evet canımmm istifaaaa
ya da iş akdinin feshi diyelim,tazminat alarak çıkacağım...çok stresli artık dayanamıyorummmm
yani o zaman sorun yok demekki hamile kalıyorsun ama belki rahimde tutunmasında sorun vardır,1 yılı geçtiyse artık doktora gitmek lazım.ben 6 ay geçerse gitmeyi düşünüyorum.ama belki benim çalışmaya başlamadan önce adet geciktirici içmiştim ondan olabilir diye düşünüyrum.
şartlar olgunsa sen de bırak gitsin)
şaka şakaa
çalışan hatun iyidir,ben dinleneyim biraz sonra yine düşünücem bişeyler bu lanet meslek yıpratıyor benii..
o yüzden ayrılıyorum....
benim hiç stres yapmamam lazım 92 dogmluyum ama yapıorum işte
(((((((((((((((((((((((((((((
aynı durumdayım bende bugün adet olmam gerekiyodu 3 gündür ağrılarım var ama hiç bişi yok testler negatif bide beni şaşırtan vajinam yumurtlama da ve adet yaklaşınca gevşek olur o kadar sıkı ki bu ay bi sorun falan mı var diye düşünmüyor değilim akıntı olmasına rağmen adeta kendini sıkıyoo gibi çok dar bi halde .testlerin negatif olası umudumu kırdı ama yinede adet olmadıkçada bekliyo insan. ben eylül ayındad 5 haftalık düşük yapmıştım çok istiyorum yeniden hamile olmayı.inş. rabbim hepimize o güzel duyguyu tattırır arkadaşlar.
bnmde adetime 3 gun kala goguslerım ındı dedim kesin regli olucam oda bnm belirtimdi şişliğim iner bikac gün oncesi ama yanlış alarmmış canımm :))))
bende 80 doğumluyum acaba yaştan mı diye benimde aklıma takılıyor
off bende 81 doğumluyum aynı endişe bende var. Daha yeni yeni niyetleniyoruz geçen ay eşim şehir dışındaydı bu ay ant,ibiyotik kullanıyorum diye pas geçmeye karar verdik. Yani önümüzdeki ay kısmet olursa o da tabi Her ay birşeyler çıkıyor
Kısmetse 12 Nisan gibi regl olucam ve ondan sonra başlıcaz.
Bu arad dün reglimin son günüydü ona rağmen bugun sol kasığımda ciddi ciddi agrı var. Şimdiden yumurtluyor olabilir miyim ya, en iyisi akşama ovülasyon testi ile denem yapmak
tatlımm biz seninle aynı gidiyoruz :)
ben dün doktordaydım daha ortada bişey yok :)kese göremedik. 3 haftalık benimkide ama sattan dolayı 5 haftalık gözüküyor.bende herşey normal diye 6 haftadan önce gitmeyeceğim valla :)
Arkadaşlar ben de mart ayı hamişlerindenim..
gözün aydın canımmm hayırlı uğurlu olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?