Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

arkadaslar ben dun 2. ıdrar testınde pozitifi gördum sabahı zor ettım hatta sabaha kadarda adet agrısı hıssedıp durdum ha olcak ha sımdı olcak dıe ıcım ıcımı yıyordu ama olmadı :)) bugunde kan testı yaptırdım ve evetben hamıleyım :)))))) yubbiii ... ve hcg 101.7 cıktı nekadardır cok yenımıdır erken dollenme yumurtlamamıdır yanı :/?

Gözün aydın..

yeni hamile arkadaşları canı gönülden tebrik ederim, dualarım herkesle
benim reglim 17 marttı ben 14 martta gebe olduğumu öğrendim, beta hcg: 97,11 di
18 martta tekrar yaptım 654 olmuştu değerim, yani adetimden 1 gün sonra bayağı yükselmişti bendemi ikizim aceppppp

Arkadaşlar kan sonucu nasıl çıkarsa hamile olduğumu anlarım?

valla cnm bnm 598 seninki benden de yuksek bana ikizmi dediler umarım öledir tatlım

hayırlı olsunnnnnnnnnnnn
çok sevindim canımmmmmmmmmm

Canım arkadaslarım, şimdi eve geldim. Hsg çekildi, Dr tüpler ve rahim normal, kanallar açık dedi. Yazılı raporu salı gün alacağım ve Dr ile görüşeceğim. Cok şükür :)) anastezili yaptılar, uyandıktan sonra herhangi bir sıkıntı yasamadım. 3 gün antibiyotik verdi. Yazdıklarınızı okumadım, once haber vereyim sonra okurum :)))

canım hadi gözün aydın çok sevindim...

gozun aydın tatlım

hayırlıısı olsun bu ay baya güzel haberler var

inşallah dicem ama tabiii gönlündeki ne ise o olsun güzel bir duygu herhalde çevremde o kadar ikiz varki büyütmesi hem zor hem de zevkli oluyor :)

hadi canım gözün aydın hemen akabinde gebe kalırsın umarım aynı şekilse sıkıntıısız olsun :)

bende salı gidicem canımyaaa artık görünür herhalde diyorum

tatlımm biz seninle aynı gidiyoruz :)
ben dün doktordaydım daha ortada bişey yok :)kese göremedik. 3 haftalık benimkide ama sattan dolayı 5 haftalık gözüküyor.bende herşey normal diye 6 haftadan önce gitmeyeceğim valla :)

insallah ya görünür cok merak ediyorum bende hamilemiyim diye düşünüodum simdide keseyi görebilcekmiyim diye düşünüorum ona takıldım
sen benden 1 gun once görücen hadi yine iisin

Canım senin ilk gebeliğin mi

ve ne zamandır korunmuyorsunuz :)

artık herkese herşeyi sorucam durmak yok yola devam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…