Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

CaNlar cook teşekkür ederimm :)) cok şükür, yavaş yavaş tüm sonuclarım guzel çıkıyor. İnşallah gelecek ay tam gaz bebe çalısmalarına dalarım hehehe

Ya ne kadar guzel haberler geliyor. Yeni anneler, umudumuzsunuz. Hersey cok iyi devam etsin, yavrularınızı sıhhatli kucağınıza alın inşallah

Unlugul, berianur, yedikolik, aysenaz, yedirenk, dolunay ve tummm calışma yapan arkadaslar, sıra sizde :)) umudunuzu kaybetmeyin, guzel guzel çalışın :) once siz, sonra ben. Hadi bakalım bu 2 ay cok uğurlu gelir insallahhh )

slm nurdan yani göremeyebilirmiyiz

slm nurdan yani göremeyebilirmiyiz

tahminimce haftaya anca cuma görünür bence bu benim 3. gebeliğim tecrübeli oldum artık ;
zaten küçücük bir yuvarlak başka birşey yok.ama 6-7 hafta arası kesenin içinde o miniciği görünce insan tuhaf oluyor,o zaman bebek var diyosun anca.kalbinin attığını net bi şekilde görüyorsun,ben her defasında ağlamışımdır

ben dun doktorun yanına girmeyi beklerken sekreter kız a soruorum güldü bana aglıcam sımdı dedim gozlerim doldu zor tuttum kendimi
kalp atısını duydugumda düşeniorum ne olurum

Amiin sanırım regli olucam bende hafif hafif boşluk gibi ağrılar başladı. bu benim regli belirtim

bendee nisan a kaldım yani :)

bnmde adetime 3 gun kala goguslerım ındı dedim kesin regli olucam oda bnm belirtimdi şişliğim iner bikac gün oncesi ama yanlış alarmmış canımm :))))

ayyy çok sevindim arkadaşım hadi bakalım hayırlısı inşallah benim kociş kararsız ,daha doğrusu olumsuz bebek konusunda bakarsın sen benden önce hamiş kalırsın,Hayırlı sağlıklı sıhatli olsun da sıra önemli değil:))))
iyi bahsetmediğine göre çok canın yanmamışş

bu arada flash gelişme!! ben artık bankacı değilimmm olmayacağımmm
ben özgürümm ,sadece özgürümmm

1 nisan itibariyleeee kurutluyorum biiznillahhh

bnmde adetime 3 gun kala goguslerım ındı dedim kesin regli olucam oda bnm belirtimdi şişliğim iner bikac gün oncesi ama yanlış alarmmış canımm :))))

iyice şaşırdım kaldım zaten annemde regli bile olsan dikkat et dedi ablama hamileyken 9 ay regli görmüş

Amiin sanırım regli olucam bende hafif hafif boşluk gibi ağrılar başladı. bu benim regli belirtim

bendee nisan a kaldım yani :)

ben de nisana kalacağım gibi görünüyor canım göğüslerimde çok kötü ağrı var adet belirtisidir büyük ihtimalle

hayırdır canım istifamı verdin?

evet canımmm istifaaaa

ya da iş akdinin feshi diyelim,tazminat alarak çıkacağım...çok stresli artık dayanamıyorummmm

benim 1 yılı geçti 1 tane arada tutunamadı 4 . haftada düştü.

yani o zaman sorun yok demekki hamile kalıyorsun ama belki rahimde tutunmasında sorun vardır,1 yılı geçtiyse artık doktora gitmek lazım.ben 6 ay geçerse gitmeyi düşünüyorum.ama belki benim çalışmaya başlamadan önce adet geciktirici içmiştim ondan olabilir diye düşünüyrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…