibi düşünüyorum ve davranıyorum
hamiştaşımiyiyim hala heyecanlıyım yorgun ve halsiz birazda baş agrısı var
sen nasılsın tatlım
eger ben bu ay hamile kalırsam hayırlıysa inş.benim doğumum tıp hesabına göre 11 aralık ve eşimin dogum günü hemde evlilik yıldönümümüz :) ondan bu ay çok istiyorum
eger ben bu ay hamile kalırsam hayırlıysa inş.benim doğumum tıp hesabına göre 11 aralık ve eşimin dogum günü hemde evlilik yıldönümümüz :) ondan bu ay çok istiyorum
ne çok var yaw şunun şurasında 9 günümüz varyumurtlama dönemin ne zamandı
sen de benim gibi düşünüyorsun canım,benim de nisanın 25 inde evlilik yıldönümüm keşke bu ay tutsa da o gün müjdeyi versem o güne kadar söylemem kısmet olursa tabi o gün söylerim diye düşünüyorum ama pek umutlu değilim
yumurtlama dönemimm 16sında da 17.sinde de o malum akıntıdan oldu,veeee ayın 17sinden sonra korunmasız ilişki olmadı
yani ben çok umutlu olmasam iyi olacak benim içinnn
hamiştaşşsüpersin canım yaa aman her türlü belirtiye razıyız canımcım. benimde başım dönüyo biraz, leyla leyla geziyorum evde yarın hcg tekrarlatcam. onun heyecenı var biraz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
insallaaahh olur canım basın doner miden bulanır kusarsın insallaaaahhhhhhhhh
umutlar bitmez bitmemeli.ama bence olursa dayanamazsın söylersin ben şahsen dayanamam :)))neden umutlu değilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?