arkadaslar ben dun 2. ıdrar testınde pozitifi gördum sabahı zor ettım hatta sabaha kadarda adet agrısı hıssedıp durdum ha olcak ha sımdı olcak dıe ıcım ıcımı yıyordu ama olmadı :)) bugunde kan testı yaptırdım ve evetben hamıleyım :)))))) yubbiii ... ve hcg 101.7 cıktı nekadardır cok yenımıdır erken dollenme yumurtlamamıdır yanı :/?
yeni hamile arkadaşları canı gönülden tebrik ederim, dualarım herkesle
benim reglim 17 marttı ben 14 martta gebe olduğumu öğrendim, beta hcg: 97,11 di
18 martta tekrar yaptım 654 olmuştu değerim, yani adetimden 1 gün sonra bayağı yükselmişti bendemi ikizim aceppppp
18 martta tekrar yaptım 654 olmuştu değerim, yani adetimden 1 gün sonra bayağı yükselmişti bendemi ikizim aceppppp
valla cnm bnm 598 seninki benden de yuksek bana ikizmi dediler umarım öledir tatlım
Arkadaşlar kan sonucu nasıl çıkarsa hamile olduğumu anlarım?
arkadaslar ben dun 2. ıdrar testınde pozitifi gördum sabahı zor ettım hatta sabaha kadarda adet agrısı hıssedıp durdum ha olcak ha sımdı olcak dıe ıcım ıcımı yıyordu ama olmadı :)) bugunde kan testı yaptırdım ve evetben hamıleyım :)))))) yubbiii ... ve hcg 101.7 cıktı nekadardır cok yenımıdır erken dollenme yumurtlamamıdır yanı :/?
hayırlı olsunnnnnnnnnnnn
çok sevindim canımmmmmmmmmm
Canım arkadaslarım, şimdi eve geldim. Hsg çekildi, Dr tüpler ve rahim normal, kanallar açık dedi. Yazılı raporu salı gün alacağım ve Dr ile görüşeceğim. Cok şükür :)) anastezili yaptılar, uyandıktan sonra herhangi bir sıkıntı yasamadım. 3 gün antibiyotik verdi. Yazdıklarınızı okumadım, once haber vereyim sonra okurum :)))
ayy valla olur hemde çok güzel olur, sen keseyi görmeye ne zaman gitceksin, bu arada aramızda 2 gün var belkide aynı gün doğarlar
rabbim nasip ederse tabii
Canım arkadaslarım, şimdi eve geldim. Hsg çekildi, Dr tüpler ve rahim normal, kanallar açık dedi. Yazılı raporu salı gün alacağım ve Dr ile görüşeceğim. Cok şükür :)) anastezili yaptılar, uyandıktan sonra herhangi bir sıkıntı yasamadım. 3 gün antibiyotik verdi. Yazdıklarınızı okumadım, once haber vereyim sonra okurum :)))
bencede süper olur
carsamaba gidicem sen ne zmn gidiceksin
bende salı gidicem canımyaaa artık görünür herhalde diyorum
bende salı gidicem canımyaaa artık görünür herhalde diyorum
insallah ya görünür cok merak ediyorum bende hamilemiyim diye düşünüodum simdide keseyi görebilcekmiyim diye düşünüorum ona takıldım
sen benden 1 gun once görücen hadi yine iisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?