Canım senin ilk gebeliğin mi
ve ne zamandır korunmuyorsunuz :)
artık herkese herşeyi sorucam durmak yok yola devam :))
tatlımm biz seninle aynı gidiyoruz :)
ben dün doktordaydım daha ortada bişey yok :)kese göremedik. 3 haftalık benimkide ama sattan dolayı 5 haftalık gözüküyor.bende herşey normal diye 6 haftadan önce gitmeyeceğim valla :)
slm nurdan yani göremeyebilirmiyiz
tahminimce haftaya anca cuma görünür bence bu benim 3. gebeliğim tecrübeli oldum artık ;
zaten küçücük bir yuvarlak başka birşey yok.ama 6-7 hafta arası kesenin içinde o miniciği görünce insan tuhaf oluyor,o zaman bebek var diyosun anca.kalbinin attığını net bi şekilde görüyorsun,ben her defasında ağlamışımdır
ewvet cnm ilk
20.denememizdi bu
Allah sana tez zamanda versin inşallahh
Amiin sanırım regli olucam bende hafif hafif boşluk gibi ağrılar başladı. bu benim regli belirtim
bendee nisan a kaldım yani :)
CaNlar cook teşekkür ederimm :)) cok şükür, yavaş yavaş tüm sonuclarım guzel çıkıyor. İnşallah gelecek ay tam gaz bebe çalısmalarına dalarım hehehe
Ya ne kadar guzel haberler geliyor. Yeni anneler, umudumuzsunuz. Hersey cok iyi devam etsin, yavrularınızı sıhhatli kucağınıza alın inşallah
Unlugul, berianur, yedikolik, aysenaz, yedirenk, dolunay ve tummm calışma yapan arkadaslar, sıra sizde :)) umudunuzu kaybetmeyin, guzel guzel çalışın :) once siz, sonra ben. Hadi bakalım bu 2 ay cok uğurlu gelir insallahhh)
bnmde adetime 3 gun kala goguslerım ındı dedim kesin regli olucam oda bnm belirtimdi şişliğim iner bikac gün oncesi ama yanlış alarmmış canımm :))))
Amiin sanırım regli olucam bende hafif hafif boşluk gibi ağrılar başladı. bu benim regli belirtim
bendee nisan a kaldım yani :)
ayyy çok sevindim arkadaşım hadi bakalım hayırlısı inşallah benim kociş kararsız ,daha doğrusu olumsuz bebek konusunda bakarsın sen benden önce hamiş kalırsın,Hayırlı sağlıklı sıhatli olsun da sıra önemli değil:))))
iyi bahsetmediğine göre çok canın yanmamışş
bu arada flash gelişme!! ben artık bankacı değilimmm olmayacağımmm
ben özgürümm ,sadece özgürümmm
1 nisan itibariyleeee kurutluyorum biiznillahhh
ben de nisana kalacağım gibi görünüyor canım göğüslerimde çok kötü ağrı var adet belirtisidir büyük ihtimalle
79 doğum yılınmı canım
iyice şaşırdım kaldım zaten annemde regli bile olsan dikkat et dedi ablama hamileyken 9 ay regli görmüş
evet canım benim doğum yılım,ama ilk denememizi şubatta yaptık bişey çıkmadı bazen diyroum acaba yaştan dolayımıdır diye sen kaç doğumlusun
dikkat et sen o zaman özlemmmm:)))
hadi hayırlısı
bende 80 doğumluyum acaba yaştan mı diye benimde aklıma takılıyor
valla tabi olabilir hani bizden genç yaşlara göre daha uzun zaman alabilir.kaçıncı denemen oldu peki ? benim bu ikinci ay.
benim 1 yılı geçti 1 tane arada tutunamadı 4 . haftada düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?